Şimdi Ara

Sony ps5 8.400TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.998
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bilgin_yener

Ps vita diye bir cihaz var sony ps en son çıkan al konsolj. Çok kaliteli bir ürün. Ayrıca tam olarak kırıldı ve online ücretsiz bir marketi açıldı. Wifi den bağlanıp matkete girip dilediğiniz oyunu indşrip oynayabiliyorsunuz. Çocuk küç0k ise şiddetle tavsiye edilir. Sıfırı yok temiz ilinci el 500-750arası bulabilirsiniz ama oyjna para vermeyeceksiniz

PS Vita ya baktim hocam biraz da, cep telefonu kadar bişey, yani telefonda oyun oynamak gibi. Yanlış mı baktım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS5' in resmi fiyatı 7.499 tl değil mi?

• W.Amadeus kullanıcısına yanıt

Stok kıtlığından dolayı tavsiye edilen satış fiyatını aşmış durumda piyasa fiyatı. Yurt dışında özellikle çok talep var bu konsola.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 24 Nisan 2021; 4:10:59 >
  • Korsana yönlendirmek gibi olmak istemem özellikle ama ülkenin koşulları bizi buna itiyor maalesef. Eğer sadece konsola alacak durumunuz var fakat oyunları alacak durumunuz yoksa (ki çok normal indirimli fiyatlar bile hala 200 TL'nin üzerinde ben de alamıyorum çok pahalılar) alın bir tane ikinci el PS4 jailbreak sürümlü olanından korsan olarak oynayın oyunları, 7.55 sürümü kırıldı en son birkaç ay önce The Last of Us Part II ve Spider-Man Miles Morales gibi yeni sayılacak oyunlar da oynanabiliyor. 2000- 2500 TL civarına ikinci el rahat bulursunuz PS4 Slim falan.

O fiyat bandında PC toplanması imkansız olduğu için o toplara hiç girmiyorum.

Ya da korsan oynamak istemiyorsanız Xbox Series S + Game Pass kombosu yaparak da şu dönemde en ucuz oyun oynama yöntemine başvurulabilirsiniz.

Bence bu iki yöntem arasındaki seçimi, PS4 özel oyunların sizin ilginizi çekip çekmiyor olması bir de sizin korsan kullanmaya karşı bakışınız belirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 24 Nisan 2021; 4:14:29 >

• Ekran kartı piyasasına bakayım dedim. GT710 lar, 1030 lar geri dönmüş. Hemde pahalı şekilde. Oyun oynanmaya müsait kartlar ateş pahası. Bu devirde PC de oyun oynama devri bitmiştir.

• bulduren kullanıcısına yanıt

Sizce Pro almaya değer mi ?

Almışken Pro alayım demiştim fakat kırık versiyonları bulunmuyor genelde.

• W.Amadeus kullanıcısına yanıt

resmi satıcılar için evet, diğerleri istediği fiyata satabilir.

• Jumaruu kullanıcısına yanıt

Hocam cevap kısa kaldı ama yanlış düşünüyorsunuz.

Basitde olsa bir kamerası var (Ön Arka)

1000 serisi dedikleri ilk çıkan seride oled ekran var

slim denilen yeni kasada ise lcd ekran var ama kaliteli ancak usb giriş noktası standart usb (Daha mantıklı)

arka yüzyde dokunmatik bir alan var ve oyunlarda kullanılıyor

ön ekran multi touch çoklu dokunmatik.

binlerce oyunu mevcut oyunlar ps serisi oyunlarda var gow uncharted tom raider vs gibi birde çok popüler çocuk oyunlarıda var RAYMAN KNACKS vs gibi

Telefonda ücretli içerik fatura vs gibi sorunlar var ve bir çok zaman inter net gerekli ancak ps vitada sadece oyunu indirirken internet lazım sonrası offline oynanıyor. oyunlarada para vermiyorsunuz.

Ama telefon nedense çok daha cazip gelsede telefondan çok daha üstün bir cihaz

• FRIENDS kullanıcısına yanıt

Sıfır Pro alsanız 7.55 ve altı sürüm olması ihtimali var ama düşük gibi görünüyor, birkaç tanıdığım almıştı 8'li sürümler yüklü gelmiş içinde. Yani korsan oynamak istiyorsanız bir müddet hiçbir güncelleme yapmadan beklemeniz gerekecek. Ya da ikinci ellere bakabilirsiniz sarı siteden ama jailbreak olan PS4 Pro'ları da pahalıdan satıyorlar, insan gidip bu parayı verdikten sonra neden yeni nesil konsol olan Xbox Series S almayayım diyor içinden. Sıfır fiyatları da çok uçuk, 4000 TL'den aşağı satılmıyor bu konsol sıfır olarak hatta bazı yerlerde 4.500 TL. PS5'in stokların yerine gelmesini bekleyip daha sonra eğer zam gelmezse 6000 TL'ye PS5 Digital Edition almak da mantıklı geldi bana açıkçası. Ama orası riskli, döviz çok hareketli zam gelir PS5'e kesin.

Bence PS4 özel oyunlarına bir göz atın, ilginizi çekiyorsa düşünmeden PRO alın derim. Pro hala gideri olan bir cihaz.

Yok eğer ilginizi çekmiyorsa Xbox Series S güzel bir alternatif.

Sonuçta sizin kararınız, oyunlara karşı bakışınız ve tamamen bütçenize bakıyor bu durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 24 Nisan 2021; 16:50:12 >

• bulduren kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

Ps4 oyunlarını biliyorum tabi ki, bunun için alacağım.

Ps5 almak istemiyorum, amacım korsan oynamak.

Aslında benim sormak istediğim, normal ps4 yerine Ps4 pro almamın çok fazla bir avantajı olur mu ?

Dediğiniz gibi jailbreaklı ps4 pro bulmak zor ve olanlar da çok pahalı. (Neredeyse jailbreaklı normal ps4’ün 1.5-2 katı)

Kırılmış PS4 al fakat muhakkak SSD tak. Oyunları bitirene kadar zaten PS4 sistemi komple kırılmış olur.

Aslına bakarsanız bazı oyunlarda PS4 Pro performans modu ile (örn God of War ve Rise of the Tomb Raider) 30 FPS üstü destek sağlıyor ama en önemlisi de çözünürlük modunda 4K desteği sağlıyor çoğu oyunda. 4K TV'niz yok ise PS4 Slim mantıklı olabilir. Başka ayırtıcı özellik yok PS4 PRO'da. YouTube'dan oynamak istediğiniz oyunların PS4 ile PS4 Pro arasındaki grafik ve FPS karşılaştırmasına bakarak karar verebilirsiniz.

Bende PS4 Fat Ultimate Player Edition jailbreakli konsol var, gayet memnunum.

PRO hakkında çok araştırma yapmadığım için kesinlikle değer mi değmez mi o fiyata bilemiyorum, sizi de yanlış yönlendirmeyeyim. Jailbreakli ve PS4 Slim'e göre güçlü donanımlara sahip olsa bile Pro cihazına o kadar para vermek mantıklı mı, tartışılır.

PS4 Slim ile PS4 Pro arasında bariz bir donanım farkı var bu belli, PS4'ün donanımının çıkan oyunlara yetersiz kaldığı süreçlerde Sony, PS4'e oyun çıkarmayıp Pro'ya oyun çıkarır mı, hiç zannetmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 25 Nisan 2021; 16:7:59 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.