Şimdi Ara

Sony, PSN'de oyun yayınlamak için 25 bin dolar istiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-82AD9505E

Neye, kime göre boş işler? Oyun oynayan herkesi asosyal bağımlı sandınız herhalde. Olur, siz acayip buluyorsanız oynamayız.

hayir oyle sanmiyorum.. bosa gecen zaman olarak goruyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Programming Guru kullanıcısına yanıt

Ben de ona göre yazdım. Siz öyle diyorsanız oynamayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 3 Temmuz 2021; 16:37:45 >
  • quote:

Ben de ona göre yazdım. Siz öyle diyorsanız oynamayız.

bence oynamayin.. omrunuzden saat ve dakikalar hizli bir sekilde eksilir.. uste de paranizi donanim ve orjinal oynuyorsaniz yazilima harcarsiniz. gecen bos zaman sonunda ne bir seyler ogrenebilir ne bir eser birakabilirsiniz.. tamamen bosa harcanmis bir vakit.. daha kotusu belki eroin ignesi olmak.. ciddiyim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 3 Temmuz 2021; 16:41:46 >
  • Programming Guru kullanıcısına yanıt

Aman Allah'ım! Bu kadar kötü müymüş? Teşekkürler(!) Biraz daha oynasaydım uyuşacaktım ve kurtulamayacaktım(!) Sayenizde bilgi üstüne bilgi öğrencebilecek ve eser üstüne eser ortaya çıkarabileceğim(!) İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 3 Temmuz 2021; 16:51:53 >
  • quote:

Aman Allah'ım! Bu kadar kötü müymüş? Teşekkürler(!) Biraz daha oynasaydım uyuşacaktım ve kurtulamayacaktım(!) Sayenizde bilgi üstüne bilgi öğrencebilecek ve eser üstüne eser ortaya çıkarabileceğim(!) İyi günler.

Gerçekten çok kötü bir şey. Fakat iyi haber, bırakmak kolay.. Sadece birkaç gün sürüyor kurtulmak. Mesela bir sigara 14 - 15 hatta 30 gün beyin tırmalar.. Fakat oyun 3 - 5 gün sonra kurtulursunuz. Hemen bırakın bence. Hatta bir taktik vereyim müsadenizle, oyun donanımını satın, elden çıkartın. Canınız isteyecek tekrar almayın. Müthiş bir zararlıdan kurtulacaksınız bana dua edeceksiniz  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 3 Temmuz 2021; 16:53:46 >

• Bağımlı teşhisi koyabildiğinize ve reçete yazabildiğinize göre bu konularda bayağı iyi görünüyorsunuz. Dikkat çekme çabalarınızın işe yarayacağını umuyorum(!) Tekrar teşekkür ederim.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 3 Temmuz 2021; 17:17:43 >
  • Benim dikkat çekmeye ihtiyacım yok beyefendi / hanımefendi... Siz bırakmaya istekli değilseniz sizin için bir şey yapamam. Rica ederim ne demek.. Ben bir random internet stranger olarak, size faydam dokunsun istedim faydalı olamadık ne kötü.. Keşke yardımcı olabilseydim.. Siz yine de benim söyledigimi bir sefer daha değerlendirin PS makine yada Ekran kartını satın kurtulun..

• Tam bir Sıcak yatak soğuk kadın sendromu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmetoyunbros

Seve seve kabul edecek. PlayStation, Xbox'ı rakibi olarak bile görmüyor, ben olsam bende görmezdim.

Ps kaç kat konsol satıyor ps4 100m sattı bu markette oyun satmayı da pahalı kılıyor.

Kesinlikle hoş bir hareket değil ama rekabet yok ki.

Anca Türkiye'de gamepass yüzünden tercih edilebilir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.