Şimdi Ara

Sony PSP 2 (NGP) ile ilgili ilk deneyimler ve özel bilgiler bu videoda! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
31.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hardcore Gaming Cemaati Rulez! :)
  • Bisey sorucam bu alet telefon olarak kullanılabılecek mı? mesela bırı benı aradıgında calacak mı psp?
  • iPhone da uncharted, god of war, killzone 3 oynayamassın.Yada sağlam seneryolu ciddi oyunlar oynayamassın.iPhoneda kaç tane ciddi seneryoku, ara videolu doğru düzgün oyun var.toplasan 5-6 tane eder.Şimdi bu söylediklerim yanlış anlaşılmasın.Bende bir iphone kullanıcısı ve hayranı olarak iphone un esas özelliğinin eğlenceli ve saran minik eğlenceli oyunlarıdır.Ben tuş olmayan cihazdan tam istediğim oyun performansını alamam aç
    ıkçası.Burada bahsedilen nokta ise iphone veya android cihazlardaki basit ama eğlenceli uygulamalarında ngp ye gelmesi yönünde.Kimse ngp iphone u ezicek veya iphone ngpyi ezicek demiyor.Lütfen kışıkırtıcı yorumlar yapmayınız.
  • ngp gerçekten psp tarzı ürünleri sevmeyen beni bile kendine hayran bıraktı.ve gerçekten piyasaya hakim olacağı da kesin.ama en önemli nokta oyun fiyatlara olacak. ve tabiki son kullanıcının ulaşımıda önemli.ps3'ü nasıl her yerde görebiliyorsak NGP de heryerde görebilmeliyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acbold -- 6 Haziran 2011; 0:25:10 >
  • Bu oyugezerdeki adama murat bey niye yerinde duramıyor ya röpörtaj başlangından beri zıplayıp oynayıp duruyor.
    Ürün özellik yönünden çok iyi ancak günümüzdeki telefonlar okadar çok gelişiyorki bu oyun konsolu istedigi başarıyı yeni çıkan telefonlar ve oyunları yüzünden yakalayamaycagını düşünüyorum.
  • Al sana Sony farkı. @Pinky_Demon
  • Bunun fiyatı ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: peters

Güzel ama ps3 ün yerini alacağını zannetmiyorum.

• ps3le kapışamaz bile
  • Açıkcası ben evimde olmadığım sürece dışarıda gelişmiş grafikli oyun oynamayı beklemem. Daha çok Angry Birds tarzı çerezlik oyunlar oynarım. Belki NGP bu düşüncemi değiştirir.
  • psp inanılmaz başarılı oyunlara sahipti. ev konsolu oyunlarını cebimize sokmuştu. ngp ile hardcore oyunculuk dahada aşıcak kendini

eyvallah sony
  • Oha diyorum. Sony dersine çalışmış. Nitendoya selam.
  • Eğer alınabilecek uygun bir fiyatta satışa çıkarsa önünde hiçbir şey duramaz.
  • Biraz garip olacak ama benim en çok merak ettiğim İnternet tarayıcısı ve flash desteği
  • çok güzele benzior fiyatı çok uçuk olmassa alabilirim..
  • bu cihaz oyunlarda medya olarak ne kullanıyor arkadaşlar??
  • korsan oyun yükleniyor mu :p
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkxy
    korsan oyun yükleniyor mu :p

yok kıraysis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mükemmel sohbet olmuş. Tebrikler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.