Arkadaşlar yazacağınız her yorum benim için çok önemli , gold bilgisayarda kampanyalı olarak 330 liraya satılacak yarın . Ben psp konusunda çok cahilim gerçekten , internette araştırma yaptım o kadar ancak böyle ayrıntılı bilgi verme biçiminde bi konuya rastlamadım . Yani ürün ile ne yapılabiliyor onları tam bilmiyorum . Oyun , müzik , internet , kitap okuma , film izleme durumları nasıldır ? Fotoğraf çekimi yapılabiliyor mu ? Televizyon veya bilgisayar ile bağlantı yapılıp o şekilde oyun oynanabiliyor mu ? Son olarak ekranı dokunmatik mi ? internette gezme işi wireless ile dokunmatik ekran üzerinden mi oluyor yoksa diğer türlü kontrol nasıl oluyor , yazı yazmak falan orayı açıklayabilir misiniz ? Teşekkürler ,
Yok mu yardımcı olabilecek ??
Gold bilgisayardaki indirimden bahsettiğin psp'den aldım birtane . bende daha önce hiç psp kullanmamıştım ne yapılır bilmem ama hoşuma gitti açıkçası. ilk olarak internet'i deneme fırsatım oldu gayet güzeldi. Versiyon kırma felan oluyormuş onları tam bilmiyorum iyi bilen birilerinden yardım alacağım. oyunları deneme fırsatım olmadı . pazartesiye tüm eksikleri halledeceğimi umuyorum
Arkadaşlar ben 1 gün önce psp3006 altı aldım. Çok güzel ama şarj süresi ne kadardır onu tam bilememiyorum. Bu konu hakkında bilgi yazan hiç bir site yok. 1 saat yada 1 saat 15 dk oldu halan şarj olmadı. Sorunmu vardır ne bilmiyorum . Lütfen yardım edin
wheaston kardeş. Psp hakkında internete giriyor. Ama psp3006 dokuunmatik ekrana sahip değil. Kitap okuması yok:D. Müzük vidio fotoğraf gibi şeylere bakabilirsin yada atabilirsin. Oyunları pahalı değil. Psp gayet kullanışlı. Ve yeni yeni güncellmeler geliyor. Bide benim psp 1 saat hatta 1saat20 dk oldu şarj olmadı sorunu nedir tam bilmiyorum bende yeni aldımmmm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme