Bildirim
sony psp almak mantıklımı yardım lütfen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
GTA SA malesef psp 'de yok
GTA liberty Cİty
GTA Vice city
GTa Chiness Town var -
PSP al bence ps4 ün yanina iyi gider
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
psp ps4 ikilisi bende mevcut remote play psp de olsaydı çok iyi olurdu da maelsef yok. -
remote play özelliği için Sony Xperia X3 veya PS Vita almayı düşünüyorum. -
Yakışır. :)
Xperia yerine herhangi bir android cihazda isini gorur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Elimde HTC One Max var. Bu cihazla remote play yapabilir miyim? Google Play'den hangi programı indirmeliyim? -
http://forum.donanimhaber.com/m_101193194/tm.htm
Böyle bir konu var. -
-
Psp her zaman icin alinabilecek bir cihaz bende var yillardir kullaniyorum. Tuslari bozulmaya baslayinca yenisini aldim. 3004 serisini alin. Ben su aralar sadece emulator, eski nostalji oyunlariyla takiliyorum. Tam bir emulator canavari. Bende ps4, ps vita ve 3ds de var ama ps4'ten sonra en cok zaman pspde geciriyorum. Her zaman icin tavsiye edilir yani. Fiyat olarak da tertemiz olmak sartiyla 200'den fazla vermeyin ama. Ben temiz, iki haftalik cihazi 150'ye aldim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
GTA San Andereas PSP versiyonu yok fake bunlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X