Şimdi Ara

Sony Psp Almayı düşünüyorum Acil Yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Sony Psp 3004 Yada Ps Vita almayı düşünüyorum Ancak emin değilim.Şu soruları sormam gerekicek.

1 - Psp alırsam Vita almadığıma pişman olurmuyum ?

2 - Vita alırsam Psp almadığıma pişman olurmuyum ?

3 - Grafik , performans , Oyun çokluğu bakımından Hangisi daha iyi ?

4 - Ps Vita alırsam Kırdırıp oyun attırmayı düşünüyorum Orjinal oyuna gerek yok Zaten Ps3 var

5 - Vita almasanda olur Psp seni idare eder Diyenler var mı ? Neden ?

• Up ! Beyler Yardım Lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-Vita aldığına pişman olmazsın,Çünkü vitada çok az oyun var,artık psp'ye yılda 1 kes 2-3 oyun çıkıyor,Psp'ye çıkmış oyunlar ile 2 sene idare edersin.
    2-Vita kırılmıyor diye biliyorum.
    3-Oyun çokluğu psp'de daha iyi,Grafik olarak tabiki vita
    4-Psp idare eder.Çok oyun var.
  • sakın vita alma! bn aldım ilk çıktığında şu an elimde 3004 ve ve vita var ama vita telefon gibi kullanmak zorunda kalıyorsun yani konsol gibi kullanmıyorsun oyunlarda zaten dokunmatik olduğu için oynanmıyor ben aldığıma pişmanım kesinlikle 3004 al

• quote:

Orijinalden alıntı: pspci pcci 1907

sakın vita alma! bn aldım ilk çıktığında şu an elimde 3004 ve ve vita var ama vita telefon gibi kullanmak zorunda kalıyorsun yani konsol gibi kullanmıyorsun oyunlarda zaten dokunmatik olduğu için oynanmıyor ben aldığıma pişmanım kesinlikle 3004 al

Saol dostum aydınlattın beni

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr_Slayer

quote:

sakın vita alma! bn aldım ilk çıktığında şu an elimde 3004 ve ve vita var ama vita telefon gibi kullanmak zorunda kalıyorsun yani konsol gibi kullanmıyorsun oyunlarda zaten dokunmatik olduğu için oynanmıyor ben aldığıma pişmanım kesinlikle 3004 al

Dostum bak
    Bende hem Vita var hemde PSP 2004.
    Vita ayrı bir dünya PSP alırsan evet god of war gta,cod,ac gibi oyunlar ile idare edersin.

Şunuda sana demek istiyorum psp çıkalı 9 yıl oldu onuda düşün.Vita TR'ye geleli 1 yıl oldu hala oyunları çıkıyor.
    PSP ye yılda 1-2 iyi oyun çıkarsa şükret
    Rafta duruyor PSP. Hatta satıcam iyi bir fiyat gelirse.

Vitanın oyunlarına videolarına bir bak
    sana msj yazmak için yeni üyelik açmış insanlara uyma.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Cygnus_

quote:

Orijinalden alıntı: Mr_Slayer

quote:

Dostum bak
    Bende hem Vita var hemde PSP 2004.
    Vita ayrı bir dünya PSP alırsan evet god of war gta,cod,ac gibi oyunlar ile idare edersin.

Şunuda sana demek istiyorum psp çıkalı 9 yıl oldu onuda düşün.Vita TR'ye geleli 1 yıl oldu hala oyunları çıkıyor.
    PSP ye yılda 1-2 iyi oyun çıkarsa şükret
    Rafta duruyor PSP. Hatta satıcam iyi bir fiyat gelirse.

Vitanın oyunlarına videolarına bir bak
    sana msj yazmak için yeni üyelik açmış insanlara uyma.

Çoğu yerde okudum zaten tamam vita güzel alet ama Psp ye kırdırdıp bi 100 tane oyun atsam yeterli vitaya 500 lira verip orjinal almak istemiyorum 300 tlye 50 oyunlu psp 3004 buldum sanırım onu alıcam Benim tek sorum şu performans ve grafik açısından Nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_Slayer -- 5 Mayıs 2013; 14:39:15 >

• PM attım dostum.
  • quote:

PM attım dostum.

Dediklerine katılmıyorum.Bana göre şuanda ps2 dışında en kötü en işlevsiz konsol vita,Adam gibi oyun yok,Çok az oyun var,Bu saate kadar çıkmamış,Çok eski konsolda değil bana göre yapımcılar vitadaki istenilen başarıyı yakalayamadı bıraktılar,Optimizasyonu kötü,Dokunmatikte oyun oynanmıyor,Taşımalık konsol için psp daha uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChanOfRight

quote:

PM attım dostum.

Dediklerine katılmıyorum.Bana göre şuanda ps2 dışında en kötü en işlevsiz konsol vita,Adam gibi oyun yok,Çok az oyun var,Bu saate kadar çıkmamış,Çok eski konsolda değil bana göre yapımcılar vitadaki istenilen başarıyı yakalayamadı bıraktılar,Optimizasyonu kötü,Dokunmatikte oyun oynanmıyor,Taşımalık konsol için psp daha uygun.

http://forum.donanimhaber.com/m_74806753/f_//tm.htm#74806753

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.