Şimdi Ara

Sony Psp Donma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler pspde god of war oynuyordum bir sorun yoktu şimdi daha düşük boyutlu olan gta liberty city stories oyununu yukledım fakat araba surerken koşarken falan ufak donmalar takılmalar yapıyor acaba oyundanmı dedım başka yerden yukledım yıne aynı sorun.. bu sorunu nasıl çözebilirim pspım slim model beyaz 4gb memory card duo var ve kırık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yengec1907 -- 16 Mart 2012; 0:47:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yengec1907

beyler pspde god of war oynuyordum bir sorun yoktu şimdi daha düşük boyutlu olan gta liberty city stories oyununu yukledım fakat araba surerken koşarken falan ufak donmalar takılmalar yapıyor acaba oyundanmı dedım başka yerden yukledım yıne aynı sorun.. bu sorunu nasıl çözebilirim pspım slim model beyaz 4gb memory card duo var ve kırık..

Hocam versiyonu kaç anakart sorunlası olabilir fakat korkmanıza gerek yok versiyon hatalarından olabilir versiyonunu verirseniz yardımcı olabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: söny

quote:

Orijinalden alıntı: Yengec1907

beyler pspde god of war oynuyordum bir sorun yoktu şimdi daha düşük boyutlu olan gta liberty city stories oyununu yukledım fakat araba surerken koşarken falan ufak donmalar takılmalar yapıyor acaba oyundanmı dedım başka yerden yukledım yıne aynı sorun.. bu sorunu nasıl çözebilirim pspım slim model beyaz 4gb memory card duo var ve kırık..

Hocam versiyonu kaç anakart sorunlası olabilir fakat korkmanıza gerek yok versiyon hatalarından olabilir versiyonunu verirseniz yardımcı olabilirim

version derken kırma programının versionumu.. yada ben sana verım hepsini bak system settingden system informationa girdim SYSTEM SOFTWARE = 5.50 GEN-D3 NİCKNAME = P627 MAC ADRESS= 01:1C:26:40:3D:38 yazıyor.. MEMORY CARDIN içinde 3 kırma dosyası var onlarda ise CIPL FLASHER FOR PRO-B --- 660 PRO-B FAST RECOVERY - PRO UPDATE yazıyor yardımını beklıyorum kardesım sımdıden teşekkurler

• Oyun cso olabilir iso ya çevirirsen sorun düzelir veya hafıza kartın yan sanayi olduğu için yapıyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imPossibLe360

Oyun cso olabilir iso ya çevirirsen sorun düzelir veya hafıza kartın yan sanayi olduğu için yapıyor olabilir.

evet oyun gerçektende cso kardesım. ben bunu nasıl ıso ya çevircem bütün indirdiğim oyunlar cso çıktı baktım hepsine..
  • Ben iso compressor kullanıyorum gayet basit ve başarılı bi bak istersen programa google yaz çıkar zaten en son sürümü 1.4
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Klavye Kasma Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    PSP TV sorunu
    5 yıl önce açıldı
    ps3 full format sorun
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.