ya ben bunu denedim. aşırı derecede yavaş çalışıyor.
bence hiçbişeye yaramıyor denedim
bide link sağlam olsa olacakda ortalıkta proğram yok
AŞIRI GEREKSİZ GİBİ BİŞİY TATMİN ETMEK AMAÇLI çok gerekli deil
arkadaşlar bence kullanışsız bazı özellikleri denemeye değmez. ama yinede bilgisayar açılmış gibi oluyor. ama sadece pspnin internet browser ı üzerinden psp içindeki bir siteye giriyorsunuz. flash animasyonlarla vista hazırlanmış oluyor bir tek. ama not alma bölümü falan vardı onlar işe yarayabilir.
fake
arkadaşlar bu programda ses olayı sorunu var dıye bılıyorum....
doğru biliyorsun. :D
Arkadaşlar sormak istediğim birkaç soru var.
Bir kaç yerde bu tema değiştirmenin,program yüklemenin psp yi brick edebileceği yazıyor. Eğer daha önce bahsi geçmişse kusura bakmayın,siteden aradım ama bu tarz bir yazı göremedim. Bu olayın gerçeklik payı var mı?
Birde bu psp (özellikle slim) çok mu hassas bir alet? İçini açan varsa,resmini v.s koyabilir mi? Yani hemen bozulur mu?
Yeni psp aldım da,yavaş yavaş bilgi ediniyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: dr.excellent
Arkadaşlar sormak istediğim birkaç soru var.
Bir kaç yerde bu tema değiştirmenin,program yüklemenin psp yi brick edebileceği yazıyor. Eğer daha önce bahsi geçmişse kusura bakmayın,siteden aradım ama bu tarz bir yazı göremedim. Bu olayın gerçeklik payı var mı?
Birde bu psp (özellikle slim) çok mu hassas bir alet? İçini açan varsa,resmini v.s koyabilir mi? Yani hemen bozulur mu?
Yeni psp aldım da,yavaş yavaş bilgi ediniyorum.
evet brick olabiliyor yani psp bidaha açılmıyor ama bu sadece flasha müdahile eden programlarda olabiliyor yoksa risk yok
arkadaşlar bu tarz gercek bir program gördüm ve explorer dan çalşan degıl dırek program hemde türkçe site yanlış hatırlamıyorsam bilgisayarda.com resimli anlatmışlar adamlar sırf bu işi yapıyor
yanlış bişey yazdıysam silinebilir...tşkler
bu gibi boş işlerle uğraşıp aleti heba etmeyin...
m33 kullananlar iso fln çalıştırmıo ama bunu bilmiorum bn xp sini denedim ve öle oldu makina acayip yavaşlıo bide
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme