Şimdi Ara

Sony Psp/Ps vita

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben aslında baya bi ps vita ve psp arasında kalmıştım. aslında tam karar vermiş de değilim. bu seneye önem verdiğim için haziranda falan alıcam (Dersler sınavlar bitince). Sizce ne yapmalıyım ? Ps vita alsam fiyat çok pahalı psp alsam artık devri bitti mi ne diyolar. ne yapmalıyım ?

• Yurtdışından gelenler var garantisiz. Sadece Wifi'li bir tane al 370-400 civarında bulursun.
  • Ps vita Ps Plus üyesi olun oradan zaten Uncharted , Gravity Rush , Zero Escape ve mayıs ayında gelecek 2 oyun var.Hafıza kartını 16 gb'lık alın derim fakat ucuz olsun derseniz de 8 gb'lık alın oyunları oynadıkça silersiniz.Oyun olarakta ikinci el fifa alırsınız 50 liraya yanına tamamdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: spookslam

Yurtdışından gelenler var garantisiz. Sadece Wifi'li bir tane al 370-400 civarında bulursun.

Kardeş yurt dışından nasıl getriteceğim bilmiyorum bazı yerlerde gümrükte sorun çok çıktıgını okumuştum. Ama ben garantisiz istemiyorum ya bi sorun çıkar falan diye önerin için sağol =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokmeeen.979797

Ps vita Ps Plus üyesi olun oradan zaten Uncharted , Gravity Rush , Zero Escape ve mayıs ayında gelecek 2 oyun var.Hafıza kartını 16 gb'lık alın derim fakat ucuz olsun derseniz de 8 gb'lık alın oyunları oynadıkça silersiniz.Oyun olarakta ikinci el fifa alırsınız 50 liraya yanına tamamdır

Ps Plus üyesi olmak nekadar bilmiyorum ? bide 8Gb kart yetermi ? o zamana kadar param birikirse ve az da olsa indirime girerse alırım. 2.el fifa da mantıksız değil =) Çok teşekkürler

Edit: Birde benim ilk oyun konsollu cihazım olucağı için kararsız kaldım daha önce joysticli bir oyun konsolu kullanmadım hemde hiç =) 1 kere kuzenımın psp sinde god of war oynadım bide arkadaşta ps2 de pes oynadık=) ilk deneyımımm olucagı ıçınde kararsız kaldım psvita alırsam 3g çokmu önemli ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alihan.w.414 -- 18 Nisan 2013; 22:25:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alihan.w.414

quote:

Orijinalden alıntı: Gokmeeen.979797

Ps vita Ps Plus üyesi olun oradan zaten Uncharted , Gravity Rush , Zero Escape ve mayıs ayında gelecek 2 oyun var.Hafıza kartını 16 gb'lık alın derim fakat ucuz olsun derseniz de 8 gb'lık alın oyunları oynadıkça silersiniz.Oyun olarakta ikinci el fifa alırsınız 50 liraya yanına tamamdır

Ps Plus üyesi olmak nekadar bilmiyorum ? bide 8Gb kart yetermi ? o zamana kadar param birikirse ve az da olsa indirime girerse alırım. 2.el fifa da mantıksız değil =) Çok teşekkürler

Edit: Birde benim ilk oyun konsollu cihazım olucağı için kararsız kaldım daha önce joysticli bir oyun konsolu kullanmadım hemde hiç =) 1 kere kuzenımın psp sinde god of war oynadım bide arkadaşta ps2 de pes oynadık=) ilk deneyımımm olucagı ıçınde kararsız kaldım psvita alırsam 3g çokmu önemli ?

Ps plus 3 aylık üyelik 29 lira

• Hm Teşekkürler peki nasıl alıyoruz yani kredi kartıylamı ? Çünkü beni ve yakınlarımın malesef kredi kartı yok kullanmıyorlar Nasıl alıcağız ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.