Şimdi Ara

Sony s754 ACİL YARDIM..... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Gerçekten burada hiç bilgisi olmayan insanlar yorum yazmaya başladı.
    Arkadaşım yorum yazmadan önce bi sony.com a girip bi baksaydın bari. Biraz araştırıp da buraya bişeyler yazın. En azından rezil olmazdın.Burdaki insanlar boş insanlar değil bilgi insanlar. Tabikide bazıları hariç.
    Daha bana hangisi önde diye soruyorsun. Sen okuduğunu da anlamıyorsun galiba. Anlaman için napmam gerek bilmiyorum ama E464 ü E453 le kıyaslamayın. E464 HER TÜRLÜ ÖNDE.
    KULLANMADIĞINIZ ÜRÜNLER HAKKINDA YORUM YAPMAYIN. HADİ YAPIYORSUN BİRAZ ARAŞTIR DA ÖYLE SALLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cago01 -- 2 Ekim 2011; 20:22:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cago01

Hahahaha
    Gerçekten burada hiç bilgisi olmayan insanlar yorum yazmaya başladı.
    Arkadaşım yorum yazmadan önce bi sony.com a girip bi baksaydın bari. Biraz araştırıp da buraya bişeyler yazın. En azından rezil olmazdın.Burdaki insanlar boş insanlar değil bilgi insanlar. Tabikide bazıları hariç.
    Daha bana hangisi önde diye soruyorsun. Sen okuduğunu da anlamıyorsun galiba. Anlaman için napmam gerek bilmiyorum ama E464 ü E453 le kıyaslamayın. E464 HER TÜRLÜ ÖNDE.
    KULLANMADIĞINIZ ÜRÜNLER HAKKINDA YORUM YAPMAYIN. HADİ YAPIYORSUN BİRAZ ARAŞTIR DA ÖYLE SALLA

http://www.sony.com.tr/product/nws-e-series/nwz-e463#pageType=TechnicalSpecs 4 ses teknolojiside mevcut....

http://www.sony.com.tr/product/nws-e-series/nwz-e454 bundada aynı 4 ses teknljsi var....bnm aynı dediğim bunlar...yoksa banane ekran çözünürlüğünden...bu arada ben 1.5 2 senedir araştryorum biliyorum bunları...hergün baktğm sitelerden biri...tartışmaya gerek yok aşağılamalarnı doğru bulmuyorum.... burdaki herkes bişeler yazsada sana s serisinin e ile bir olamaycağını anlatsa...e'ye güzel diyen bi seni gördüm..daha cewap yazma e serileriyle mutluluklar sana...

• quote:

Orijinalden alıntı: dedreis123

Sana sony bunların yanında ne vericekti monster mı?Malzemelerinde pek bir fark yok verdiğinin yani biri titanyum kaplama diğeri düz kaplama fln değil sonuçta 2side aynı malzemelerden yapılıyor sen 200tl civarı bir cihaz alıcaksın adam sana 250 tl değerinde kulaklık vericek dimi zaten senin o vasat dediğin kulaklığın en azından diğer kulaklıklara göre bir ayırıcı özelliği var sonuçda para ediyor.Az mantıklı ol sonra yaşımı sor

cago'ya çare..lütfen...
  • boşuna uğraşmayın bu arkadaş anlamaz o ses yukseldikçe kalite olduğunu düşünenlerden ama öyle insanlar pek kalmadı aslında her neyse yüksek sesle dinlemek zaten iyi bir halt değil önemli olan yeterli sesi verip düzgün anlaşılabilir sesi vermek bunu birazda anlaman için kulağının gelişmiş olması lazım e serisi her türlü s den düşük...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedreis123

boşuna uğraşmayın bu arkadaş anlamaz o ses yukseldikçe kalite olduğunu düşünenlerden ama öyle insanlar pek kalmadı aslında her neyse yüksek sesle dinlemek zaten iyi bir halt değil önemli olan yeterli sesi verip düzgün anlaşılabilir sesi vermek bunu birazda anlaman için kulağının gelişmiş olması lazım e serisi her türlü s den düşük...

• Tmm bende e serisi mükemmel demiyorum ama s serisinin sesi çok az. Ve bana uygun degil diyorum olay bu. Herkesin müzik kulağı farklıdır sonuçta. Benim kızdığım nokta forumda s754 ü çok abartmaları. Bende s754 ü begendigim için aldım. Denedim sesi az geliyodu bayagı bi. Ama yinede aldım geldim(Bi umut içindeki kulaklıkla sesin farklı olabilecegini düşündüm.) Sırf görüntüsünü begendigim için. Sonrada sesi bana göre çok azdı. Geri verdim e 464 aldım. Olay bu. Ex300 kulaklıklarla dinledigim içindir belki ama fazla bi fark yok.
  • quote:

Tmm bende e serisi mükemmel demiyorum ama s serisinin sesi çok az. Ve bana uygun degil diyorum olay bu. Herkesin müzik kulağı farklıdır sonuçta. Benim kızdığım nokta forumda s754 ü çok abartmaları. Bende s754 ü begendigim için aldım. Denedim sesi az geliyodu bayagı bi. Ama yinede aldım geldim(Bi umut içindeki kulaklıkla sesin farklı olabilecegini düşündüm.) Sırf görüntüsünü begendigim için. Sonrada sesi bana göre çok azdı. Geri verdim e 464 aldım. Olay bu. Ex300 kulaklıklarla dinledigim içindir belki ama fazla bi fark yok.

aslında bende senin gibi düşünüyorum yani tüm özellikleriyle alınabilecek çok güzel bi ürün diye...umarım abartıldığı kadar vardır...ama beğenmediysen senin seçimin kardeşim..belki alınca bende beğenmicem sesi çok az olduğu sürece...ben s754 hakkkında kullandığın kadarıyla bilgi sahibi olmak istiyorum. ses düşüklüğü dışında beğenmedin bişeyleri varmı yada beğendiklerin??

• Sen S754 kullanmıyor musun?
  • quote:

Sen S754 kullanmıyor musun?

hayır
  • Bende senin gibi s754 hakkında okuduklarıma karşı. Senin gibi tepki verirdim. Bundan eminim. Taki alana kadar. Al gör o zaman konuşalım.
  • olur konuşurz..
  • Değişim yapabilecegin bi yerden alda. Sonra sorun çıkmasın.
  • Almadan önce deneme imkanın varsa kesin dene. Çünkü ses seviyesi gerçekten çok az.
  • ıpod nano 6.nesil daha mantıklı değil mi bunların arsında? aynı fiyat sayılır s754'le...
  • Almadan önce S754 ü denerse bırakır zaten.
    İpod nanolar 370+ ben hiç denemedim bilmiyorum ama ipod touch ı denedim ve sesi bana göre degil. Sony önde gibi.
  • Saçma bi yorumdu, adam akıllı gidip deneyince geri alıyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastJoker -- 6 Ekim 2011; 21:58:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastJoker

S754'ün S755 le aynı olduğunu(hafızaları dışında) duymuştum, bu doğruysa bencede bu modelden almayın, gidin philips muse alın, hem kalite hem yuksek sesli yaşayın...

Ipod nanoyada bulaşmayın yoksa 4 saatte bir şarj etmek zorunda kalıcaksınız

philips mi??
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.