Şimdi Ara

SONY,SAMSUNG,PHILIPS YENİ 200Hz ,1ms 2009 MODELLERİNİ AÇIKLADI.PANASONİC G12 PANEL İLE ÇIĞIR AÇTI.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ürünlerin detayları özellikle panasonic ile ilgili bilgisi olan arkadaşlardan bilgi paylaşımlarını bekliyorum.

• Detay bilgilerin ben halen acıklanmadığını dusunuyorum amma velakin 12. yılına istinaden g12 paneli ürettiğini kontrast olarak 20.000:1 seviyelerinde bulunduğunu duydum.Modeller p42x10 şeklinde ortaya cıkarılacak.

:) resim eklemeyi beceremedim P42X10 diye googlede aratınca resimleri cıkıyor
  • panasonic yeni serilerin özelliklerini aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

http://panasonic.net/avc/viera/index.html
  • sony 5500 serilerini gördüm. gördüm derken internet üzerinde. ve gerçekten başarılı gözüküyor. bravia engine3 kullanılmış bir çoğunda. ib sitesinde bu ürünleri açmış ordan gördüm
  • P42X10

SONY,SAMSUNG,PHILIPS YENİ 200Hz ,1ms 2009 MODELLERİNİ AÇIKLADI.PANASONİC G12 PANEL İLE ÇIĞIR AÇTI.

• Panasonic z serileri cıkmış tasarımları cok güzel ..resim ekleme özürlüsü olarak resminin olduğu linki veriyorum.Özellikle 600hz panellerden bahsediliyor

http://www.flatpanels.dk/billeder/panaplasmaz1-2l.jpg

Sonyler be3 yazılımlardan bahsederken samsung 200hz lik ince ve cok şık ürünlerle cıkacak gibi
  • Paneller bu kadar incelince artık arkasına, sağına, soluna scart gibi kablolar falan takamayacağız anlaşılan. Hatta HDMI kablo bile bu şıklığı bozacaktır.
    Philips 42PES0001D'deki gibi bir bağlantı merkezi ya da Sony X1 deki gibi wireless bir çözüm bu gibi tvlerde standart olacak gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi driversss -- 6 Mart 2009; 23:51:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Z serisi pana lar süper ya
  • Güzel olmasına güzel de parası da güzeldir bunların
  • çok pahalı olmaz olsa olsa 10 000 bilemedik 15 000 tl olsun benim ev küçük 3 oda 1 salon 4x15 000=60 000 tl hemen alırım evinde 7 , 8 oda olanlar düşünsün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.