Şimdi Ara

sony servis menüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
10.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sony KV-21T1D model TV nin servis menüsüne nasıl girilebileceği hakkında bilgi sahibi olan varmı?

• slm dostum sony tv lerin iki tür servis menüsü var ben sana her ikisinide vereyim yalnız bilmediğin yerlere giripte tvnin ayarlarını dahada bozma...

1:sony servis mode: anahtardan tv kapalıyken 'program+ ve volum-' basılıyken tv açılır,ekrana 'TT' geldiğindeiki defa menü tuşlanır. ekrana çıkan ayarları volum +,- ve program+,- ile değiştiririz.
  • 2:sony servis mode:uk üzerinden sırası ve hızlı şekilde (stby,i+,5,ses+,tv) yebasılır, ekrana 'TT' geldiğinde iki defa menü tuşlanır, ekrana çıkan ayarları volum +,- ve program+,- ile değiştiririz.

NOT:tv nin ayarlarını değiştirmeden önce bir kenera not et dahada kötü olmasın dostum, kolaygelsin...
    eger yapamıyacak olursan bana pm atarsın yardımcı olmaya çalışırım
  • arkadaşım sağolda bu dediklerin çalışmıyor!
  • dostum şuanda sony tv lerde iki faklı servis menüsü var bunlardan biri mutlaka senin tv nin servis menüsüne girer, biyerde yanlışlık yapıyorsundur. verdiğim menü ayarlarını hızlı şekilde tekrar bir dene.
  • KV-21T1D modelinde servis menusu olduğundan emin misin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: r2d2droids

KV-21T1D modelinde servis menusu olduğundan emin misin?

dostum senin tv nin modeli baya eski o modelde servis menüsü olmayabilir, tam emin değilim eğer varsa verdiğim servis ayarlarının bir tanesi kesinlikle olurdu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşşekürler arkadaş...
  • DH kardeşliği olduğu sürece bilgilerimi siz değerli arkadaşlarla paylaşırım dostlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: bay_x

2:sony servis mode:uk üzerinden sırası ve hızlı şekilde (stby,i+,5,ses+,tv) yebasılır, ekrana 'TT' geldiğinde iki defa menü tuşlanır, ekrana çıkan ayarları volum +,- ve program+,- ile değiştiririz.

NOT:tv nin ayarlarını değiştirmeden önce bir kenera not et dahada kötü olmasın dostum, kolaygelsin...
    eger yapamıyacak olursan bana pm atarsın yardımcı olmaya çalışırım

arkadaşım bu dediğin çalışıyor tekrar tşk.
  • yardımcı olabileceğim bi sorun olursa bana pm den msj atabilirsin dostum.
  • ok sağol...
  • arkadaşlar bizdeki tv ninde servis menüsüne (gerçi modelini bilmiyorum ama) girdiğimde bir takım yazılar falan çıkıyor ...BU menüden acaba ne gibi işlemler yapabiliriz? burada okuyunca denemeye kalktım girdim ama ayarlarla ilgili bir şey yok bu menüde?...
    Mehmet
  • benimkinde sana ilginç gelebilecek bir kaç şey söyleyeyim
    -görüntüyü daraltma
    -sağa sola kaydırma
    -RGB ayarları
  • bu dediklerinii hagi tuşlarla yapabiliyorsun?
    bir arkadaş ses ve program + ve - tuşlarıyla oluyor dedi ama deneyemedim daha...
    Mehmet
  • merhaba arkadaşlar, şu program ve ses tuşlarını denemek için servis menüsünü açtım ve bir kaç uşa bastım, genelde 2 ve 3 numaralıkumanda tuşlarına ve tam olarak hatırlamadığım bir kaç tuşa daha ve sonra kötü bir şey oldu (aslında kötü değil ama)
    ekran önce üstten küçüldü, sonrada oratalandı yani şimdi ekran hem üstten hemde alttan küçüldü...
    Birde bunları düzeltiyim derken ekranın rengi koyulaştı... gitgide daha ktüye gidiyor diye oynamaktan vazgeçtim ve buradan yadım istiyorum, en azından fabrika ayarlarına nasıl döneceğiz arkadaşlar veya bu durumu nasıl düzeltirim...?
    bu arada tv nin tam modeli; Sony KV-25X5D veya KV-29X5D
    tv nin kitapçığının, kumandasının, orjinal servis menüsünün ve ben oynadıktan sonraki arızalı halinin resimlerini ekliyorum...
    Acele yardım ederseniz sevinirim....
    Mehmet

• bu da sorunlu hali,
    üstten ve alttan ekran küçülmüş ve daha karanlık göstrerirken...

ama hepside merakımdan geldsi başıma... gülgibi çalışan tv gitti...
    sanırım bu merak öldürecek beni...
    Mehmet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memet -- 8 Şubat 2005, 12:47:13 >
  • servis menüsüne tekrar gir ve menü üzerinde WERTİCAL-SHIFT yazılı konuma kadar gel yanındaki yazan rakamsal değerleri biraz arttır ekran görüntün artar, karanlık oluşunada yine menü ayarlarında bulunan R,G,B yazılı bir menü varsa her renk için ayrı ayrı ayar yapacaksın renkleri ayarlamadan önce normal menü işlemlerinde seçeneğin PERSONEL olması gerekir aksihalde renkler dahada kötü olur.kolay gelsin.
  • tamam arkadaşlar sorunu çözdüm ilgilenenlere eşekkürler...
    İlk başta anlattığım gibi ben servis menüsüne "info + 5 + ses açma + ekran silme" tuşalarına bastıktan sonra menü tuşuna basmadan işlem yapmaya kalkmam nendeniyle olmuş tüm olay...
    menü ye girmeden ekranda çıkan yazılarla bir şeyler yapmak için ben rasgele rakam tuşllarına basmıştım ve sanırım onlarda kısa yollarmış, istemediğim şeylerde oldu tabiki....ve sonunda yukarıdaki sonuç doğdu...
    sonra buradan yrdım isstediim fakat donanim haber sitesi dün sürekli hata verdi nedense, bende aldım elime kumandayı tuşlardan bozdum oradanda yaparım dedim ve oynarken oynarken menü tüşunu buldum...sonrada halletim olayı... ve bir şey daha öğrenömiş oldum böylelikle...
    ben zaten bir şeyleri bozmadan kurcalamadan öğrenilmeyeceği kanuısındayım, hayatım böyle geçiyor, zaman zaman sıkıntılı anlar yaşasamda, özelliklede arkadaşlarımın elektronik eşyalarında böyle sorunlar meydana geldiğinde yüz ifadelerini gömenizi isterim...
    ben her ne kadar yaparız desemde önce bozulduğunu görenler baya bir panikliyor, yukarıda bende olduğu gibi...
    Mehmet

• problemi çözdüğüne sevindim bir daha karıştırmazsın heralde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.