Bildirim
sony servisi bilgisayara farklı marka hdd takmış
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
o modelde toshiba hdd de kullanılıyor olabilir, o kadar sorun etmeyin bence. servis büyük ihtimalle tatmin edici bir cevap vermeyecek ama şansınızı deneyin. -
markalar tek tedarikçi ile çalışmazlar o an ellerinde ne varsa onu takarlar kaldıki toshiba seagateden kötü değil aksine özellikle 2.5" harddisk konusunda bence daha iyidir
kafana takman gereken bir sorun yok, benim imzamdaki laptopda toshiba hd var ses bile gelmiyor 4 yıldır gayet stabil çalışıyor... -
aslınad bunu sorun etmem ama bilgisayarım uyku modundan çıkarken mavi ekran hatası veriyor. recovery yaptım düzeldi ama bi hafta sonra aynı sorun tekrar çıktı. harddiskten kaynaklanabilir diye düşünüyorum. servise götürüp bir test yapmalarını söylicem.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X