Şimdi Ara

sony servisi bilgisayara farklı marka hdd takmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vaio eb2s1e bilgisayarımın hdd si bozuldugu için servise yolladım. adamlar seagate marka hdd yi toshiba mar hdd ile degistirmiş. sony vaiolarda seagate kullanıyor. ama şu an bende toshiba hdd var. yarın servise götürüp bunu söylicem. orjinal hdd taksınlar. haklı degil miyim arkadaslar?

• o modelde toshiba hdd de kullanılıyor olabilir, o kadar sorun etmeyin bence. servis büyük ihtimalle tatmin edici bir cevap vermeyecek ama şansınızı deneyin.
  • markalar tek tedarikçi ile çalışmazlar o an ellerinde ne varsa onu takarlar kaldıki toshiba seagateden kötü değil aksine özellikle 2.5" harddisk konusunda bence daha iyidir

kafana takman gereken bir sorun yok, benim imzamdaki laptopda toshiba hd var ses bile gelmiyor 4 yıldır gayet stabil çalışıyor...
  • aslınad bunu sorun etmem ama bilgisayarım uyku modundan çıkarken mavi ekran hatası veriyor. recovery yaptım düzeldi ama bi hafta sonra aynı sorun tekrar çıktı. harddiskten kaynaklanabilir diye düşünüyorum. servise götürüp bir test yapmalarını söylicem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.