Şimdi Ara

Sony, sessizliğini bozdu: 2023 Bravia XR TV serisi tanıtıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
4
Favori
3.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yazılımı parça algoritmayı parça sanan sony nin 2023 yılında işlemci ürettiğini zanneden a8 tv ye s95b den iyi diyen 300 yıl öncesinde kalmış philipsin tv bölümünü satalı yıllar olmasından haberi olmayan adamlar tv yorumlayıp birde millete laf yetiştiriyor tam komedi...sony tv bölümünü salalı yıllar oldu kullanılan panel birebir aynı sony panel üretmiyor samsungun paneli üzerindede hiçbir etkisi artısı vs yok...adamlar montajı bile kendileri yapmadığı halde sony aşıkları nasıl öveceğini şaşırmış tüm o bahsedilen mühendislik harikaları varmış ya hani onların yazılım kısmı hariç hiçbirinin sony ile alakası yok :)) görüntü chipleri denmiş bunlar sadece isim gerisi sadece güç bu arkadaşlar içlerini açıp modellere bakıp karşılaştırma bile yapmışlar herhalde :)) ha kullanılan işlemci daha güçlü denilir yazılım algoritma vs kısmında daha iyi denilir anlaşılır bişey denmezde birebir aynı panelde heatsink var diye alakasız telefon örnekleri veren a8 ile s95b yanyana konuşan adamlar tv yorumlamıyormu :))

• Adı yeter Sony ölüsü bile alınır. GSM İPhone ölüsü bile alınır. Gerisi boş fazla kafa yormaya değmez .

Alan mutlu satan mutlu :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi West Coast -- 23 Mart 2023; 14:27:47 >
  • Yaf bu sony parça almış aynı ya lg samsungla” diyen ve sizi muhtemel binlerce tl hatalar yaptıracak şahısları dikkate almamanız için bir metin. Lg oled panelli sony sökülmüş ve incelenmiş. Zaten bunu demek aynı fabrikadan lcd ekran alıyor diye “poco ile iphone da aynı yaf” demekle aynı şey:)

Sony, sessizliğini bozdu: 2023 Bravia XR TV serisi tanıtıldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgili rnnn tv üstadımız sony bu işin zirvesi demiştiniz, sony yazılım ile samsung oledin birleşimini bekliyor çok heyecan duruyordunuz belki hatılamazsınız diye mesajlarınızı ekledim. Aynı ya sony diğer markalarla hep aynı parçaları kullanıyor nasılsa neden böyle heyecan duydunuz madem aynı parçalar aynı malzeme neden bu işin zirvesi sony demiştiniz?
    Saygılar sevgiler sunuyorum.

Samsung oled hakkında izlenimleriniz…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ptolomeo -- 25 Mart 2023; 8:26:21 >

• Bir şahıs diyor ki sony samsung aynı parçaları kullanıyor sony ne yapıyorki montajcı sadece pehh! Görüntü işleme mühendislik yazılım farkı ve nihayetinde sonuçta farklı diyorsun karşı çıkıyor ancak eski mesajlarını paylaşıyorsun diyor ki sony resim işleme harika kimse yarışamaz, samsung çok kötü bu yıl aynı panelli sony heyecanla bekliyorum harika olacak vs vs… Bu şahıs gündüz ve gece kadar tezat yorumlarla insanları yanlış yönlendirecek ancak siz bunu ortaya koyduğunuz için mesajlarınızı silsinler!! Moderatör arkadaşlar tam olarak ne isyitorsunuz bizden? Hakaret yok ayrımcılık yok siyaset yok sadece motorlu testere gibi doğru bilgi paylaşımını biçen insanları çok bariz şekilde keyfi ve birbirinin zıddı yorumlarla yanlışa hataya sevk eden bir kişiye cevap vermeyelim kendi fikrimizi beyan etmeyelim mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ptolomeo -- 25 Mart 2023; 8:33:10 >
  • Ptolomeo kullanıcısına yanıt

Tamam, farklı bir fikir veya bilgiye sahip olabilirsiniz; bu durumda içeriğini alıntı içerisine alıp linkle mesaja yönlendirme yapabilirsiniz. Ekran resmi koymak - özellikle de 10 ay önceki mesajların resmini koymak - gereğinden fazla kişiselleşmiş şekilde hedef gösterme gibi duruyor. Yol yordamdan, başvurulan yöntemden dolayı işlem yapıldı; başka bir sebepten dolayı değil. Bir de birbirinize karşı daha toleranslı ve ifadelerinizde daha yapıcı olmayı deneyebilirsiniz. Yanlış deyin geçin, bu kadar karşılıklı kişiselleşmeye lüzum bulunmuyor.

İyi günler.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

Linkleri kaydetmedim bulmam geriye yönelik tarama yapmak günler alabilir ama mesaj resmi galeride üstelik sizin yönetimini yaptığınız sitede ki herkese açık public bir yorum bu. Link bulursam link veririm madem öyle istiyorsunuz ama yoksa rica ediyorum kendisinin public donanımhaber yorumunuda çok zorlama şekilde yanlış bir paylaşım gibi yaftalamayın alt tarafı bir mesajını linkini değil de resmini paylaşıyorum. Hakaret yok siyaset yok ayrımcılık yok. Saygılarımla.

• bazı arkadaşlarımızın paylaştığı yanlış bilgileri düzeltmek adına...

konuda paylaşılan fotolarda yazan markalar lg ve sony iki bambaşka tv iki bambaşka panel konusu dahi geçmedi dolasıyla farklı parçalar kullanılmış...

burda ise konuda konuşulan samsung ve sony markaları hakkında rtingsin yaptığı yorum...

bakalım ne demişler...

Kod

Yığını:
    Samsung S95B OLED ve Sony A95K OLED, güçlü ve zayıf yanları olan olağanüstü TV'lerdir. Aynı panel tipini kullanırlar, bu nedenle farklılıklar görüntü işlemede ortaya çıkar

bu iki tv de bahsedilen lg ve samsungda olduğu gibi tcon katman vs farklar yok çünkü sony bu panele kendisi bişey yapmıyor samsungdan alıyor montajı başkasına yaptırıyor yazılım kısmını kendi yapıyor ve satışa hazır hale geldiği için satıyor...

ama konudaki çok fazla bilgi birikime sahip bazı arkadaşlarımız görüntü işlemeyi donanım farkı zannediyor sony markasının başkasından alıp sadece isim verdiği işlemcilerini sony nin özel üretimi sanıyor aynı yerde üretilmiş aynı markanın ürettiği paneli sony için farklı üretiyor sanıyor :))

burda samsung ve sony konuşulduğu halde haklı çıkmak adına sizlere yanlış bilgi vermektende hiç çekinmiyor kalkıp başka markaların yorumlarını (lg samsung) karşılaştırmalarını bu iki markaymış gibi paylaşıyor amaç niyet vs hepsi size kalmış...

gelelim görüntü işleme kısmına burda konuşulan konu sony ile samsungun sadece donanım farklarıydı kimse sony nin görüntü işleme başarısıyla alakalı olumsuz bi yorum yapmadığı halde konusu bile geçmemişken kendine pay çıkarıp konuya dahil olabilmek göz boyamak için bakın ben burdayım en çok ben bilirim demek için konu ile alakasız ekran görüntüleri paylaşıldı...

ayrıca mutlaka diğer samsung konularındaki çok çok fazla objektif gerçekçi yorumlarını okuyup niyetlerini görün...

bu arkadaşlara yazdığım yorumları paylaşarak ne kadar objektif olduğumu gösterdikleri için teşekkürler umarım onlarda benim gibi diğer markalara hak ettiklerinde hakkını verirler...

son olarakta insanları aylarca yıllarca takip eden her yazdığını beynine kazıyan bi zihniyet nasıl bi zihniyettir kime ne faydası olur karar sizlerin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 27 Mart 2023; 19:6:22 >

• Nerden tutsan elde kalıyor odin yardımcısı olsun:)
    1-“Sony işlemciyi başgasına yaptırıyı alıp gendi gullanıyo” ok kime yaptırıyor x1 ultimate işlemci siparişi verebiliyor mu onvo mesela:)) Yahu kendin paylaşmışsın asıl farklılık görüntü işlemede ortaya çıkıyor diye nedir o işleme aynı yerden almıyorlar mı? :))))?

2- “Sony lg ayrı marha ne alagası var?” Samsung sony aynı oledi samsungdan alıyi” Sinaptik bakım zamanın gelmiş dostum sony lg den de samsung dan da oled paneli alıyor ve 2 üst mesajda mühendislik olarak ne kadar farklı oldukları ortaya konulmuş:))

3- Üstte mesajların var eski ne kadar heyecan duymuşsun sony yazılımdan görüntü işlemeden bu işin kıralı sony demişsin yine biriyle kavga ederken:) Şimdi ne oldu sony aynı ya hepsiyle diyorsun:)))

4- Apple sony vb dünya devleri ileri teknoloji mühendislik ürün projeleri geliştirirler daha sonra bu parçaları tedarik ederler bu qualcom faxcon olur vnidia olur vs vs bu sen hiç faxcon telefon ya da qualcom oyun konsolu duydun mu? Daha üretici nedir marka nedir ürün nedir bunlardan haberin yok:))

5- Sony samsung dan panel aldı diye samsungla aynı olmaz eğer öyle olsaydı samsungda sony x1 ultimate işlemciyi alır tam aynı olurdu değil mi Einstein:)))

6- Birader sen daha menü çipi mediatek arm vs görüntü işleme sanıyorsun onlar aynı doğru ama o android tizen vs menü varya? hah işte onları çalıştırmak için:) Yani görüntü işleme apayrı işleme çipi ile yapılır…. Üzüldüm inan senin için….

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ptolomeo -- 27 Mart 2023; 20:0:49 >

• x1 diyorlar hala sipariş diyorlar nerden alıyorlar diyor :))) bu kadar bilgisizliğe tahammülüm yok maalesef aynen sony işlemci üretiyor en iyisini sony üretiyor bir tek onda var o işlemciler sadecde adı x1 meaditek vs başka marka üretimi değil ha bizzat sony işlemci üretmiş kendi adını vermiş başka yerde bulamazsınız ha :))

arkadaşlar sony muhteşem anakartlarrı özel işlemcileri özel en güçlüsü sony üretimi başka kimsede yok bilginiz olsun :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 27 Mart 2023; 20:6:17 >
  • konu amacından sapıyor artık bu son mesajım arkadaşlar en iyisi sony sony her zaman sony dir adı yeter sony tv lerdeki parçalar başka hiçbir markada yok size çok bilgili arkadaşlarla iyi forumlar diliyorum :)

• :) Bir kaç üst mesajı okuyun yeterli :)

• Sonuç olarak Sony tv ler Türkiye ye kendi getirmese bile mutlaka ithalatçılar tarafından getirilir bence.

65a95l şu an favorim beklemeye devam.

Sony kim ne derse desin bu işin elit üreticisidir bileşenleri nerden aldığı son tüketiciyi bağlamaz biz sonuca bakarız.

Gözümle görüp kulağımla duyduğum en iyi tv ler hep Sony oldu.

Yalan yok philips 937 oled Sony 95 serisine en yakın kaliteyi verdi bana. Bakin bana diyorum verilere değil bana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • atakansah kullanıcısına yanıt

Yalnız değilsiniz philips görüntü işlemede samsungdaniyi olduğunu uzun yıllardır diyorum forumda ve oled tv leri cidden çok iyi.

• atakansah kullanıcısına yanıt

Philips 55pus8807 kullanıyorum çok memnunum. Tek pişmanlığım 55pml9507 almamak oldu, almışken miniled alsaymışım keşke

• Ptolomeo kullanıcısına yanıt

görüntü işlemcinin yanına menü işlemci de iyi olsaydı.

philips in uydu yazılımı inanılmaz derece de kötü. kanal listesi, kanal ayarlama, kanal bulma vb çok kötü.

bu dediklerim 2-3 sene öncesine kadardı. 3 senedir ne durumda bilmiyorum. uydu kullanımı kötü olduğu için 3 senedir philips in hiç bir tv sine alıcı gözle bakmadım.

• aksu01 kullanıcısına yanıt

Emin olun sony de kötü uyduda belki daha kötü ama görüntü resim ve diğer etkenleri önde tutan sayısı çok daha fazla.

• Aldığımız Televizyonların ömrünü uzatmak elimizde. Androit işletim sistemli panellerinizde

İllegal IpTv kullanacaksanız veya Free server tavsiyem harici cihaz kullanın Örnek

Octagon sx88 v2 düz sadece şifresiz kanallar yeter diyenler cihazın uydu tuneri yeterli.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.