|
Sony, şimdiye kadarki en iyi gürültü önleyici kulaklığını tanıttı
-
-
İstediği kadar en iyi olsun ama ses kısıklığı olayını önceki tüm modellerinde olduğu gibi dinleyiciye bırakmayıp kısık ses seviyesiyle gelirse baştan bitiyor çoğu dinleyici için. Şimdi yüksek ses belirlemez onu diyecekler olursa da cevap basit, ben o kaliteli yüksek çözünürlüklü sese doymak istiyorum. Xperia telefonlarda da bu vardı, ses zaten aman aman yüksek gelmiyor kulaklığa, bir süre son seste dinledikten sonra telefon kendi kendine kulak sağlığı için sesi kıstık, yüksek seviyede dinlemek şöyle zararlı böyle zararlı diye uyarı veriyordu. Tam müziğin ortasında hoop ses yarıya iniyordu dışarıda ya da yürürken.
-
Sony istersen yüztane model cıkarsın sesi hep digerlerinden kısık gelecektir cünkü sony kendi bildigini okuyor kullanıcıya bırakmıyor ses ayarını ben kef kullanıyorum baya güzel sesi var yolda felan giderken ben kısıyorum tercihi bana bırakmış firma sony ise bana bırakmıyor
-
Tasarım çok iyi olmuş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu technics eah az80 neden Türkiye de satılmıyor. Dh haberini bile yapmadı 18 mayıs da çıktı .amazon tr de de yok.offf technics istiyorum sony falan hikaye
-
Evet, Sony nedense yüksek sese alerjisi olan bir firma. Eskiden Xperia XZ kullanıyordum, ses kalitesi çok çok iyiydi ama gel gelelim ses şiddeti yetersizdi bu yüzden tam o istediğiniz hissi yakalayamıyordunuz. Şuan 2 senedir Xperia 5 II kullanıyorum, bu sefer akıllanmışlar, tamam ses şiddeti muadillerine yetişmiş.
Ayrıca WH-1000xm3 de kullanıyorum, bunda kesinlikle ses şiddeti yetersizliği yok ancak kulakiçi model olan WF-1000Xm4'ün ses şiddetinin biraz yetersiz olduğu söyleniyordu deneyimlemedim.
Otomatik ses kısma olayı AVLS diye geçiyor. Sanıyorum ki EU standartlarının bir gereği, sadece Sony'de değil diğer markalarda da var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
LDAC varmış bu kulaklıkta da çok iyi.
Sennhaisser tws 3 ile kıyaslama gelir mi ki daha yeni aldım tws 3 ü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yazdıklarınıza katılıyorum, 5 yıl xperia z2 kullandım severek. Uzun yıllar Htc ve şu anda da Samsung kullanıyorum onların hiçbirinde kendiliğinden ses kısma olmadı, hatta ses kısmayı bırakın uyarı bile gelmedi, gelmiyor. Xm serileri kullanıcı yorumlarının büyük çoğunluğunda ses kısık eleştirisi yapılıyor, bu modelde umarım kullanıcıya bırakmışlardır o seçeneği.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strathmorea -- 25 Temmuz 2023; 15:07:51 >
-
Evet tercih kullanıcıya bırakılmalı.
-
Masaya çıkardım böbreğimi tamam lan alıyorum dedim.
-
Meselede yüksek sesle daha kaliteli bir ses vermek eğer bunu yapamıyorsa o kadar da kaliteli değil demektir kısık seste müzik daha iyi ve kaliteli gibi gelir herkese
-
Kulak içi kulaklıkları sevmiyorum ama benim bile hoşuma gitti bu cihaz.
Valla hocam ben kaç sene oldu unutalı 16 bit bile dinliemiyorum 24 bit dinliyorum az cok anlıyorum sesten kaliteden bu yüzden iyi ürünleri alıyorum parasına bakmadan
-
WF-1000Xm4 i iphone da kullandim . Yuksek ses uyarisi verdi. Bendeki AirPods pro ya göre bir tik daha fazlaydi ama ses kalitesi AirPods kadar temiz gelmedi nedense.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kısık ses olayını sony uygulamasından arttırabilirsiniz. Bende wf 1000xm4 var
Airpods Pro varken gerek yok
Jabra elite 7 Active varken airpods a gerek yok.
Jabra çöp
Aynı zamanda S8+ da kullanıyorum onda da AVLS var ancak Sony çok agresif şekilde devreye sokuyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
İstediği kadar en iyi olsun ama ses kısıklığı olayını önceki tüm modellerinde olduğu gibi dinleyiciye bırakmayıp kısık ses seviyesiyle gelirse baştan bitiyor çoğu dinleyici için. Şimdi yüksek ses belirlemez onu diyecekler olursa da cevap basit, ben o kaliteli yüksek çözünürlüklü sese doymak istiyorum. Xperia telefonlarda da bu vardı, ses zaten aman aman yüksek gelmiyor kulaklığa, bir süre son seste dinledikten sonra telefon kendi kendine kulak sağlığı için sesi kıstık, yüksek seviyede dinlemek şöyle zararlı böyle zararlı diye uyarı veriyordu. Tam müziğin ortasında hoop ses yarıya iniyordu dışarıda ya da yürürken.
|
Benzer içerikler
- instagram taslak silme
- spotify link kısaltma
- whatsapp profil resmi ss alınca bildirim gidiyor mu 2024
- telegram çeviri
- whatsapp giriş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X