Şimdi Ara

Sony Smartband Talk (swr30) Kullanıcılar Kulübü ** ANA KONU ** (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
790
Cevap
14
Favori
36.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün telefona güncelleme geldi ama ne geldiğini bilemiyoruz, şunu bir şekilde duyursalar da bilsek yahu.
  • Selamlar,

Telefonum LG G3. Read Out Time uygulamasnı bir türlü çalıştıramadım. Herşey çalışıyor ama maalesef read out time uygulamasını çalıştıramadım. Fikri olan varsa çok sevinirim.
  • s.uzun kullanıcısına yanıt
    ben aliexpressten 7 dolara 3 adet sipariş ettim. beğenirsen birini 2 dolara satarım
  • LittleThings kullanıcısına yanıt
    whatsaap mesajlarını sesli nasıl yanıtlıyorsunuz biraz anlatır mısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: peyzaaj

Hocam sesli yanıt degil siz söylüyorsunuz o yazıya döküyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LittleThings

quote:

Orijinalden alıntı: peyzaaj

Hocam sesli yanıt degil siz söylüyorsunuz o yazıya döküyor

Bunun için hangi uygulamayı yükleyeyim..?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElPoderoso

Artık IOS platformunu kullandığım için eskiden kullandığım SWR30 satılıktır. Garantisi devam etmektedir. (Sony Eurasia çıkışlıdır) Ekranın üst kısmında minimal çizikler vardır. Siyah renktir. Yanında 20 Pound'a amazon.co.uk den satın aldığım kayışları da veriyorum.https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00N9OCUBG

Swr30+orjinal kayışları(2 adet) = 250 TL

İstanbul Anadolu yakası Kadıköy'deyim. Bostancı civarından elden teslimle satabilirim. Görerek almanızı tercih ederim.

Duruyor mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar benim kordonları birbirine tutturan Sony yazılı yuvarlak klips düştü. Sadece onu alabileceğim bir yer var mı. Ne yapabilirim yardımcı olun lütfen

• Geçen cuma arkadaşım uzakdogudan bir kamera lensi aldı..
    Satış fiyatı 760$
    Tr fiyatı 1300 $ civarı..
    Takılmadı gümrüğe falan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pocob P kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki sadece klips satılmıyor. Komple kordon setini alman gerekli. O da yerli piyasada neredeyse kalmadı. Ebay da ve Aliexpres te siyah hariç renklerini bulabiliyorsun.

http://www.ebay.com/itm/Replacement-Watch-Strap-Band-For-Sony-Smartband-Talk-SWR30-Bracelet-Smart-Watch-/252068522468
  • Arkadaşlar hepinize merhaba, bu akıllı bilekliği çok geç fark edenlerdenim. Şu an almak istiyorum ama siyah rengi hiçbir yerde bulunmuyor, bildiğiniz bir yer varmı siyah swr30 satan acaba? Hayırlı günler dilerim.
  • Ses komutuyla aramayı kullanabilen var mı ? Ne yaptıysam olmuyor, telefonum lenovo vibe x2, telefondan kaynaklı olabilir mi ?
  • telefonda BT smartband bağlı yazıyor ama ygulama ve saatte işarette var bağlı değil diyor. uygulamayı kaldırdım yeniden kurdum saatide sıfırladım ama olmuyor neden acaba
  • yavuz-neocu kullanıcısına yanıt
    ikinci el isterseniz ben belki saatarım yeni telefonuma uyum sağlamadı galiba
  • Arkadaşlar bende swr30 u yeni aldım. A5 2017 telefonda kullanıyorum. Tüm google play deki ücretsiz uygulamaları nı indirdim. Fakat kullanım kilavuzunda da gördüğüm kadarı ile bu ürünün 4 versiyonu varmış. Benim aldığım 1 veya 2. Versiyonu olsa gerek. Çünkü kullanım kilavuzunda 2014 yılı yazıyor. Ürünü kullanmaya başladığım dan beri iki sabit sorun yaşıyorum ve hiç bir yerde çözümü bulamadım

1- Saat arayüzü uygulama dan değiştirsem bile var sayılan olan ekran sabit kalıyor değişmiyor.

2- Uyku izleme modu sadece uygulama üzerinden manüel giriş yapınca takip ediyor, kendisi uykuda iken uykuyu farkediyor uyku modunda olduğunu ana ekranda gösteriyor ama süresini uyanınca yazmiyor.

Lütfen bilgisi olan bir arkadaş olur ve yardımcı olursa all sevinirim. En kötü bu sorun için nasıl bir yol izleyebilirim onu bilsem bana yine yeter. Acaba saatin kendi programının da güncelleme ihtiyacı var mı uygulama gibi ?

• SWR30 ile beraber kullandığım Samsung Galaxy A510 (2016) telefonuma Android 7 güncellemesi geldikten sonra bir sorun tespit ettim. Çağrı geldiğinde telefondan açınca bileklik sanki kendisinden çağrı cevaplanmış gibi konuşma moduna geçiyor. Yani görüşmeyi bileklik üstünden yapmaya başlıyorsunuz. Bu sorunu şimdilik ya görüşmeyi sonlandırıp arayanı telefondan geri aramak veya telefon çalarken bluetooth u kapattıktan sonra çağrının sadece telefonda kalmasını sağlayarak çözebildim. Uygulamayı telefondan kaldırıp tekrar kurmama rağmen durum aynı. Böyle bir durum başına gelen var mı? Sony Türkiye'ye bir mesaj gönderdim ama daha önce de başıma geldiğinden biliyorum bu bilekliğin ülkemizde resmi satışı olmadığından destek vermemişlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Serdar K.

SWR30 ile beraber kullandığım Samsung Galaxy A510 (2016) telefonuma Android 7 güncellemesi geldikten sonra bir sorun tespit ettim. Çağrı geldiğinde telefondan açınca bileklik sanki kendisinden çağrı cevaplanmış gibi konuşma moduna geçiyor. Yani görüşmeyi bileklik üstünden yapmaya başlıyorsunuz. Bu sorunu şimdilik ya görüşmeyi sonlandırıp arayanı telefondan geri aramak veya telefon çalarken bluetooth u kapattıktan sonra çağrının sadece telefonda kalmasını sağlayarak çözebildim. Uygulamayı telefondan kaldırıp tekrar kurmama rağmen durum aynı. Böyle bir durum başına gelen var mı? Sony Türkiye'ye bir mesaj gönderdim ama daha önce de başıma geldiğinden biliyorum bu bilekliğin ülkemizde resmi satışı olmadığından destek vermemişlerdi.

Hocam bildirimi konusunda nasıl?

Watsaptan yada normal sms lere okunaklı gösteriyor mu?

• Son zamanlarda whatsaptan mesaj geldiğinde benim saatte sadece whastapp yazısı çıkıyor, mesajı ekranda göstermiyor, aşağı ok tuşuyla okumaya başlıyorum. Önceden direk mesaj görünürdü. Sizde de aynı mı?
  • Ben de Whatsapp bildirimleri kapalı. Daha doğrusu kapatmak zorunda kaldım. Çok sık bildirim geldiği için rahatsız oluyor ve dikkatim dağılıyordu. Bataryasının çabuk bitmesini de sayarsak kapattım gitti. SMS'te ise gelince, mesajı gönderen ve ekranda yer kaldıysa mesajın bir kısmı görüntülenebiliyor. Ses açma kapama tuşları ile aşağı yukarı yaparak mesaj net olarak okunabiliyor. Ancak ilerleyen yaş nedeniyle yakın görme sorunu olanlar, gözlüksüz okuyacağım diyorsa o biraz zor.

Edit : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet Serdar K. -- 29 Mayıs 2017; 9:23:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Serdar K.

Ben de Whatsapp bildirimleri kapalı. Daha doğrusu kapatmak zorunda kaldım. Çok sık bildirim geldiği için rahatsız oluyor ve dikkatim dağılıyordu. Bataryasının çabuk bitmesini de sayarsak kapattım gitti. SMS'te ise gelince, mesajı gönderen ve ekranda yer kaldıysa mesajın bir kısmı görüntülenebiliyor. Ses açma kapama tuşları ile aşağı yukarı yaparak mesaj net olarak okunabiliyor. Ancak ilerleyen yaş nedeniyle yakın görme sorunu olanlar, gözlüksüz okuyacağım diyorsa o biraz zor.

Edit : İmla

Hocam ben Gear fit 2 almayı planlıyorum sizce o daha şık değil mi?

Cevabınız için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.