Şimdi Ara

[b]SONY SR7 SR10 yada SR11 ??????[/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir arkadaşıma camera hediye etmem çokta pinpirikli bir arkadaş:))

Sony SR10 modelini almayı düşünüyorum ama forumlarda genelde sr11 sr12 yada sr7 tavsiye edilimiş acaba sr7 sr10 hangisi daha iyidir. sr7 alt model değilmi neden sr10 tavsiye edilmiyor acaba??

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkurler...

• sr10 iyi değil çünkü bikere 1/5" sensörle diğerlerinden çok geride(sr7e 1/2.9" sr11e 1/3.1")

ek olarak sr7ede 14bit DXP var ama görüntü işlemcisi olarak bişey yazmıyor sitesinde(diğerlerinde bionz var)

sr7e için karanlıkta diğerlerine göre daha iyi diyebiliriz, minimum aydınlatma sr7e için 2lux diğerleri için 5 lux(ki bu değerlere inanmasam bile sony bile arada 2kat fark var diyor)

sr10e de kulaklık ve mikrofon girişi yok diğerlerinde var

sitede sr7e için HDDye ve memory sticke foto kaydı yok diyo:D:Dya nereye kaydediyo:D var tabiki

bilgileri sonynin sitesinden aldım

sonuç olarak sr11e veya sr7e alın

ama sonun "e" olmasına dikkat edin yoksa ntsc çıkar ki sonradan başınız ağrır
  • s.a
    20 gun once aldığım sony SR 36E SIFIR GİBİ DEMİYORUM ZATEN SIFIR SADECE 10 GB VERİ ÇEKTİĞİM 40 GB HARD DİSKLİ KAMERAMI AMERİKADA GELECEK LAPTOP İÇİN SATMAK İSTİYORUM.SONY EUORASİA GARANTİLİ OLUP DEDİĞİM GİBİ SIFIRDIR.SATIİŞ FİYATI 900 YTLE OLUP YANINDA ORJİNAL ÇANTASI VE 512 MB MS PRO DOU VERİLECEKTİR.
    drsedataydin@gmail.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony HX400v
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.