Şimdi Ara

SONY STR-DA2400ES vs HARMAN KARDON AVR 255 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
19.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birde Yamaha oneririm AV receiver olarak hangisini alirsan seni fazlasiyla tatmin eder birde Yamaha yi arasitr bence, kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOXIN

quote:

Orjinalden alıntı: nickelx

arkadaşım 820 de yeni nesil ses kodekleri yok yanlış anlamışsın alabiliyosan 2400 al yada fazla gelirse 820 yerine 1200 es al

Valla bende yok dıye bılıyordum ama kasanın uzerınde TRUE-HD ve DTS-HD logoları vardı.Ama morfarenın sıtesınde de goremedım. Acaba 820 kodlu baska bır modelı daha mı var Sony nın?

Hatta bu lınkte yazıyor ve resımde gorunuyor.Aklım karıstı.

http://images.google.com.tr/imgres?imgurl=http://www.gadgetoid.com/wp-content/uploads/2008/06/sony-str-dg820.jpg&imgrefurl=http://www.gadgetoid.com/2008/06/24/sony-str-dg820-av-reciever/&usg=__woQRl4RlFcvSWyosjM8uKlbT6o0=&h=315&w=600&sz=57&hl=tr&start=7&um=1&tbnid=5atdXAHhyVVxQM:&tbnh=71&tbnw=135&prev=/images%3Fq%3DSONY%2BDG820%26um%3D1%26hl%3Dtr%26sa%3DN

Arkadaslar su konuda bılgısı olan yokmu ? Aklım karıstı 820 de de TrueHD fln var ve fıyatı cok uygun 2400 le arasında ne gıbı bı eksısı var kı?

• 820 de o ses özellikleri olsa herkez o fiy<aata onu alır zaten kimse 1200 es almaz
  • quote:

820 de o ses özellikleri olsa herkez o fiy<aata onu alır zaten kimse 1200 es almaz

Iyıde var gosterıyor,uzerınde yazıyor cesıtlı sıtelerde baktım var yazıyor.Yanı kasa uzerınde o logoların olması baska neyı ıfade edebılır? Goremedıgım bır farkı mı var 2400 den?Asagıdakı metınde ne yazıyor acaba?

Sony STR-DG820 AV Reciever

Marking the migration of enthusiast features to a slightly more consumer market the STR-DG820 includes HD Audio decoding and full 1080/24P video support with Deep Colour and x.v. Colour compatibility.

The STR-DG820 will decode Dolby True HD and dts-HD Master Audio, as well as all the legacy Dolby and dts audio formats plus 8 channel Linear PCM output from devices like the PS3. It boasts 4 HDMI inputs and one output which should be enough to hook-up a pretty impressive array of HD devices simultanously.

To keep things simple the STR-DG820 supports auto calibration which involves just hooking up a supplied microphone and hitting a single button; the STR-DG820 will then tune itself to get the most out of your speaker set up.

An added Sony DM port can also host a range of modular adaptors including connectors for iPod, Walkman Phone/mp3 Players and Bluetooth or even Wifi support.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOXIN -- 21 Kasım 2008; 23:16:06 >

• Yok mu arkadaşlar yardım edecek

quote:

Orjinalden alıntı: ygz26_C4

Bende Sony 2400 almak istiorum. TV X3500 Sony ve PS3 olduğu için Sony olacak kesin Amfi. Ama hoparlör konusundan hiç anlamıyorum. Bu amfiyi aldıktan sonra (5.1) veya (7.1) seceneğimiz oluyor mu? Ve başlangıç seviyesi bir hoparlör sistemi bana kaça mal olur?
    800-1000 ytl ye işin içinden (subwoofer dahil) çıkabilirmiyim ? Önerileriniz nelerdir ? teşekkürler

• 1000ytl sadece amfi tutar.2 ne çıkman lazım.
  • Amfi hariç zaten hocam amfiyi alıp ortada kalmiim diorum. Yoksa DZ860 alıcamda istemiorum onu almayı. Hoparlörlerden anlamadıım için diorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: the_cantan

1000ytl sadece amfi tutar.2 ne çıkman lazım.
  • sony al
  • tamam da amfiyi aldıktan sonra hoparlörler ne olacak?? olmadı;;

HARMAN KARDON HK 3490 veya HARMAN KARDON HK 980 ( hangisi iyiyse anlamiorum) + HARMAN KARDON HKTS 7 BLACK hoparlör setini mi alsam. Bütçe anca buna yetio bunlarda 2. 650 edio buda max. rakam benim için... hangisi mantıklı olur? bumu

yoksa sony 2400 amfi + hoparlörler ?

quote:

Orjinalden alıntı: aragorn22

sony al
  • Aman son yazdığın h/k amfiler stereo amfi sakın alayım deme hkts7 ile.
  • HKts ile ne alayım peki? AVR 255 mi?
    quote:

Orjinalden alıntı: altanpsx

Aman son yazdığın h/k amfiler stereo amfi sakın alayım deme hkts7 ile.
  • 155 dahi işinizi güç olarak görecektir. Diğer görüntü işlemeside beklentilerinizi karşılıyorsa neden olmasın.
  • sony 2400 al.
  • HK AVR 255 AL
  • nickelx çok iyi yaaa....
    ikisini de al demişsin.Bu arada 255 hayırlı olsun..361 ile arasında çok fark olacaktır.Normaldir.255 ü bence en az 663 ile kıyaslamak gerekir.361 den sonra 255 tabii ki büyük fark yaratacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zapatero -- 8 Aralık 2008; 13:00:32 >
  • bide denon 1909 onkyo 606 yamaha 663 çok övülüyo bu forumda benim anlamadığım what hifide yılın receivırı seçilmiş diyo denon avr 1909 için sony alt kalite dendi ama what hifiye bakarsanız .
    1.sony 5 yıldız denon 4 2.sony musical olarak süper deniyo 3.sony 2400 denon 1909 dan 50 euro pahalı. ya what hifi yanlı test yapıyo yada burdaki arkadaşlar bide sony nin fiyatları türkiyede dünyaya yakın ama diğer markalar çok şişmiş .hk 255 aldım eğer almasaydım alacağım anfi sony 2400 es olurdu ne denon 1909 nede tipsiz onkyo 606.

It’s one of the most musical receivers you can buy at this price point – a fantastic achievement from Sony

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickelx -- 9 Aralık 2008; 1:02:38 >
  • Sana katiliyorum nickelx, deli oluyorum bu sony ve pio ya alt kalite diyenlere!!! Bazilari varki hele bir Onkyo-Denon almislar varsa yoksa aldiklari receiver markasi en ust seviyeye koyuyorlar, hayir soruyorum kendilerine hayatlarinda hic o dusuk kalite dedikleri Sony ve Pio ile Onkyo-Denon nun kafa kafaya gelen modellerini karsilastirmislarmi?

Ha bu arada Onkyo receiver gercekten cok cirkin geliyor bana, cirkinliginden dolayi en ust ozelliklere sahip bir modelini bile evime alip koymam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romeoclarks -- 9 Aralık 2008; 1:21:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOXIN

quote:

arkadaşım 820 de yeni nesil ses kodekleri yok yanlış anlamışsın alabiliyosan 2400 al yada fazla gelirse 820 yerine 1200 es al

Valla bende yok dıye bılıyordum ama kasanın uzerınde TRUE-HD ve DTS-HD logoları vardı.Ama morfarenın sıtesınde de goremedım. Acaba 820 kodlu baska bır modelı daha mı var Sony nın?

Hatta bu lınkte yazıyor ve resımde gorunuyor.Aklım karıstı.

http://images.google.com.tr/imgres?imgurl=http://www.gadgetoid.com/wp-content/uploads/2008/06/sony-str-dg820.jpg&imgrefurl=http://www.gadgetoid.com/2008/06/24/sony-str-dg820-av-reciever/&usg=__woQRl4RlFcvSWyosjM8uKlbT6o0=&h=315&w=600&sz=57&hl=tr&start=7&um=1&tbnid=5atdXAHhyVVxQM:&tbnh=71&tbnw=135&prev=/images%3Fq%3DSONY%2BDG820%26um%3D1%26hl%3Dtr%26sa%3DN

DA-820 ile DG-820 MODELLERİNİ KARIŞTIRMIŞSINIZ.

• da-820 veya dg -820 şuanda es 2400 varken ikisinide sıfır olarak almam ben almışken sony 2400 es alırım.
  • amazon.com onkyo 606 335 dolar. sony es 2400 599 dolar . yamaha 663 499 dolar. türkiyede ise çok ilginç.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.