Şimdi Ara

Sony, suya, toza ve darbelere dayanıklı yeni harici SSD ve HDD çözümlerini tanıttı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kucukyenici

Sonyde her şeyi su ve toz geçirmez yapmaya başladı! Tabi bu durum fiyatlara da yansıyordur. Tsunaminin etkisi var mı acaba?

cep telefonunda o özellik çok hoşuma gitti kimse 2000 tl'lik telefonun suyla, onla, bunla bozulmasını hiç kimse istemez

• quote:

Orijinalden alıntı: aragorn22

quote:

Orijinalden alıntı: Steve MeadeÖzellik sayabilmek için su geçirmezlik sertifikası alındığını bilmeyen yoktur heraldeBkz: Su teması oldu diye servisten geri dönen Xperia Z ler
    Xperia z kullanıyorum cihaz nerdeyse açık havada çalıştığından daha çok suda çalıştı. Hiçbir sorun yaşamadım şimdiye kadar. 1 metreninde altına indim defalarca. Arkadaşlarımda var cihazları benimkiyle aynı kaderi paylaşıyor. Şimdiye kadar bir sorun yok. Şimdi düşünüyorum da sorun tam olarak nerede anlayamadım

güzel bir noktaya değinmişssin ve güzel bir yorum olmuş bazı şeyleri firmalar ile alakalı değil kullanıcı hatasıda olabilir ama servis'in bu konuda biraz daha imtiyazlı olması gerek bence sonuç olarak yeni birşey suya dayanıklı telefonlar ve insanların ister istemez acemiliği olabiliyor ya da dikkatsizliği

• quote:

Orijinalden alıntı: 1Kedi7Beni

quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

quote:

Orijinalden alıntı: 1Kedi7Beni

Çok gereksiz olmuş. allah bilir 1000den girer zaten uçuk kaçık vergiler var. Suyun altında PC mi çalıştıracam?

Tam anlamıyla su geçirmez değil. Çeşitli dökülmelere ve yağmur gibi durumlara karşı dayanıklı

Ben ssd alsam suda tutmaya kıyamam

Adam ne demiş, sen ne demişsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok gerekliydi
  • İsyan eden arkadaşlara Sony'den tokat gibi cevap;

Fakirliğin lüzumu yok.

Kimisi teker kalası sever, kimisi leğen plastiği. Bizimkisi It's a Sony
  • İhtiyacı olmayanlar, 'gereksiz vb' yorumlar yapmamalıdır. ihtiyaç meselesi. kiminin gerçekten ihtiyacı vardır.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.