Şimdi Ara

sony svf 152a 29w laptop wifi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gün önce aldığım sony bilgisayarımın wifi gücü önceki toshıba bilgisayara göre daha düşük bu bilgisayarda kaynaklanan bir sorunmudur bir kat aşağıdaki wifi ağını 1 kademe çekerken önceki toshıba da 4 kademe çekiyodu bunu düzeltebilirmiyim bakıldığı zaman özellik olarak bu bilgisayar performans olarak daha iyiydi ilgili arkadaşlara şimdiden teşekkürler

• Kardeşim bende de aynı marka ve model bilgisayar var, ne yazık ki wi fi sorunu hemen hemen hepsinde mevcut, ayrıca dikkatli kullanmanı tavsiye ederim bilgisayarı. Moralini bozmak gibi olmasın ama biraz problemli bir seri svf 152a 29w. Statik elektrikten anakart yanması oldukça sık görülen problemlerden. Başıma geldikten sonra araştırdım ve böyle bir tespitte bulundum. Hala düzen tutmuş değil bilgisayarım. Oyun kapasitesi olarak veya yazılım için tuş takımı dokusu olarak çok keyifli olduğunu düşünüyorum. Ne yazık ki ben de disk problemi var bilgisayarda SONY teknik servisi (Gaziantep için) müdahale yetkimiz yok dedi yazılımsal problemlere müdahale edemiyoruz dedi İSTANBUL a göndermek zorundayım. Ayrıca yeni almışsın bilgisayarı değiştirme şansın var mı bilmiyorum ama varsa değiştirmeni tavsiye ederim çünkü SONY bilgisayar üretimini durdurdu ve yedek parça süreleri uzamış durumda. Sorduğundan fazlasına cevap verdim ama bu konuda dertli olduğumdan bilgilendirmek istedim. İyi forumlar.

• bende de aynı marka model var. ama bende wifi simgesi kayıp oldu. bunu nasıl çözerim, lütfen yardım?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.