Şimdi Ara

Sony tipo flashtool yardım acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sony tipo telefonum açılmıyordu ve bilgisayar görmüyordu biraz araştırma yaptım ve flashtool ile suan bişişer yapıyorum firmware falan biliyosunuzdur konuya tam hakim değilim .

Sorum şu flashtool falan hallettim telefonu bağladım fakat program 7-8 dakikadır böyle duruyor daha beklemem mi gerek yoksa boşamı bekliyorum yani bu program böylemi çalışıyor yardım ederseniz çok memnun kalırım
     Sony tipo flashtool yardım acil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kobra1907 K kullanıcısına yanıt
    Flashtool driwerslerini tam kurdunuz mu, USB den PC ye bağlarken nasıl bağlıyorsunuz. Kurulum esnasında antivirüs, PC Companion, gibi programları kapattınız mı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Driverların tamamını kurdum dostum amtivirüs ve pc companion programlarını kapattım güvenlik duvarını kapattım flashtoolda yapmam gerekenleri yaptım telefonu bağlama kısmında ses kısma tuşuna takarak usbe bağlıyorum yeşil ışık yanıyor yani olması gerektigi gibi yapıyorum ama nedense resimdeki gibi kalıyor
    Ayrıca telefondaki sorunuda yazayım kardeşim açınca sony yazısında takılı kalıyor napmam gerek acaba brick denen şey mi oldu ?
    Yardımını bekliyorum dostum

Flashtool un hangi sürümünü kullanıyorsun.
    Bir de flashtool telefonu tanıyor mu. Yani telefonu ilk önce PC ye bağla, flashtool ekranında hiç hareketlilik oluyor mu...

PC işletim sistemin nedir...

• Bilgisayarım windows 7 abimin laptopundan denedim şimdi kendi bilgisayarıma format atıcam baştan denicem herşeyi bu arada pc companion ya da update service telefonu görmüyor flashtoolda başta takıp tepki verdiğine bakmadım ama telefonu bağlayın dediği zaman bağladığımda tepki veriyor işede başlıyo ama resimdeki yerde kalıyo devam etmiyo

Telefonun adb driverslerinde sıkıntı olabilir, PC de Kurulu olmayabilir..
    Her şeyi sil sıfırdan başlayalım kuruluma, bu arada şarja bağladığında şarj oluyor mu...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    albea cd çalar acil yardım
    13 yıl önce açıldı
    İphone-Acil Yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Buradan flashtoolun tüm driwerslerini indirip kur PC'ye kur...

http://doomlord.xperia-files.com/download.php?dlid=Rmxhc2h0b29sLWRyaXZlcnMtMS4zLTIwMTQwMjA5

Bu arada doğru firmware indirmişmiydin...

• Valla aga şuan laptop abimde bakamıyor hangi firmwareyi indirdiğime ancak yarın dershaneden sonra geçebilirim laptopa benim bilgisayarda bozuk format dvd room falanda yok flashta yok formatta atamıyorum bu arada telefonum şarj almıyor başka bi cihaz vardı oda bozuk :) onu kablolarla falan şey yaptık biraz doldu yarın tekrar şarj edip dediklerini uygulucam yani telefon şarzda almıyor

• Şuan nerden yazıyosun diye düşünmüşündür belki tabletten giriyorum birde bu telefonu tekrar çalıştırabilirmiyiz acaba olur gibimi yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Kobra1907

Şuan nerden yazıyosun diye düşünmüşündür belki tabletten giriyorum birde bu telefonu tekrar çalıştırabilirmiyiz acaba olur gibimi yani

Öncelikle telefon neden o hale geldi bunu bilmek başarmanın yarısı

Şimdi sen bugün ya da yarın telefonu güzelce şarj et.. Kuruluma geçmeden önce haberleşelim...

Açılabilir tekrardan...

• Tamam dostum ben telefonu şarja koyim aradan çıksın uğraştırıyo çünkü :)
    Yarın ben sana tekrar burdan ulaşayım bu arada ilgilendiğin için teşekkürler

Rica ederim, görüşürüz...

• Aga şarj etmeyi beceremedim ya geçen oldu simdi olmuyo abim dedi bırak kalsın bi telefoncu tanıdıgı varmış ona veririz makul bi fiyat söylerse yaptırıp kullancam söylemezse kalsın köşede ygsyede kaldı 24 gün uğraşasımda gelmedi bugün ilgilendiğin için çok teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Kobra1907

Aga şarj etmeyi beceremedim ya geçen oldu simdi olmuyo abim dedi bırak kalsın bi telefoncu tanıdıgı varmış ona veririz makul bi fiyat söylerse yaptırıp kullancam söylemezse kalsın köşede ygsyede kaldı 24 gün uğraşasımda gelmedi bugün ilgilendiğin için çok teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.