Yeni evlenen bir arkadaşıma ev sinema sistemi kurmak istiyorum. Kriterleri şöyle.
1- Max bütçesi 1500 YTL 2- Hoperlörler ayaklı tip ve küçük olsun istiyor. ( Kule tip hoperlöleri kabul ettiremedim yer yokmuş.) 3- Kompakt sistemlerden vazgeçirdiğim için toplama istiyor. 4-Sistem bileşenleri aynı marka olursa daha iyi olacağı düşüncesinde. 5- Aşırı bir beklentisi yok. ( Odyofil değil yani )
Bende aşağıdaki sistemi düşünüyorum. Ne dersiniz ?
Hoperlörler :Sony - SA-VS300 5.1/7.1 Surround Speaker System + Sony SA-WD100 Subwoofer"
Yukarıdaki kriterlere göre alternatif önerisi olan var mıdır.
dostum anfi ve dvd gayet güzel..dvd den bende kullanıyorum.gayet güzel..hoparlörlere gelince uydu tarzı seçme bence ama yinede seçim senin aşağıdaki linkyeki bir incele istersen.
sevgili hypnoz, bende hiç istemiyorum uydu hoperlör. ancak arkadaş tutturdu yerim yok kule tipi hoperlöler sığmaz diye. malesef daha çok estetik kaygıları var. bana kalsa alırım bir Wharfedale 9.6 ve 9 serisi surround evladiyelik sistem olur. mecbu kaldık DB900 uyumlu uydu olsun diye bunlara. alternatif varmıdır bildiğiniz uydu olupta daha güçlü hoperlöler..
slm audio master ben senin yerinde olsam 1500 ytl ye yamaha rx-v 361 receıver+yamaha dvd -s 661 dvd +quadral surraund 1275 hop takım tavsiye ederım yada daha ust olan onkyo tx-sr 304 receıver onkyo dv sp 404 dvd ve jamo a 102 hop takımı tavsıye ederım ben bu urunleri sattıgım ve seslerini bildigim icin onerıyorum ama tabiki arkadasının 100-150 ytl daha yukarı cıkması lazım madem tower hop.ıstemiyor en dogrusu ve profesyonelı bunlar top-pop elektronik saygılar
a_master verdiğin sony linkte ki uydu fena da değil.setin subwoofer sürücüsü sa-wm200 mü? öyle görünüyor(umarım.) değilse kesin wm100 dür.kötü değil iyidir.yine de setin dinlenilmesini salık veririm. güzel bir sürücüdür en kompakt ve şık tasarıma sahip setlerden biri.tavsiye eder miyim bilmem.daha ucuza almaya bakın.
sevgili @the_cantan yorumların için teşekkür ederim. bende merak ettim bu uyduların sesini. dediğin gibi dinleyip görmek gerek performansı. sonucu paylaşırım.. selamlar...
+1
quote:
Orjinalden alıntı: the_cantan
a_master verdiğin sony linkte ki uydu fena da değil.setin subwoofer sürücüsü sa-wm200 mü? öyle görünüyor(umarım.) değilse kesin wm100 dür.kötü değil iyidir.yine de setin dinlenilmesini salık veririm. güzel bir sürücüdür en kompakt ve şık tasarıma sahip setlerden biri.tavsiye eder miyim bilmem.daha ucuza almaya bakın.
boşver toplama sistemi falan.Bak toplanmışı var z5500 Al kullan her derde deva .
Z5500 ü de düşünmedim değil aslında. Ancak arkadaş estetik açıdanda kendinden ayaklı holerlör düşündüğü için vazgeçtim. Birde başta şu tamamen kompakt sitstemlerden vazgeçirip AVR + hoperlör + DVD nin ayrı olmasının daha iyi olacağına ikna edince tekar geri dönemedim. Son anda estetik kaygıları ortaya çıkmasa iyi bir hifi sistem kurabilecektik. Z5500 ü dinleyebileceği bir yer var mı bildiğiniz. Fiyat belki cazip gelebilir. 700-800 civarı idi değil mi bu sistem.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme