Şimdi Ara

sony trv480

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • --------------------------------------------------------------------------------

slm arkadaslar.sony trv 480e kameram var.6ay önce almıştım garantisi yok.ama yakın zamanda bi arkadasıma verdim ve bozuldu.kameraya kaseti takıyorum kaseti alıyor ve bi hata veriyor.reinsert casette diye.yani kaseti almamışi gibi görüyor ve yeni bi kaset tak diyor.belki de okuyamıyor.acaba nerde tamirini yaptırabilirim.güvenilir saglam ve temiz yapan bir bayii yada tamirci bileniniz varmı.yoksada tavsiyeleriniz nelerdir...acil

• Kasetin arızalı olmadığından emin misin?
  • evet ynai daha önceden 3tane kaset almıştım ve bitanede başka kaset vardı.ama onları takıyorum artık okumuyor.
  • video kafası mafiş.. servisinde yeniletmen gerekiyor herhalde.
    (not: video head dirty, use a cleaning cassette falan diyorsa, kolay iştir, kullanımdan dolayı kafada bir kirlenme sözkonusudur, 20 milyona bir temizleme kaseti alıyorsun, onu takınca sorun halloluyor. ama senin sorun galiba böyle değil...)
  • ya yok yani bugune kadar böyle bi prob yoktu.pek kafa neden bozuluyor.sadece reinsert cassette diyor.peki önerebilecegin bi yetkili bayii varmı.yada nerede değiştiriyim.ve bilgin varsa ne kadar tutar.????
  • KARDES SLM BEN ANKARADAN sarasan : EĞER YAKINSAK GÜVENILIR VE SAĞLAM Bİ TAMIRCİM VAR DİYALOĞA GCELIM SLMLAR
  • ya ben istanbuldayım.peki sony kafa ne kadar tutar işçilik filan bana kaça patlar
  • Kamerann kafası kirlenmiş olabilir becerebilirsen öncelikle onu temizle temizlediğin halde veya şu anda kiri atmış olsa da aynı hatayı yapıyor ise kameranın bataryasını çıkart ve gelen her türlü enerjiyi kes, bir süre bekle ondan sonra çalıştır (yani bir nevi resetleme). büyük ihtimalle düzelecektir, düzelmez ise bir arıza var demektir, servise gitmesi gerekir. servis pahalı diye düşünüyorsan Doğubank esnafına sor muhakkak çalıştıkları ve önerecekleri servisdışı bir atölye vardır...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.