Şimdi Ara

Sony Tüplü Tv Problemi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: nigtblue Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sony ününün eski bit tüplü tv var ancak geçen gün açılmaz oldu . önceleri tv nin böyle bir problemleri vardı sıralamak istedim. belki şimdiki sorunuyla bir ilişki de olabilir . televizyonun üstünde 3 sıra şeklinde pixel sorunu vardı . tv de 3 sıra siyah çizgi oluyordu .bunun nedeni in babam tüpten sorun var bitmek üzere demişlerdi bizde böyle gideceği kadar kullanalım diyorduk .

Dün tv yi açmak istediğimde televizyon açılmadı . tv nin anahtarına basıp açıyorum güç gelmiyor . yani stand by bile olsa kırmızı ledi yanması gerekir bütün tv lerde böyle olmasını umuyorum . televizyonun düğmesi açık konumda ama kırmızı ledi yanmadı . Düğmesine tekrar basıp kapatmak istediğimde
    "kısa bir ses çıkıyor " ve güç ledi saniyelik yanıp kapanıyor . bu sorunda bildiğim kadarı ile güç geliyor ama tüp ten açılmıyor gibi düşündüm.

acaba bunu problemi ne olabilir. tüplü tv lerde bütün tanıdıklar tüp ler pahalı olur masrafı olur diye sattılar kimse yaptırmıyor tv lerini ama ben pahalı da olsa buna tüp taktırmak istiyorum .

tv nin problemini ve "Sony - Multi system stereo HYPER-BAND cablo ready KV-2165MT " ürünün tüpü ne kadar civarında tutabilir ortalama olarak bana detaylı ve teknik bilgi verebilirmisiniz.

saygılarımla
    Selman Güleç
    Konya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmangulec -- 17 Kasım 2009; 19:14:50 >

• Büuük ihtimal güç devresi yanmıştır 60-100 lira gibi birşeydir büyük ihtimal ama board yanmışsa hurdaya verin daha iyi.
    Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: andy1

Büuük ihtimal güç devresi yanmıştır 60-100 lira gibi birşeydir büyük ihtimal ama board yanmışsa hurdaya verin daha iyi.
    Saygılar

merhabalar ,
    güç düğmesini açıp kapatırken ledi yanıyor . ama birtürlü görüntü vermiyor . güç geldiğine göre sanırım devrelerden değil ama büyük bir ihtimal tüp ten gibi geldi şimdi. acaba tüpü ne kadar tutabilir. hiç bilmem böyle şeyleri ortlama da olsa tüp fiyatları ne kadar tutar .

böyle bişey olabilir mi , tüp bititğinde televizyon renk vermez ama siyah beyaz olarak açılır mı ? yoksa hiç açmaz mı ekranı tv ...

saygılar....
    Selman
  • Geçmiş olsun.

Açma-kapama düğmesinden de olabilir. Benim benzer bir olay Vestel tv'de başıma gelmişti. Birincisinde düğmede sorun çıktı. Diğerinde andy'nin dediği gibi güç devresi yanmıştı.
  • Bana göre emin değilim ama tüple alakalı sorun degil çizgi dediğiniz olaysa pixsel değildir sadece tvnin resim ayarlarında problem olabilir sorunu basittir servis yada tamirci ayarlayabilir.Tüp bittiysede büyük ihtimal şoklarlar ama ömrü uzun olmaz 100-250 arası bir masraf isteyebilirler.Onun yerine spotcu magazalardan 72 ekran sıfır bir tüplü tv alabilirsiniz.
    Saygılar
  • Benzer bi olay arçelik 55 ekran da başıma geldi 1 sene önce o zaman 1 aylık tv'di garantiden halledildi 2 gün sonra gelmişsi tamir edilmiş olarak.Bir elektik devresi değişti demişlerdi o zaman.
  • ya arkadaslar bızım tv ye bugun bı seyler olmus fısı takıyoruz tv dekı kırmızı ısık yanıp sonuyor bılen bı kısı yardımcı olabılır mı acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung LCD TV Sinyal Sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Philips TV kumandası sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya bıde ben ps2 almıstım acaba o yapmıs olabılır mı lutfen yardım edın
  • Besleme arızasına benziyor. 100TL ile kurtarılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAICO -- 5 Ocak 2010; 16:11:04 >
  • arkadaşlar 82 ekran sony trinitron tv var. düğmeye basınca standby ışığı yanıyor a ve b yazan ledler yanıp sönüyor. elektrostatik bir ses geliyor tv açılıyor gibi ama açılmıyor. p+ tuşuna basınca tekrar aynı ses geliyor tv açılıyor gibi oluyor ama hiç görümtü gelmiyor yine açılmıyor. neden olabilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zanaks -- 29 Ağustos 2015; 2:19:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.