Şimdi Ara

// \\ SONY VAIO E SERİSİ // \\ Kullananlar Kulübü... ( GÜNCEL ) (108. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.452
Cevap
10
Favori
192.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hepsiburada kazık zaten. geldikten sonra iyi bi inceleme bekliyoruz senden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabii hocam
  • Merhaba sony e serisi kullanicilari, bundan once hep hp kullandim ve eski bilgisayarimi babama verdim kendime yeni bi bilgidayar bakarken vaio serisi takildi gozume. Acikcasi hep yuksek fiyatlarindan dolayi yaklasmazken su urun SVE1512C6E fiyatiyla dikkatimi cekti. Teknoloji magazasinda 990 tl. Kullanim amacim film izleme internet, indirme islemleri icin olacak. Film konusunda 1080p videolari rahat oynatir mi? Kasasi hosuma gitti. Isinma problemi de olmaz sanirim? Bu fiyata baska markalarin dahaniyi ozellikli bilgisayarlari var fakat saglam olsun laliteyi barindirsin ve uzun omurlu olsun istiyorum. Fikirleriniz icin tesekkurler

• arkadaslar slm, sony vaio VPCEH3A4R lapotobum var bir hafta once windows7 ultamate format attim,wireless dreviorini 3 4 kere yukledigim halde malesef wireless hic gorunmuyor sanki pc de wireless yokmus gibi ,wireless isigi yaniyor, daha oncede ayni formati atmistim ama boyle bisey basima ilk defa geliyor her yolu denedim , lutfen yardim
  • yokmu arkadaslar bana bu konuda yardimci olacak birileri ,gercekten zor durumdayim lutfen yardim
  • quote:

Orijinalden alıntı: moskow_61

yokmu arkadaslar bana bu konuda yardimci olacak birileri ,gercekten zor durumdayim lutfen yardim

sony wireless assistantı yüklemen lazım
  • sony vaio SVE1711V1E geleli 5 gün oldu. şimdilik performansından memnunun. autocad 2013 yükledim sorunsuz çalışıyor.hard diski ayrılmamış geldi ben d dosyası oluşturdum.ışıklı klavyesi var özelliklerinde yazmıyordu çok sevindim ama touchpad i o kadar hoşuma gitmedi hatta şu an dondu çalışmıyor klavyesi çok güzel yazımı rahat bilgisayarı beğendim ama touchpad olayını nasıl çözerim bilmiyorum ayrıca fare kullanıyorum

intel core i5 2450M 2.5cGhz
    windows 7 home premium
    17.3 inç 1600*900
    AMD readon HD7650M
    ekran kartı hafızası 2 gb
    ram 6 gb ddr3
    harddisk :750 gb 5400RPM
    dvd dual yazıcı
    bluetooth
    3xUSB 2.0 + 1xUSB 3.0
    HDMI,kart okuyucu
    3,2 kg
    webcam
  • fn+f1 denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hipofiz bezi

sony vaio SVE1711V1E geleli 5 gün oldu. şimdilik performansından memnunun. autocad 2013 yükledim sorunsuz çalışıyor.hard diski ayrılmamış geldi ben d dosyası oluşturdum.ışıklı klavyesi var özelliklerinde yazmıyordu çok sevindim ama touchpad i o kadar hoşuma gitmedi hatta şu an dondu çalışmıyor klavyesi çok güzel yazımı rahat bilgisayarı beğendim ama touchpad olayını nasıl çözerim bilmiyorum ayrıca fare kullanıyorum

windows 7 home premium
    17.3 inç 1600*900
    AMD readon HD7650M
    ram 6 gb ddr3
    dvd dual yazıcı
    bluetooth
    3xUSB 2.0 + 1xUSB 3.0
    HDMI,kart okuyucu
    3,2 kg
    webcam

hayırlı olsun tekrar.. ses kalitesi nasıl beğendin mi? birde clearphase ve xloud nereden açılıyor bilgin varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: latrell8

fn+f1 denediniz mi?

hocam sonradan gördüm mesajı evet şu an çalıştı farketmeden devre dışı bırakmışım heralde yine de çok hassas diyemem touchpad için
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellboy11

quote:

sony vaio SVE1711V1E geleli 5 gün oldu. şimdilik performansından memnunun. autocad 2013 yükledim sorunsuz çalışıyor.hard diski ayrılmamış geldi ben d dosyası oluşturdum.ışıklı klavyesi var özelliklerinde yazmıyordu çok sevindim ama touchpad i o kadar hoşuma gitmedi hatta şu an dondu çalışmıyor klavyesi çok güzel yazımı rahat bilgisayarı beğendim ama touchpad olayını nasıl çözerim bilmiyorum ayrıca fare kullanıyorum

windows 7 home premium
    17.3 inç 1600*900
    AMD readon HD7650M
    ram 6 gb ddr3
    dvd dual yazıcı
    bluetooth
    3xUSB 2.0 + 1xUSB 3.0
    HDMI,kart okuyucu
    3,2 kg
    webcam

hayırlı olsun tekrar.. ses kalitesi nasıl beğendin mi? birde clearphase ve xloud nereden açılıyor bilgin varmı?

teşekkür ederim , hocam nerden açıldığını bilmiyorum baktım göremedim ses kalitesi olarak da sesi baya iyi çıkıyor ama beni yüksek seste rahatsız ediyor o yüzden fazla açmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hipofiz bezi -- 27 Mart 2013; 2:29:54 >

• arkadaşlar bu üründe on board erkan kartı varmı

http://www.bimeks.com.tr/urun/126346/sony-vaio-sve-1512s1ew-w8-.aspx#comments
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncap

quote:

Orijinalden alıntı: berkaydj

arkadaşlar bu üründe on board erkan kartı varmı

http://www.bimeks.com.tr/urun/126346/sony-vaio-sve-1512s1ew-w8-.aspx#comments

Aynısı bende var üründe onboard ekran kartı yok.. Şarjı bu yüzden normal gidiyor öyle 4-4.5 saat gitmez, en fazla 3-3.5 saat gidiyor.. Kısaca anlatayım ürünü;

artıları;

-Isınmıyor
    -fanı çok devreye gidip gürültü yapmıyor
    -genel olarak stabil cihaz
    -orta seviye de olsa harici ekran kartı var, sony bu konuda cimri mağlesef
    -tasarımı güzel ama kasası plastik
    -ekranı başarılı ama vaioplus değil
    -ses çıkışı başarılı, bass için woofer yok
    -yazılım desteği sony olduğu için iyi

eksileri

-plastik kasa
    -vaioplus olmayan ekran
    -onboard ekran kartı yok
    -daha hafif olabilirdi 2.7kg ve metal değil
    -touchpad in alışması zaman alıyor, bir ayda ancak alışılır
    -klavye aydınlatması yok

sonuç olarak bu fiyata sony olarak alınabilir bir cihaz bence

yorumunuz için teşekkürler, on board olmaması artımı eksimi :) karasızım çünkü geçiş sorunları yaşayan çok kişi görüyorum forumda, ışıklı klavye görmüştüm sanki bimekste incelerken, ama ekran kartı biraz düşük seviye kalıyor diğer aynı fiyattaki cıhazlara göre

• quote:

quote:

windows 7 home premium
    17.3 inç 1600*900
    AMD readon HD7650M
    ram 6 gb ddr3
    dvd dual yazıcı
    bluetooth
    3xUSB 2.0 + 1xUSB 3.0
    HDMI,kart okuyucu
    3,2 kg
    webcam

hocam xloud özelliği yazılımı var vaio control centere aç orada donanımlar var klavye ,ekran ,ses vb gibi ses bölümü bazı e serilerinde yok benim pc de SVE1512Y1E ama bundada gözükmüyor yazılım aslında sesi bayağı yüksek benim eski laptopa nazaran ama kulaklıkla dinlerken ben pek beğenmedim walkman özelliği gibi gümbür gümbür olmasını beklerdim ama taminkar ama büyük ihtimalle vaio care update sayesinde gelir umuyorum kamerasıda gündüz çok gzl ama gece için aynı şeyi söyleyemem inşallah yazılım larla düzelir oda

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: moskow_61

yokmu arkadaslar bana bu konuda yardimci olacak birileri ,gercekten zor durumdayim lutfen yardim

sony wireless assistantı yüklemen lazım

sony wireless assistanti bulamadim arkadaslar, hep degisik seyler cikiyor nerde bulabilirim ??
  • Sony Vaio SVE1513Y1ESI Intel Core i7 3632QM 2.2GHz 8GB 750GB 15.5

bu bilgisayarı bugun aldım arkadaşlar ama. bi bakarmısınız yorumlarınızı bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rtnkara

Sony Vaio SVE1513Y1ESI Intel Core i7 3632QM 2.2GHz 8GB 750GB 15.5

bu bilgisayarı bugun aldım arkadaşlar ama. bi bakarmısınız yorumlarınızı bekliyorum..

hayırlı olsun aramıza hoşgeldin
  • quote:

quote:

Kardesim Teşekkür ederim.

Aslında forumda bayadir varım ama. Genelde civic forumunda idim.

Bugün aldım Yarın teslim alacağım. Ekran Kartı işlemcisinin 3. Nesil olmasi iyi gibi. Kasayi görmedim ama. Ne dersiniz inşallah utandirmaz...

• quote:

quote:

quote:

Bugün aldım Yarın teslim alacağım. Ekran Kartı işlemcisinin 3. Nesil olmasi iyi gibi. Kasayi görmedim ama. Ne dersiniz inşallah utandirmaz...

Bilgisayar cok iyi kesinlikle. Ozellikle islemcisi su anda en iyilerden sayilir. Ancak ekran karti ust seviye degil. Cogu oyunu oynarsin ama ultra ayarlarda oynatmayabilir. Sesi yuksesk cikiyor ancak bass konusunda pek iyi degil. Kasa kalitesi kendini hemen belli ediyor, guven veren bir kalitesi var. Memnun kalacagini dusunuyorum gule gule kullan.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bilgisayar cok iyi kesinlikle. Ozellikle islemcisi su anda en iyilerden sayilir. Ancak ekran karti ust seviye degil. Cogu oyunu oynarsin ama ultra ayarlarda oynatmayabilir. Sesi yuksesk cikiyor ancak bass konusunda pek iyi degil. Kasa kalitesi kendini hemen belli ediyor, guven veren bir kalitesi var. Memnun kalacagini dusunuyorum gule gule kullan.

ekran kartının youtube den videolarına baktım gayet iyi.

üst ayarlarda da oynanan oyunlar vardı. tatmin etti.

bakalım bugun akşam teslim alacagım işallah memnun eder.

• 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.