Bildirim
sony vaio format disk bölme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bilen yokmu yaa bu olayı.. -
Format atarken harddisk ile ilgili bölüm gelir oruya girip diski 2 ye bölüp ayırabiliyosun -
Recovery yaparken diski bölemiyordun sanırım.
Windows altında - bilgisayar yönetimi - disk yönetiminden hardiski bölebilirsin. -
Bilgisayarı yenıden baslat F10 devamlı bas Recorvy ekranı gelıcek Usten 3.secenek Restore Comle System seçip ileri diyosun.Sonra tekrar ileri diyosun ve gelen ekranda
Do you want to keep the factory default c: drive siz? seceneği geliyo buraya No dedıgınızde harddıskı bolmek ıstedıgınız alan gelıyor.Burdan ıstedıgınız gıbı ayarlama yapabılıyorsunuz. -
hocam bende de o ekranlara giremiyorum hayvanın biri bios şifresi koymuş nasıl aşarım ne f2 ne f10 iptal cihaza ağız tadıyla bir format atamadım. -
quote:
Orijinalden alıntı: memphis1tr
hocam bende de o ekranlara giremiyorum hayvanın biri bios şifresi koymuş nasıl aşarım ne f2 ne f10 iptal cihaza ağız tadıyla bir format atamadım.
memphis1tr hocam sana pm attım bakarsın...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X