Şimdi Ara

Sony Vaio FS315S Hakkında ? (Ve Eski Compaq Maceram)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun olmasada bazı araştırmalarım sonucu bu aleti almaya karar werdim ama bu topiği açmamın sebebi hahaha ben bunu alıorum falan diil aklıma takılan bazı unsurlar var bunlar hakkında yardım almak istedim sadece ama ondan önce şunuda belirteyim 3 senelik laptop kullanıcısıyım kullandığım alet benim için tam bir şanssızlık ve bela oldu vatan computerdan aldığım "COMPAQ EVO N800v" adlı laptop ımı araştırarak markasına güvenerek ve özelliklerini beğenerek almıştım.

Kısaca 64mb Ati Mobility Radeon ekran kartlı 40gb(şimdi60oldu) harddiskli 512 ramli/ Pentium 4 2.2 Cdrw genel olarak osellıklerde olan begenerek aldıgım bır laptop tı.... Once FAX/Modem de sorun çıktı gerekçesi ile vatanın yolunu tuttum 6gün içerisinde yapıldı; yetmedi birdaha bozuldu laptop ı değiştirdim aynısından birtane daha aldım...Almaz olaydım toplam 14-15 kere servise gitti bi okadar format atılıp zedelendi banamısın demedi tabi bende sinir ve stres hat safhada neyse uzatmayalım.Sonra Compaq a olan guwenden eser kalmadı derken HP firması bızım compaq a el attı onlarda her seferinde bişi yaparken bişey bozdular gerek parça beklerken gerek servisteyken 28 gün beklediğimi bilirim (Kaldı ki 31 iş günü geçerse yenisini verme prensipleri var) ama bu sorunlar üretim kaynaklıydı benden kaynaklanmıyordu her seferinde kavga dövüş derken 2.5 sene sonra yeni bir laptop alma kararına vardım...

Herzaman piyasayı takip ediyordum zaten özellik ve çoğu konuda bilgim vardır ama bazı konularda tereddüte düştüm sorayım belki yardım alırım dedim...
    Şimdi hersaman Fan meselesini sorun edenlerle hemfikir olmuşumdur hatta HP nin hatalı yeterince sogutmayan laptop ları toplatma kararlarını okuyunca düşüncem katlanırdı fakat bnm compaq aşırı ısınıyor demicem altına el değmiyor bu hdd in kapanması mavi ekrana düşmesi ve bazı sistem hatalarına davetiye çıkarıyordu acaba bu SONY VAİO FS315S tede başıma gelirmi ?? Ayrıca biliyorsunuzki sonylerde SD RAM kullanma gibi bi huyları war sd olmasına karşın 400mhz oldugu için göz ardı edebildim biliyorum farklı teknoloji ama "DDR2 " farkını çok yaşarmıyım oyun düşkünü değilimdir ama oynadıgım zaman anlamıyla oynarım bitirene kadar vs Örneğin(San Andreas,NFS U2 gibi...) beni engellermi yada zorlarmı ayrıyetten paralel konu olarak alette nVidia Geforce Go 6400 128mb kart var bu bana yeter diye düşünüyorum yanlışmıyım ??

Evet ayrıyetten söylemeyi unutmadan bnm laptop 7/24 açık durması gerekiyor bağzı kontrol kutusuna bağlı (USB) elektrik ve bazı kriterleri engellemiyor sadece laptop ın açık kalması gerekiyor.

Evet şöyle bi toparlarsak;
    + Isınma problem olurmu
    + nVidia Geforce Go 6400 128mb yeterlimi
    + SD Ram DDR2 konusu göz ardı edilebilirmi
    + ve aleti tavsiye edermisiniz ; kullanan arkadaşlar varsa deneyim lerini yazabilirlermi...
    (Örneğin: Oynadıkları oyunları, yaşadıkları sorunları, servis kalitesini,memnuniyet ve varsa şikayetlerini vb. )
    Her türlü görüş öneri için yardım bekliyorum sabır edip okuduysanız,sizlere ilgi ve alakanızdan dolayı şimdiden teşekkür ederim.

Aletin Özellik Fiyat Ve Bazı Detayları (Bilenler Bilmeyenler için tabi...)

Sony Vaio FS315S Özellikleri

Intel Pentium M 750 Centrino 1.86 GHz SpeedStep,533 Mhz, 2 MB Cache bellek
    1024 MB DDR-SDRAM PC2700-DDR333 (Max.2 GB)
    100 GB HDD
    15,4" X-Black WXGA TFT 1280x800 ekran
    NVIDIA GeForce Go 6400 TurbuCache max. 128 MB VRAM
    Double Layer DVD±RW Drive
    56 K modem
    10/100 Ethernet,
    Wireless LAN B/G
    Touchpad mouse
    Intel High Definition ses kartı,i-link S400,3xUSB,2,0,1xType II PC card, mikrophone ve kulaklık çıkışı,Memory Stick Pro/Duo uyumlu Slot
    MS Windows XP Home İngilizce,
    2.85 Kg
    2 yıl Garanti

Yazılımlar:Norton Internet Security 2005 (Virus scanner90 Gün Deneme Sürümü), Adobe Acrobat Reader 6 (PDF reader), Adobe Photoshop Elements 2,0 (Image editing software), Adobe Photoshop Album Starter Edition, Adobe Acrobat Element 6, Vaio Edit Components, Vaio Media, PictureGear Studio (Photo publishing software), WinDVD for VAIO (DVD player software), RealOnePlayer (Audio/video player), Dvgate (Video/still capture), Microsoft Works 8.0, Bluespace NE, SonicStage (Music storage programme), Adobe Premiere Standard (Video editing software), Click to DVD, Record Now CD+DVD DL

FİYAT: KDV Dahil 3.248,21 YTL / 3.248.210.000 TL
    LİNK:http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=807&productid=bd46177
    Tanıtım Sony Sitesi LİNK:http://www.ozel.com/Enterprise/ShowProductDetails.aspx?get_ProdID=212&cskey=Jksn@ERyweyw214238NBERWYTYasd12526rqwetwmnadwdqwt1212214238NBERWYTYGQQQ@@aasdaassdasdadadsadwdw&get_CatProdID=843&get_AccID=73&rpType=VAIOSubProd

Mesaj,Mail vs. larınızı bekliyiceğim ... Teşekkürler.

• sonyler genelde nazik oluyor öyle 7/24 calismaya dayanmiyorlar,en azindan bende dayanmadi,displayin isigi yaniyor

ekran kartida o kadar iyi degil,en cok bir senelik ömrü var,yani 1 sene sonra oyunlar oynanmaya baslayacak

ekran karti x300 ün az biraz iyisi,x600 seviyesinde bile degil

ama ekrani bir numara,tek süper yani bence ekran
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.