Şimdi Ara

Sony Vaio Intel Pentium 2020M nasıl ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
12.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ASUS K55VJ SX235H la K56 arasında kararsız kaldıydım.Hala kafamı çelenler var.1tb 8gb k55vj,tam k56 dan 1kat daha fazla 500gb 4gb iyi mi yaptım bilmiyorum her an değiştirebilirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer oyun ağırlıklı kullanmayacaksan, k55vj yide alabilirsin.
  • kaynakci_1979 K kullanıcısına yanıt
    Teknosadan çok araştırıpta almış olduğum asus marka notebook 1.kez servise başvurduğumda ekran hafif sallanıp tam ortasında dalgalanma ve fanında cızırtı ses geldiği için yolladık servis arıza giderildi demiş lakin hiç te öyle değil.2.kez yolladık aynı 3.kez yolladık format atmışlar yine aynı sorun devam ediyor.4.kez aynı arızadan dolayı değişimini talep ettik,tam da ozaman bize 170tl masraf çıkarıp (bu zamana kadar böyle bişey yoktu da)1.gönderdiğimizde arıza neyse 4. gönderdiğimizde de o değişimini talep edince mi.arızayı farkına varıp bizim üstümüze yıktılar.Asusun servisi teknosaya bile cevap vermiyor.ne zaman değişim talep ettik kıvırmaya başladılar asusun servisi çok kötü cihazı hor kulanıyolar.montajı iyi yapmıyolar. benim şimdi napmam lazım on kere teknosaya gittim adamlar teknosayı bile muhatap kabul etmiyolar teknoasist teki yetkili mail lerini gösterdi bizim telefona çıkmıyolardedi bu ne saşmalık.Bilgi ve birikimi olan arkadaşlara duyurulur

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.