İşlemci Numarası B960 İşlemci Hızı 2.2 GHz Ön Bellek 2 MB Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB Disk Kapasitesi 320 GB Hafıza (RAM) Tipi DDR3 İşlemci Markası INTEL Ekran Kartı Markası INTEL VGA Chipset Modeli Intel 3000 Ekran Boyu 15.5 inch Monitör Tipi LED Maksimum Çözünürlük 1376 x 768 Optik Sürücü DVD±RW İşletim Sistemi 7 Premium 64 Bit Tr Ağırlık 2.7 Kg Ekran Kartı Tipi Paylaşımlı Hafıza
fiyatı 1300 tl internet amaçlı kullanacağım sizce uygun mudur?
quote:
fiyatı 1300 tl internet amaçlı kullanacağım sizce uygun mudur
bence 2.7kiloluk bir makina sadece internet için fazla ağır. tavsiye etmiyorum açıkçası
ama ben küçük ekran olmasını istemiyorum ağırlığı dışında bu özellikler iyi midir?
Merhaba
Bu ürün 1200 civarlarda fiyatı var.Fiyat biraz pahalı acıkcası. B970 Olanları geliyor onlar bile 1250 civarlarında fiyatı var.Kampanya olduğu zaman bu urun 1100-1000 tl arasında satılmaktadır bilginize.
anladım sağolun bilgi verdiğiniz için fiyatı ve ağırlığı dışında özelliklerine bakarsak iyi midir onu öğrenmek istiyorum?
İnternet için yeterli gelir ama ben şahsen i3 işlemcili makineden aşşağı bir ürün tavsiye etmem açıkcası.
ne gibi sorunlar çıkabilir packed bell i tavsiye eder misiniz
İntel yakın zaman önce ivy bridge işlemcileri çıkardı. Dolayısıyla yeni bilgisayar alacaklara bunlar tavsiye ediliyor. Şu sıralar işler biraz karışık yani. Yeni işlemciler HD4000 grafik işlemciyle geliyor. Sizin açınızdan önemi bu olur. HD içerik daha çok yaygınlaşınca sorun yaşamazsınız. Yüksek grafik gerektiren programları çalıştırabilirsiniz (Çok gelişmiş oyunlar hariç.) Sony dışında diğer markalarda paranızın karşılığı daha fazla donanım alabilirsiniz. Ama kalite ve hizmet tartışılır. Örn bahsettiğiniz Sony ile aynı donanıma sahip bir Asus 900 tl civarında. En önemlisi Mağazalardan kampanya harici Kesinlikle almayın. Pahalı satıyorlar. Acilse netten alın.
evet teşekkürler zaten vatan bilgisayardan kampanyalı fiyatıyla alacağım bana packed bell i de önerdiler ama tereddütte kaldım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme