Mrb arkadaşlar. Uzun süre araştırdıktan sonra SONY VAIO VGN-NS21Z/S almayı düşünüyorum. Üniversite öğrencisiyim. İnşaat mühendisliği okuyorum. Çizim yapmak, internet, film ve arada oyun oynamak laptop almayı düşünüyorum. Programlarda ve cod5, undercover, pes 09, prototype, crysis gibi oyunlarda performansı nasıl olur? "http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-VAIO-_VGN-NS21Z-S-4-GB-NOTEBOOK,7949.html" fiyatı da uygun geldi (1400-1800 arası laptop arıyorum). Acil yorumlara ve tavsiyelre ihtiyacım var.. Yorum yapanlara şimdedin teşekkürler
COK IYI BI MAKINE BENDE 1 HAFTA ONCE ALDIM ISTINYE PARK SONY CENTER MAGZASINDAN.1850 LIRAYA 10 TAKSIT YAPTILAR.DUSUNULEBILIR FIYAT IYIDE CIHAZ KARA SENIN TABI.
quote:
Orijinalden alıntı: fthdd
COK IYI BI MAKINE BENDE 1 HAFTA ONCE ALDIM ISTINYE PARK SONY CENTER MAGZASINDAN.1850 LIRAYA 10 TAKSIT YAPTILAR.DUSUNULEBILIR FIYAT IYIDE CIHAZ KARA SENIN TABI.
Kardeş yoksa siz SONY satıcımısınız acaba??
16 tane msg ın var ve hepsinde SONY "gazlaması" varda,hani acaba dedim???çünkü Sitede böyle insanlar çok fazla vardır!
++
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme