Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Sony Vaio PCV-E51M 20 Hepsi bir Arada TV+ Masaüstü Bilgisayar Satın Al 2 Temmuz 2020 23:13 1 1 Sony Vaio PCV-E51M 20 Hepsi bir Arada TV+ Masaüstü Bilgisayar Sony Vaio PCV-E51M 20 ”Hepsi bir Arada TV, VCD + Masaüstü Bilgisayar CİHAZ FOTOĞRAFLARDA GÖRÜLECEĞİ ÜZERE ÇOK TEMİZ VE ÇALIŞIR DURUMDA CİHAZLA İLGİLİ FAZLA BİLGİM YOK TV ÖZELLİĞİ VAR FAKAT BEN BİLGİSAYAR MENÜSÜNDEN TV KISMINA NASIL GİRİLDİĞİNİ BİLEMEDİM DAHİLİ VCD VAR MÜZİK CD ÇALIYOR + FİLM OYNATIYOR FİYATI 500 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün dükkanımdan ürünlerle takasla alınık 5ınch veya üzeri ekranlı Telefon. Sony Vaio PCV-E51M 20 Hepsi bir Arada TV+ Masaüstü Bilgisayar Pierre Cardin 104131F08 Kol Saati temiz sorunsuz. ORJİNAL SIFIR AYARINDA JVC DECK HER FONKSİYONU SORUNSUZ ÇALIŞIR
Öyle olduğunu zannediyorum fazla bilgim yok detaylı incelemeyi modeel numarasıyla yapabilirsiniz iyi forumlar ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün dükkanımdan ürünlerle takasla alınık 5ınch veya üzeri ekranlı Telefon. Sony Vaio PCV-E51M 20 Hepsi bir Arada TV+ Masaüstü Bilgisayar Pierre Cardin 104131F08 Kol Saati temiz sorunsuz. ORJİNAL SIFIR AYARINDA JVC DECK HER FONKSİYONU SORUNSUZ ÇALIŞIR