Şimdi Ara

Sony Vaio SVE1111M1EB hk. İzlenimler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: oski32

quote:

Orijinalden alıntı: thunderbolt

Ürünü yaklaşık olarak 10 gündür kullanmaktayım,yalnız kendi hard diskiyle bereber oldukça yavaş.İçinden 500 gb 5200rpm wd blue harddisk çıktı.Kendi kullandığım 120 gb ocz vertex 3 max iops ssd mi taktım ve tüm sistemi ssd ye aktardım şuan çok daha iyi. windows 7 üzerinde disk en yüksek puanı alıyor:7.9 ilk başta sitesindeki windows 7 driverlar ile sıfırdan kurulum yapmıştım ama etherneti tanımadı ve bilinmeyen bir aygıt olarak farklı bir şey daha çıktı.. orjinal harddiskte sistem yedeğini alıp (recovery 4 dvd istiyor) ssd ye aktarınca driver problemi ortadan kalktı.Ssd takıp sıfırdan kurulum yapmak isteyenlerin dikkat etmesi gereken bir husus bence...

Canavar olmustur o pc simdi eline saglij oyun performanslarini merak eden cok oluyor yazabilirsen dostum seviniriz

Kardeş inanırmısın oyunlarla hiç aram yok desem? yeğenin oyunlarından pes 2012 ve battlefield 3 vardı bir ara onları yükleyip denemek lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderbolt -- 20 Ekim 2012; 9:06:14 >

• quote:

quote:

quote:

Ürünü yaklaşık olarak 10 gündür kullanmaktayım,yalnız kendi hard diskiyle bereber oldukça yavaş.İçinden 500 gb 5200rpm wd blue harddisk çıktı.Kendi kullandığım 120 gb ocz vertex 3 max iops ssd mi taktım ve tüm sistemi ssd ye aktardım şuan çok daha iyi. windows 7 üzerinde disk en yüksek puanı alıyor:7.9 ilk başta sitesindeki windows 7 driverlar ile sıfırdan kurulum yapmıştım ama etherneti tanımadı ve bilinmeyen bir aygıt olarak farklı bir şey daha çıktı.. orjinal harddiskte sistem yedeğini alıp (recovery 4 dvd istiyor) ssd ye aktarınca driver problemi ortadan kalktı.Ssd takıp sıfırdan kurulum yapmak isteyenlerin dikkat etmesi gereken bir husus bence...

Canavar olmustur o pc simdi eline saglij oyun performanslarini merak eden cok oluyor yazabilirsen dostum seviniriz

Kardeş inanırmısın oyunlarla hiç aram yok desem? yeğenin oyunlarından pes 2012 ve battlefield 3 vardı bir ara onları yükleyip denemek lazım...

İnanirim belirli bir yasa gelince skiliyor insan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

İnanirim belirli bir yasa gelince skiliyor insan

Vallahi öyle internet ve ufak tefek ofis ihtiyaçlarımı karşılamak için vatandan almıştım.Aldığım gün kendi diskiyle çok yavaş olduğunu anladım.Daha önce masaüstü bilgisayarımı satmıştım ondan kalan ssd yi ( ocz vertex 3 max iops 120 gb) taktım çok da iyi oldu... Gerçekten çok kullanışlı ssd yi mutlaka tavsiye ederim...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.