Cihazı yaklaşık 20 gündür kullanıyorum. Bir şikayetim yok. Biraz iri fakat işlerimi yeterince görüyor. Ekran yeterince geniş. Casper göre biraz daha sağlam. Oyunlarla aram iyi olmadığı için yorum yapamıyorum. Onboard ekran kartı olduğunu unutmamak gerek. İyi günler.
quote:
Orijinalden alıntı: burocker86
Bende bu notebook'u almayı düşünüyorum. Son oyunları çalıştırmada herhangi bir promlem yaratır mı? max payne,hitman,ac3 vs...
Bu sene çıkmış oyunları tahminimce hiçbir ayar ve çözünürlükte rahat oynatamaz gibime geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: burocker86
Bende bu notebook'u almayı düşünüyorum. Son oyunları çalıştırmada herhangi bir promlem yaratır mı? max payne,hitman,ac3 vs...
Bu üründeki kullanılan ekran kartı, intelin tümleşik hd 4000 versiyonudur. Oyun için kullanılan bir kart değil yani. Oyun ağırlıklı kullanmayı düşünüyorsan da orta ve yüksek ayarlarda oynatabilecek karta sahip ürünler tercih etmen gerekir. Bu ürünle, söylediğin oyunları belki düşük ayarlarda oynayabilirsin.
Tesekkurler arkadaslar cevaplatiniz icin
arkadaşlar bu üç ürün arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim
ben sadece internet kullanıcısıyım fan sesinin olmaması hızlı olması benim için yeterli bütce olarakta 1000 tl civarında kalmak istiyorum aslında ama kararsızım siz hangisni önerirsiniz ? yada aynı ayarda önerebilceğniz başka ürün varmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: rerete
arkadaşlar bu üç ürün arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim
ben sadece internet kullanıcısıyım fan sesinin olmaması hızlı olması benim için yeterli bütce olarakta 1000 tl civarında kalmak istiyorum aslında ama kararsızım siz hangisni önerirsiniz ? yada aynı ayarda önerebilceğniz başka ürün varmı ?
SONY VAIO SVE1512C6EW CEU NOTEBOOK bu pc senin işini fazlasıyla görür sony lerdeki malzeme kalitesi üst düzeydedir en ucuzunu bile alsan başka pc lerle karıştırma sony vaio ları
arkadaşlar bende sony vaio SVE1512J1EW bilgisayarı tknosadan aldım..pes 2013 dahil birçok oyunu açamorum grafik kartı yetmiyormuşş..bu konuda bilgisi olan benimle paylaşabilirse çok sevinirim
sayın arkadaşlar bu çok övdüğünüz beş para etmez laptop un ekranı patladıda kardeşim üstüne bastı onu ararken denk geldi.bende bişeyler eklemek istedim.bu laptop dediğin aletin kökü 5 para etmez zaten o yüzden film izlemek için 600/700 tl ye satılan laptop en kral pc dir markaya bakmaksızın alınır fanı zamanında adam gibi temizlenir çalışırken çat diye ekran kapatılmz makinaya arabaya verdiğiniz önemin yarısını verseniz bile 2/3 sene gider pc bir sürü parçadan oluşur baban ben bunun hepsini üretiyorum desin yalan söyler paneli 3 üretici var canı sıkılıp parası çok olan birileri bu işe girmediyse işlemci dünyada 2 firmada üretiliir cep telefonun da kullanılan a9 a10 cortex ne karın ağrısı işlemcileri boşverin onlar para etse tabletten pc ye geçer zaten neyse amd ve intel dünya bunların etrafında söner hp alsan asus alsan sony alsan gelecek bu adamlardan işlemci alacak en çok kendi parçasını kullanabilen sadece asustur anakart ekran kartı dvd rw üretir gerisi satın alınıp toplanır hp de anakartı intelden asustan gigabyte tan alır kendi bir dönem bir yere kadar üretti devamda ediyor anakarttan bahsediyorum tmamını üretmiyor yok fanı az ses yapıyor yok batarya çok gidiyor sen fanı bir soğut ses yaparsa yaklaş 5cm den yüzüme tükür sen makinayı al eline yatağa sok altını kapat vay babam ses yapıyor kardeşim o işlemci 80dereye kadar ısınıyor 3-4ghz işlem hızı var insaf et aleti soğut ses yapmasın googlede arat fan nasıl temizlenir video ları var beceremiyeceksen destek al bilenden ama gidip sınıyor diye altına dandik soğutma fanı alma reklama kanma ..film ve net için tabletteki ucuz işlemci bile yeterken neden i5-i7 ye para veriyorsn pc ye malvare girer yavaşlar temizle programını bul araştır kur..hemen aldım kastı bozuldu deme bu mekanik değil yazılımla çalışır bunu anlaki işin çabuk çözülsün oyunmu oynıcam 1200e pc al 400e 23inç mon al oyna canavar gibi 1500e laptoba para verme çok donanım çok pil yer kullanamazsın hemen biter pilin çok dayanır ucuz al malzeeme kalitesine takma pc 3 yılda çöptür bu değişmez kuraldır .ucuz al ucuz sat isteyene bitsin çok para verip markaya söylenme pc araba ile beyaz eşyayla kıyaslanmaz sadece telefon ve taletle kıyas götürür saçma kıyas verenden 100metre uzak dur .benden bu kadar hala kafanda soru işareti varse git en pahalısını al kardeşim paran çoksa benii ilgilendirmez esen kalın
bu laptopun ethernet kablosundan yağmurlu havada elektrik girdi ve bilmem ne biçini yaktı hain sony hem garanti kapsamında değil dedi. hemde yaparız ama 700 tl ye anakart değişcek yoksa olmaz dedi. çöpe atar yenisini alırım dedim. hay sizin garantinize dedim. kadıköyde 200 tl sadece yanan çip i değiştiridm . kullanmaya devam ediyorum. iyi güzel iş görüyor ama ahım şahım değil. ben asus tan vazgeçmem laptop ta onu derim o kadar. asus n53s kullanıyorum canavar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme