Şimdi Ara

Sony Vaio SVE1713X1EB ilgili görüşler hakkında yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
5.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: WEZANGO

Netten almak pek istemiyorum ama alırsam da eft ile. Bir site veya mağaza pm yada buraya atarsanız memnun olurum.
    Birde cihaz çok ısınıyor mu acaba oyun oynarken ?

hagi oyunları full özellikte oynadığın önemli ama most wanted yada pes fifa gibi oyunlardan bahsediyorsan zaten onlar rahatlıkla oynanır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: WEZANGO

İstanbul/Avrupa

sony yetkili bayilerinden almanızı öneririm. genelde mağazalarda internete göre daha yüksek fiyat söylüyorlar ama pazarlıkla inilebiliyor. bence internetten alabileceğiniz en ucuz fiyatın 50-100 tl fazlasına bir sony shoptan alın direk muhattabınız olsun sonradan başınız ağrımasın.
  • call of duty 4 , sniper ghost warior - battlefield 3 - black ops 2 hepsi full ayarda rahatca oynanıyor
  • Ben geçen hafta markasony.comdan sve1713s1w modelini aldım 1707tl bilginiz olsun...çok araştırdım 17inç özellikle en iyi en uygun fiyat olarak markasony de buldum ambalajında resmi garantili olarak evime kargo ile geldi kurulumunu kendim yaptım performans ve ısısından memnunum...
  • arkadaşlar bu laptopla ilgili detaylı bir inceleme var mı ? bir de bu ürünü sony bayilerinde bulabilir miyiz ? hepsisonyde stokta gözükmüyor :(
  • ben ankarada bir sony bayisinden aldım. malesef model yeni olduğu için fazla incelemesi yok detaylı olarak ingilizce inceleme bulabilmiştim ben almadan önce.
  • Bende yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Çizim amaçlı aldım şuanda solidworks 2013 kullanıyorum rahatlıkla çalıştırıyor. Zaten eski bir bilgisayar bile çalıştırabilir. Programın splidworks kullanırken bilgisayarı zorladığı tek zaman photoworks uygularken(gerçek materyal efekti verirken) ve montaj yaparken. Burada özellikle ekran kartına çok büyük iş düşüyor. Fakat en full detayları şeçip işlettiğimde dahi bilgisayar kasmadı. Çizim konusunda için rahat olabilir. Oyun konusunda birşey söyleyemeyeceğim nvidialar oyunlarda daha iyi olduğunu söylüyorlar. Fakat bu ekran kartı şuanki güncel oyunları kaldıracağını düşünüyorum. Ekran kartınıda ayrıca denemek gerekiyor. İnternet ortamından ekran kartının özelliklerine bakmak bence çok doğru bir yaklaşım olmuyor. Eğer gerçekten bilgisayar ve donamımlarına hakim biriyse onun dediklerine kulak asarsanız daha mantıklı olabilir diye düşünüyorum. Dediğim gibi çizim konusunda sıkıntı yaşamazsın oyun oynamadığım için birşey söyleyemeceğim.

• Merhaba arkadaşlar. Bende bu modelden almayı düşünüyorum. Ancak daha önce aldığımhttp://www.sony.com.tr/product/vaio-f-serisi/vpcf13z1e-b model laptopta aşırı bir ısınma sorunu ve fan sesi var. Bilgisayar açılır açılmaz fanda aşırı bir sesle durmadan çalışmaya başlıyor. Sadece internette dolaşırken ve word dosyası okurken bile rahatsız edici derece de fan sesi başlıyor. Bu yeni modelde de aynı sorun var mı acaba ?
  • Konuyu hortlatacam ama bende bu notebook var pes2013 u full ayarda oynayabilirmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alican88

Konuyu hortlatacam ama bende bu notebook var pes2013 u full ayarda oynayabilirmiyim

Oynanıyor fakat tekrarlar kasıyor bariz biçimde.
  • aaalmaaa . sakın aaaalllma .. aa llllmaaa. ben 2250 ye aldım ürünün kaplaması kalitesiz 3 kez servise ekran için gitti sonra yapmadılar paramı aldım başka marka aldım moral bozulmasın diıye söylemiyorum (i7 4700 gtx 880) zaten sony notebooktan çıkıyor hp gibi . bidaha söylemicem aaalllma ucuz diye almaa .ekran kartı idare eder ama fazla bir şey bekleme .
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.