Şimdi Ara

SONY VAIO SVF1521JSTB Hakkında? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
7.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 1984

wireless bağlantı kopmaları için şunu mutlaka dene:

saatin ordaki pil simgesin tıklat, diğer güç seçeneklerine git kullandığın planın oradaki plan ayarlarını değiştire bas,gelen ekranda gelişmiş güç ayarlarını değiştir var, ona tıklat

ufak bir pencere açılacak, burada "kablosuz bağdaştırıcı ayarlarına" git, güç tasarruf modunu hem pilde hem de şarjda için "maximum performans"a ayarla,bilgisayarını yeniden başlat

umarım işe yarar, bende yaramıştı

teşekkür ederim arkadaşım denedim gene olmadı sony rezalet bir cihaz yapmış Yazık..
  • mmets kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. SVF1532QSTB 'de 4 GB bellek olmasına rağmen fiyatı 1532TSTB'den daha yüksek. Birini seçeceğiz. Windows 7 kurmanı öneririm. Ancak sakın recovery kısmını silme yoksa 50 tl bedel alırlar. Son olarak bu 1521 ve 1532 de de koplamalar yaşadığına göre bu sorun ağında olmasın sakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taoson -- 27 Haziran 2014; 20:58:39 >
  • Arkadaşlar elinde Recovery yedeği olan var mı? yanlışlıkla sildim format atamıyorum şu anda.
  • bu cihazı almayı düşünüyorum aslında nerden bulabilirim ve uygun fiyat sizce nedir ?
  • Hocan 1532qstb de isikli klavye var mi.almayi dusunuyorum da.diger kullananlar varsa da yardimci olursa sevinirim.yalniz q serisi icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ckrkmz kullanıcısına yanıt
    Depolarda ürün tükeiyor. 1700 tl civarı. Ancak önerim kesinlikle almayın. Bazılarında ısınma sorunu çıkabiliyor ve en önemlisi pervane sesi rahatsız edici. Belli bir süreden sonra ses gittikçe artıyor. Bunu dikkate alınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taoson -- 27 Eylül 2014; 0:48:27 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.