Şimdi Ara

SONY VAIO VGN-AR770NB - Almayı düşünüyorum, yardım lütfen. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: eLf

Aldım arkadaşlar, 4 GB Ram olan modelini aldım fiyat da bayağ düşmüş kampanya vardı (2.600YTL), xp yüklemeye çalişiyorum hala, henüz adapte olamadım yani

recovery partition'a dikkat et
  • ürünü bende yakından takip ediyordum. fıyat performasn olarak degerlendırdıgımızde cok ıyı cıhaz. sanırım ıstanbul bılısımın getırdıgı bır urun. onların web sıtelerınden ıncelemıstım...
  • hocam naptın,2.4 ghz ve 2 gb ram li sony ye xp yüklenirmi.zamanına yazık.Vista yla devam,alışınca,bırakamazsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: xpclient

hocam naptın,2.4 ghz ve 2 gb ram li sony ye xp yüklenirmi.zamanına yazık.Vista yla devam,alışınca,bırakamazsın

ama xp ile alet ucmustur..
  • 2 değil 4GB Ram de driverler eksik henüz uçuşa geçemedim bitsin inceleme ve fotolar gelicek arkadaşlar..
  • güzel bir tercih olmuş arkadaşım ama xp 64bit yükle bilgisayarın mütiş bir performans artışını göreceksin.. hemde 4gb ..! 2600ytl süper bir fiyat 17' hemde
  • üründe 2. bir hdd yuvası var mı? tahminimce olmalı. çünkü bu seride sata-raidli modellerde mevcut. ileriye yönelik çok iyi olur.
  • Hayırlı olsun. Performansına göre fiyatıda makul. Türkiye de bu fiyata AR serisi...
    Şaşırdım ama iyi olmuş!...
  • quote:

Orjinalden alıntı: eLf

2 değil 4GB Ram de driverler eksik henüz uçuşa geçemedim bitsin inceleme ve fotolar gelicek arkadaşlar..

fotoğrafları merakla bekliyorum.
  • bende imkan varsa 770nb yerine 770nc derim.770NB modelinin ekran kartından cok verim alamayabilirsin.Blu-ray de önemsiz demeyelim teknolojidir bu
    cıktıysa emin olun birden yayılır ve ciddi bir ihtiyac haline gelmeye başlar.Yeni cıktı henuz kullanışlı değil denenlerdir lafım.Yarın hepimizin evinde blu-ray cd medyalar kol geziyor olabilir.
  • gözden kaçan bir şey var. nb serisinde 8400 nvidia ekran kartı var. sen yukarıya 8600 yazmışsın. 8600 olan modeller nc serisi olarak geçiyor. ayrıca seninkinin ekran çözünürlüğü 1440x900 olmalı. yani hd değil. sırf ekran ve ekran kartı farklı 1000 ytl oluyor. aldığın model nb olduğu için ekran kartının 8400 olması lazım. o fiyata 8600 + hd ekran vaio rüya olur.

düzeltme: ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExECaLiBuR -- 5 Mayıs 2008; 22:37:20 >
  • cok ıyı bır tercıh al canavar gıbı kullan hıc bır problemın olmaz benden sana tavsıye tabıkıde daha ıyı modellerıde var ama hıc gerek yok
  • güzel bir tercih olmuş iyi günlerde kullan en kısa sürede senden ürün performansı ile ilgili bilgi bekliyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.