Şimdi Ara

SONY VAIO VGN-FW11E - Yorum ve yardim ltfn. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
0
Favori
21.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu modeli arayıpta bulamayan arkadaşlara sıfır sony eurasıa garantili temin edebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nurkan09

arkadaşlar bu modeli arayıpta bulamayan arkadaşlara sıfır sony eurasıa garantili temin edebilirim.

Ben ilgileniyorum bu teklifinizle. Nasıl temin edeceksiniz ve fiyat ne olacak?
    Teşekkürler

Ö.M. gönderebilirsiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: terennüm

quote:

Orjinalden alıntı: nurkan09

arkadaşlar bu modeli arayıpta bulamayan arkadaşlara sıfır sony eurasıa garantili temin edebilirim.

Ben ilgileniyorum bu teklifinizle. Nasıl temin edeceksiniz ve fiyat ne olacak?
    Teşekkürler

Ö.M. gönderebilirsiniz...

pm yolladım ;)
  • ben bırkere 57 gb boldum..sonra bır daha bolemedım nedense...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidrojenperoksit -- 6 Ekim 2008; 20:12:17 >
  • Bilgisayar yeni ve sürekli Windows Update yapıyor.
    O nedenle durmaksızın bir şeyler yüklemekte ve işlemci sürekli çalışıyor.
    Ben de birkaç update yükledikten sonra, update'i kapattım.
    Vista'da update ayarlarını kapatmanın zararı veya dezavantajı var mı?
  • bana da pm atarsanız bende ilgilenıorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakan_441

bana da pm atarsanız bende ilgilenıorum

sizede yolladım
  • Özel mesaj atamadım hata veriyor?
    "İletilemiyen Kişisel mesaj: nurkan09 Kişisel mesaj almak istemiyor veya seçemiyor" Banada pm atar mısın?
  • Aynı şekilde ben de ilgileniyorum..
  • pm ler yollanmıştır arkadaşlar...
  • banada pm atarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmett -- 7 Ekim 2008; 22:03:30 >
  • herkese merhaba..sony fw serisi kullanıanların yardımına ihtiyacım var..öncelikle bilg. lar konusunda pek deneyimli sayılmam onu belirteyim..ama yaptığım uzun araştırmalar sonucu sony vaio fw 11 E modelini almaya karar verdim..yalnız pek bulunmuyo her yerde..bursada oturuyorum.. bimeks teknoport ta buldum..bursada tek kaldığını söylediler..yalnız vitrin ürünü bu fw 11 e..2264 ytl..euroasia garantili..yalnız bi problemden bahsetti görevli eleman..av tuşu işletim sistemi kapalı iken çalışmıyuo dedi..kontrol ettik evet bilg. kapalı iken çalışmıyodu..o zaman da bi anlamı kalmaıyo o özelliğin..çok canım sıkıldı almak üzereydim tam..sonra yanında fw 11 m ve fw 11 s vardı onlardada aynı özelliğin çalışmöadığını fw serisiyle ilgili olduğunu fz de bu özelliğin çalıştığını söyledi.fw 11 m ve fw 11 s i de denedik onlarda da açılmadı media center av modu tuşu ile..bu bi sorun mudur..kapora verip ayırttım..recovery işlemi yaptılar ama henüz almadım..bide ankara nova bilg. da var ordaki 2044 ytl..o da eurasia garantili..ne yapmalıyım acaba..kullananların bu tip bi sorunu var mı? yardımcı olursanız çok sevinirim..

• nurkan bey bende ilgilenebilirim..özel mesaj atabilirmisiniz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tahiryıldız

herkese merhaba..sony fw serisi kullanıanların yardımına ihtiyacım var..öncelikle bilg. lar konusunda pek deneyimli sayılmam onu belirteyim..ama yaptığım uzun araştırmalar sonucu sony vaio fw 11 E modelini almaya karar verdim..yalnız pek bulunmuyo her yerde..bursada oturuyorum.. bimeks teknoport ta buldum..bursada tek kaldığını söylediler..yalnız vitrin ürünü bu fw 11 e..2264 ytl..euroasia garantili..yalnız bi problemden bahsetti görevli eleman..av tuşu işletim sistemi kapalı iken çalışmıyuo dedi..kontrol ettik evet bilg. kapalı iken çalışmıyodu..o zaman da bi anlamı kalmaıyo o özelliğin..çok canım sıkıldı almak üzereydim tam..sonra yanında fw 11 m ve fw 11 s vardı onlardada aynı özelliğin çalışmöadığını fw serisiyle ilgili olduğunu fz de bu özelliğin çalıştığını söyledi.fw 11 m ve fw 11 s i de denedik onlarda da açılmadı media center av modu tuşu ile..bu bi sorun mudur..kapora verip ayırttım..recovery işlemi yaptılar ama henüz almadım..bide ankara nova bilg. da var ordaki 2044 ytl..o da eurasia garantili..ne yapmalıyım acaba..kullananların bu tip bi sorunu var mı? yardımcı olursanız çok sevinirim..

Arkadşaım yok öyle bişey,bahsettikleri bence z-tz-sz gibi mobilite ve pil ömrünün önemli olduğu modellerde olan bişey...
    Sony kendisi işletim sistemimsi bişey yapıyor,windows'u açmadan,müzik resim office dökümanlarına ulaşabiliyorsun,onun dışında pc kapalıyken nasıl yapılabilir anlamadım...

İlk defa duyuyorum böyle bişey

• sevgili tahiryıldız söylediğiniz gibi bir sorunla hiç karşılaşmadım.11m ve 11s kullanan arkadaşlardada görmedim.bu arada pm ler atıldı.
  • sevgili nurkan09... bende bir bilgilendirme mesajı bekliyorum...
  • "nurkan09" özel mesaj alımın kapalı olduğundan sana mail atmak durumunda kaldım. Fiyat benim için uygundur yeriniz nerde ve taksit seçeneğiniz var mı bunları öğrenmek isterim.
  • nurkan__09@hotmail.com msn adresim arkadaşlar görüşmek isteyen arkadaşlar ekleyebilirler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: evReN_85

"nurkan09" özel mesaj alımın kapalı olduğundan sana mail atmak durumunda kaldım. Fiyat benim için uygundur yeriniz nerde ve taksit seçeneğiniz var mı bunları öğrenmek isterim.

sanırım mail gelmemiş.üstteki adresten irtibata geçebiliriz.hoşçakalın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: evReN_85

"nurkan09" özel mesaj alımın kapalı olduğundan sana mail atmak durumunda kaldım. Fiyat benim için uygundur yeriniz nerde ve taksit seçeneğiniz var mı bunları öğrenmek isterim.

Arkadaşlar herkes kendi bilir tabiki de, sony shopların 1900 e peşin sattığı bir ürünü ben 2000 liraya peşin almam. Boşu boşuna 100 lirayı fazladan vermem.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.