Şimdi Ara

Sony Vaio VGN-NW Serisi Notebook Kullanıcıları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
8.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • siyah kasası çok şık ya bunların ama az ucuzlasa ne olur sanki
  • Bilgisayarı normal açtığımda kablosuz internete otomatik bağlanıyor . Ama bilgisayarı açmadan hızlı WEB tuşuyla internete bağlanmak istediğimde modemi görmüyor , bağlanamıyorum. Kabloluda böyle bir problem yoktu. Varmı bir çözümü olan ?
  • ben webi hızlıweb tuşuylada açsam aynı kablosuz ağ ile bağlanıyorum, ama ilk kullanımda sanırım ağı tanıtmak gerekiyordu.
  • hortlattım ama..şimdi son tahlilde..
    alette tık yok..fakat gerekirse diye,,
    recovery tuşu f-10 mu..deneyen arkadaş varmı...?
    recovery çalışıyorsa recovery dvd si oluşturmaya gerek varmı...?
    herkese sevgiler
  • Uzun süredir yazan yok, demek makine problem yapmıyor :)

Recovery dvdleri kesinlikle oluşturulmalı, mesela Windows7 ile ikinci bir işletim sistemi kurarken, veya harddiskteki recovey bölümüne bişey olursa ilk hatta tek yardımcımız oluşturduğumuz Recovey DVDlerimiz olacaktır. Ben oluşturdum ama daha hiç kullanmadım,
    Recover yapmam gerektiğinde Başlat menüsündeki Vaio Recovery Center i kullandım, sadece C yi geri yükleme veya hdd yi full geri yükleme ve ekstra seçenekleri var.

Kolay gelsin :)
  • bir adet satılık var elimde. ekranı hdd si ana kartı garanti bitmeden tanıdık sayesinde yenilendi.
  • Sony Vaio VGN-NW2MTF Modelin Recovery DVD'sini bulmam lazım nerden bulabilirim veya bir arkadasın varsa herhangi bir link verebilir mi ?

teşekkürler.
  • Bizim bir tanıdıkta bu modelden var.Anakart arızası var ucuza nerede düzgün tamir ettirebiliriz.
    Düzeltme:İstanbul içi olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyılmaz -- 9 Kasım 2013; 20:49:00 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.