siz olsaydınız hangisini alırdınız?? lutfen kapsamlı bişeyler yazın şimdiden tesekkurler
Kapsamlı birşeyler yazalım,
Her iki cihazı da almazdım hele hele o fiyatlardan. Birisinin işlemci çok iyi ama ekran kartı harici olmasına rağmen 64 bit. Diğerinin işlemci daha zayıf ama ekran kartı onboard. O fiyatları hak etmeyen konfigürasyonları var cihazların, sadece marka için o kadar para verilmesi taraftarı değilim...
ekran kartı onboard harici falan bunların nasıl bi farkı war performans olarak peki? ya zaten ben oyun oynamayacam bilgisayarla sadece internete baglanacam müzik falan işte bnm için onemli olan sarj suresi şıklığı ve hafifliği bu 3ünü bunda buldum. bi de sony e zaafım war şimdiki bilgisayarım toshiba a300-15a bu bilgisayar cok ii ama yani kambur olacam agırlıgından :D
Şık cihazlar evet ama hafif değiller pek. Her iki cihaz da 2.33 kg ağırlığında ki buna batarya ve çantayı ekleyince zaten 3.5-4 kg'yi bulurlar. Harici ekran kartı modeller her zaman daha performanslı çalışırlar oyun için ama senin oyun oynama niyetin yok zaten. O yüzden her iki cihaz da işini görür istediğin şeyler için.
agırlık 1.85 kg diyo ama ya bi de sarj suresi 2.5-6 saat diyo. film izlerken kac saat gider tahminen? peki gene kararsız kaldım hangisini alim:D:D
Pardon ağırlık 1.85 yazıyormuş o zaman çanta ve batarya ile 2.5-3 kg arası bir durum olacaktır. 2.5 saat mümkün de 6 saat'in olacağını düşünmüyorum pratikte...
ya afedersiniz sizi de yordum ama şimdi sayfada ikisini karsılastırıyorum biri Yeni Nesil Intel Montevina biri de core 2 duo bunların farkı nedir yani oyle kararsız kaldım ki anlatamam montevina yı hiç bilmiyorum yeni duydum daha yukarıdaki linkten bi karsılastırma yaparmısınız rica etsem
her iki işlemcide core 2 duo dur sadece aralarındaki fark mhz farkı yani frekans farkı var.1066 mhz performans olarak çok daha iyi.
eğer SONY alacaksanız bilmelisinizki hoparlör ve sesler çok berbat. ben yeni VGN-SR49VT/H aldım. ama hoparlörü resmen rezalet ötesi ya. benim nokia telefonumun sesi bile ondan 4 kat güzel ve yüksek çıkıyor. eski laptopum sony vgn-sz'de böyleydi. şaka yapmıyorum gerçekten böyle. sony gibi bir firmaya bu hiç yakışmıyor.
Bu hoparlör konusuna katılıyorum. Bende de VGN-SR190 serisi var. Sesi çok fazla kısık kalıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme