Bildirim
Sony ve Bilgisayar İşlemcisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
güzel olur SONY ERICSSON 4.0 GHZ 2MB CACHE 1200 FSB -
intel üretecek zaten o işlemciyi belki idirek celeron 1,7 takarlar -
ne kullanılacağını tam bilmiyorum ama cell(hücre) işlemci kullanıcaklar. şuan 4 ghz cell üretilmiş durumda. 4.7 yi kovalıyorlarmış. yine bildiğim kadarıyla bu işlemcilerden 4 tane veya daha fazlasını koyucaklar. ps3 gümbür gümbür geliyor. -
gerçekten ps3 çok iyi olacağa benziyor. en az 4 ghz lık bir işlemcisi olacakmış. bu arada işlemciyi sony değil, ibm üretiyor diye biliyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: 17egemen
intel üretecek zaten o işlemciyi belki idirek celeron 1,7 takarlar
bu arada işlemciyi tam bilmiyorum ama ps3 ü IBM - TOSHIBA - SONY ortaklığıyla yapılıyor.
diğer bir haber takılacak ramlere şu an mevcut hiç bir ram hızı cevap veremiyormuş. bunun için xdr bellek üretilmiş bant genişliği sıkı durun 76,8 gb . biz 6,4 lerde sürüne duralım ama iyi haber ise amd ilerde bu ramleri kullanıcakmış
-
Adamlar yapıyo yaaaa
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X