Ben 15 gün icinde alacagim kismetse; (Almanyadan) Burada benim sormak istedigim 8400GT nin performansi ne olur acaba? arkadasda 8600GS var ne ben acikcasi memnun degilim; bir NFS Pro Street oyandik_oynayamadik zorlandik... Bilen var mi acaba??? Yada Buraya SORDUM cevabini bilen lütfen yazsin...
8400gt'nin performansı 8600GS'den daha düşüktür.8600 nvidia'nın orta segment bir gpu'su 8400 ise alt segment.Yine de tam emin olmak için forumun ekran kartı bölümünde sorabilirsin,daha kesin cevaplar alırsın.
quote:
Orjinalden alıntı: n1ghtfall
8400gt'nin performansı 8600GS'den daha düşüktür.8600 nvidia'nın orta segment bir gpu'su 8400 ise alt segment.Yine de tam emin olmak için forumun ekran kartı bölümünde sorabilirsin,daha kesin cevaplar alırsın.
sagol dostum cvbimi aldim ben, bu vakitten sonra 8400 serisi alinmaz; hem dünya kdr para vericeksin laptopa hemde alt segment ekrn karti alacaksin olmaz öyle. 8600 taban olmali bence; SONY de bunu görecektir bence yilin3. ceyregini bekleyebiliriz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme