Dostum biliyorz üstüne çok geldik sorularımızla ama gerçekten güzel bir ürün ve şu aralar piyasaya çok fazla güzel ürün sunuldu. Benim gibi birçok kullanıcının ilk tercihi elbette sony olacaktır. Bu yüzden bizi mazur gör
Benim tek sormak istediğim oyun oynadım diyorsun ve ısınma sorunu yokmuş fakat bu esnada fan sesi seni rahatsız etti mi ?
Çok fazla ses çıkarıyor mu? Yani sessizlik konusunda da birkaç söylersen mutlu oluruz
i7 işlemcileri bekliyordum ama bu sony fikrimi değiştirecek sanırım. Ben anadolu yakasındayım burda bildiğiniz bir sony mağazası varmı? Şu modeli birde yakından görmek sitiyorum.
kozyatağı carrefour'daki sony center' da var.
bahsettiğin acer hizlial'da bonus a 11 taksitle 1514 lira şuan. ama sony için de bu fiyata değer. acer in kasasını beğenemiyorum.
selamlar, yaklasik bir haftadir bende arastirma yapiyordum. en az 10 tane modeli inceledeim. en son asus n61j ve acer 5740 i5 arasinda kalmistim. acer in kasasi berbat ve kalitesi cok dusuk. asustada sanirim bazi isinma problemleri olmus, yurtdisi sitelerde de bundan bahsetmisler. bugun sony almaya karar verdim ve aldim. kasasi cok guzel ve sessiz. herhangi bir isinma sorunuyla karsilasmadim. klavyesi diger modellere gore daha kullanisli.verdigim parayi hak ettigini dusunuyorum. gonul rahatligi ile herkese tavsiye ederim.
sizde bu modelimi aldınız
ben i3 modelini aldim. 1750 10 taksit.
quote:
Orijinalden alıntı: zek
ben i3 modelini aldim. 1750 10 taksit.
Hocam hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullan artık bir inceleme bekliyoruz
Isınma ve ses sorunu yok demişsin. Diğer başlıkta arkadaş i5 işlemcili modelinde çok fan sesi var demiş. Acaba sadece burada bahsi geçen modele ait bir ses sorunu mu?
Birde hiç oyun oynadın mı ? Yani ısınma sorunu yok derken elinde birkaç güncel oyun varsa test edebilir misin? Hem yük altındaki durumunun nasıl olduğunu hemde oyun performansını merak eden arkadaşlarımıza yardımcı olmuş olursun
Birde nereden aldın?
Şimdiden cevaplar için çok sağol
Not: Eğer oyun varsa veya kurarsan "Fraps" programıyla hangi ayarlarda (işte ***** çözünürlük ve High modunda) kaç FPS aldığını SS çekerek bize ulaştırırsan ballı kaymak olur
Hayırlı olsun, kasasını hiç beğenmedim ben...
i3 modelini alan arkadaşa da hayırlı olsun, ben de i3 modelini alacağım, o yüzden bir inceleme bekliyorum :)
Tabi tercih meselesi ama sony'nin i5+ 5650 li modeliyle aynı fiyata sahip bir laptop, Toshiba'da gt330M var. Eğer oyun için alıyorsan 5650 Daha iyi bir ekran kartıdır.
Hayırlı olsun donanım iyi ama kasa da keşke metalik renk magnezyum kasadaki gibi olsaydı. Ama siz beğendiyseniz sorun yok Arızsız teknik servissiz günlerde kullanmanız dileği ile
Teşekürler @dela yarın gidip görücem cihazı. Kısmet olursada alırım artık. Bu fiyata Sony gerçekten çok güzel.
quote:
Orijinalden alıntı: Naib
Isınma ve ses sorunu yok demişsin. Diğer başlıkta arkadaş i5 işlemcili modelinde çok fan sesi var demiş. Acaba sadece burada bahsi geçen modele ait bir ses sorunu mu?
Birde hiç oyun oynadın mı ? Yani ısınma sorunu yok derken elinde birkaç güncel oyun varsa test edebilir misin? Hem yük altındaki durumunun nasıl olduğunu hemde oyun performansını merak eden arkadaşlarımıza yardımcı olmuş olursun
Birde nereden aldın?
Not: Eğer oyun varsa veya kurarsan "Fraps" programıyla hangi ayarlarda (işte ***** çözünürlük ve High modunda) kaç FPS aldığını SS çekerek bize ulaştırırsan ballı kaymak olur
merhaba, az once CoD Modern Warfare 2 kurup biraz oynadim. bekledigimden iyi cikti. screenshot yarin yollarim. ortalama 32-35 arasi diye durunuyorum. bir kac yerde kisa sureli 20 fps ye dustu, oynanis gayet akiciydi. ayarlar full de, AA acik. (Ultra, 1360x768, AA acik)
quote:
Orijinalden alıntı: cmbrbr
Teşekürler @dela yarın gidip görücem cihazı. Kısmet olursada alırım artık. Bu fiyata Sony gerçekten çok güzel.
rica ederim, orada Y serisi 13.3" olan bir makina vardı ben onun fiyatına bakmak için gitmiştim. tesadüfen gördüm çok fazla inceleyemedim ama kasasını beğenmeyen arkadaşlar olmuş bence fena değildi. baktıktan sonra yorumlarını yazarsın artık.
quote:
Orijinalden alıntı: zek
quote:
Orijinalden alıntı: Naib
Birde nereden aldın?
merhaba, az once CoD Modern Warfare 2 kurup biraz oynadim. bekledigimden iyi cikti. screenshot yarin yollarim. ortalama 32-35 arasi diye durunuyorum. bir kac yerde kisa sureli 20 fps ye dustu, oynanis gayet akiciydi. ayarlar full de, AA acik. (Ultra, 1360x768, AA acik)
zek hayırlı olsun güle güle kullan. i3 işlemcili olanı nereden alın ? bir de kasası i5 işlemcili olanla aynı mı?
evet kasalar ayni, aradaki farka degmeyecegini dusundum. onun yerine 2000 tl yi biraz gecip f serisi veya farkli modeller almak daha manikli.
bu modelin üzerindeki ekran kartı nasıl.? 270 tl daha uygun bir model ekran kartı dısında 180gb lik bir sabit disk farkı war pazartesi bu modeli almayı düşünüyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.