Şimdi Ara

Sony VPC-EB1S1E/BJ i5-430 Ati HD5650 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.779
Cevap
2
Favori
98.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet vatanda tükendi belki ama diğer bilgisayarlarda olduğu gibi ''stokta yok'' yerine tamamen kaldırmışlar makinayı siteden
  • çok teşekkürler astral o zaman gönül rahatlığıyla cihazımı kullanmaya devam edebilirim
  • peki 1800 e satan bi yer var mı ankarada?? cepada var mı hala??
  • i3 modelini aldım biraz inceledim hatta almadan önce lg r590 i3 gt 335 ve acer 5740 i5 hd5650 ve asus n61ja i3 350 hd 4730 alsammı diyede cok arastırdım .kendimce yorumlarım lg kalite olarak acer dan iyi gibi sessiz calısıyor ve yanyana getirdim acer wifi lg ye nazaran zayıf kalıyor ve lg nin görüntüsü daha iyi ama ekran kartı farkı var hepsi tercih işi kısaylama yapmak için asus makınayı inceleyemedim ama sanırım incelesem tercihim asus makina olurdu
    aldıgım sony e gelince vpceb1m1e hd 5650 i3 330 işlemci kasa güzel klavyede ben rahat ettim ekran kartı tartısılmaz gibi işlemci benim ve bircok insanın işini görür ses kalitesi iyi bir proplem bulamadım hdd sorunsuz gibi rahatsız eden bir ses bulamadım ben bu hdd ses konusuna takmıs 3 adet segate hdd degiştirmiştim zamanında wifi 10m de kullanıyorum full sorunsuz gibi web cam iyi ama daha iyi olmalıydı acer daha iyiydiburaya kadar bir sorun yok ANCAK ISINMA VE FAN SESİNE GELİNCE ISINMA YOK MAKİNADA CÜNKÜ FAN TÜM ISIYI ATIYOR DISARIYA BİRAZ YÜKLENDİM İŞLEMCİYE 1SAAT KADAR %50-70 TE CALISTIRDIM FAN HİC DURMADAN DÖNDÜ VE FAN SESLİ CALISIYOR YANİ FAN SESİ DUYULUYOR .LG BU KONUDA DAHA İYİYDİ SESSİZ DEHİLDİ AMA BU KADARDA SESİ YOKTU FAN İŞİNİ İYİ YAPIYOR MAKİNEYİ ISITMIYOR BUTUN ISIYI DISARI ATIYOR
    DVD YAZARKEN DVD DEN BAYA SES GELDİ NORMAL OLABİLİR HIZLI YAZDIK NEDE OLSA AMA BASKA NOTEBOOK TA YAZMA İŞLEMİ YAPMADIGIMDAN YORUM YAPAMICAM,,,,,,,,,,,,,,,,SONUC SONY GÜZEL BİR SORUNU YOK AMA LG R90---ASUS N61AJ OZELLİKLEDE ASUS MU ALSAYDIM DİYE İCİMDEN GECİRDİM BENCE 3 MAKİNEDE ES DEGER ASUS U İNCELEYEBİSEYDİM BULAMADIM ASUS YADA SONY TERCİHİM OLURDU . SONY HAVASIDA İYİ BU ARADA

• quote:

Orijinalden alıntı: sunsun

Evet vatanda tükendi belki ama diğer bilgisayarlarda olduğu gibi ''stokta yok'' yerine tamamen kaldırmışlar makinayı siteden

Antalya vatandaki son ürünü ben aldım.Anlaşmaya göre Stoğa belli adette giriyormuş ve satılıyormuş.O yüzden birdaha nezaman gireceği belli değil diye söylediler.2000 tl lik bi makina ekmek gibi satılacak değil elbette o yüzden satabileceğini tahmin ettiği kadarına sipariş veriyorlardır.Onlar bile şaşırmış.2000 tl lik makina 3 günde bitiyor diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz

peki 1800 e satan bi yer var mı ankarada?? cepada var mı hala??

http://www.sanalmarketim.com/urun/b75143c7caf88a3994aa6c2b6c6e4137/SONY-VPCEB1S1E/BJ-Core-i5-430M-2.26GHz-4GB-500GB-HD5650-1GB-15.5#34;-Win-7

Bu firma ankarada yanlış bilmiyorsam öveçlerde (ETERNAL bilgisayar).Sağlam firmadır.

• yaklasık 30dk dır işlemci %90 da calısıyor donma takılma yok uygulamalarda speeedfan sıcaklıları hdd37 temp1 35 temp2 35 core0 56 cere1 55c core 2 59c core 3 59c ve artmıyor bu makına benim amd x2 5600 masaüstünden iyi calısıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bob1

yaklasık 30dk dır işlemci %90 da calısıyor donma takılma yok uygulamalarda speeedfan sıcaklıları hdd37 temp1 35 temp2 35 core0 56 cere1 55c core 2 59c core 3 59c ve artmıyor bu makına benim amd x2 5600 masaüstünden iyi calısıyor

Sonuçlar güzel.
  • i5 in ısı değerlerini de istiyoruz
  • arkadaslarhttp://www.sony.com.tr/product/vn-e-series/vpceb1j1e-wi ben bu modeli aldım pek oyun falan oynamam ekran kartıyla işim olmaz dedim arkadaslar merak edip gta4 yükledi biraz oynadılar sildik sonra ama iyi falan dediler alacak arkadasların sorusu warsa yardımcı olmaya calısırım.
  • arkadaşlar bende i5 olan modeli aldım bi kaç gün oldu yalnız batarya açıp kapatınca %10-15 kadar azalıyo bi anda falan böyle şeyler sizde de oldu mu bide ortralama batarya ömrünüz oyun oynarken dengeli seçiminde ne kadar yazarsanıız sevinirim
  • millet bu e serisinde kasa üzerinde ses açma kapama tuşu yk diolar doğrumu ya...!?
  • arkadaşlarbir sorum olacak.. oyunla işim olmaz ama film izlemek önemli benim için. ekranı led değil ne dersiniz film izlemek için iyimidir bu ürün? veya görüntü montajı yapmak istesem?
  • evet yok ama asıl problem o deil usta

bazı serilerde bataryanın kendiliğinden deşarj olma sorunu varmış benim laptopta da var galiba aynısı

%77 falan olan batarya yı kapatıp açıyorum %65-64 falan oluyo

aynı problem olan arkadaşlar varsa buraya yazarlarsa sevinirim

belki de normaldir anlayalım hep beraber
  • quote:

@tolgagun
    millet bu e serisinde kasa üzerinde ses açma kapama tuşu yk diolar doğrumu ya...!?

eer öle bişi warsa at çöpe diorum almakdan vazgeçerim vazgeçilmezimdir o tuşlar :D cvp weren olrsa ii oolr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Art28_

quote:

@tolgagun
    millet bu e serisinde kasa üzerinde ses açma kapama tuşu yk diolar doğrumu ya...!?

eer öle bişi warsa at çöpe diorum almakdan vazgeçerim vazgeçilmezimdir o tuşlar :D cvp weren olrsa ii oolr

Hocam bende ürünü almak için inceliyorum biraz önce detaylı klavye resimlerine baktım ses açma kapama tuşu mevcut değil.Fn tuşunu kullanarak sesi açıp kapatacaksın.

Kanyondan fiyat alan varmı internet sitesindeki fiyatın altına çekebilirmiyiz acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kulspruta

quote:

quote:

@tolgagun

Hocam bende ürünü almak için inceliyorum biraz önce detaylı klavye resimlerine baktım ses açma kapama tuşu mevcut değil.Fn tuşunu kullanarak sesi açıp kapatacaksın.

Kanyondan fiyat alan varmı internet sitesindeki fiyatın altına çekebilirmiyiz acaba ?

Dün makinayı incelemek için Kanyonda idim. AÇıkçası çok ilgili bir arkadaş yoktu, makine de açık değildi zateni açalım deyince kurulu değil diyerek yanındaki benzer bir makineyi gösterdiler. Fiyat 1800 küsür + KDV ile taksitli 2100 TL dediler, ben de 1900 civarı fiyatlara morfarede falan satıldığını söyleyerek indirim istedim ancak 2100'ün altına inmediler. açıkçası ben de çok ısrar etmedim.

Ama şunu söyleyebilirim, yaklaşık 15 gündür bu konfigürasyonda bir laptop almak için araştırma yapıyorum. Casperdan PB'ye Acer'den ASUS'a neredeyse hepsini inceledim. Bu makinenin tek rakibi 1500 civarı fiyatla Acer 5740G oda fiyatı ile yoksa sony kalitesi tartışılmaz. Eğer aradaki 400 TL civarı fark da Sony kalitesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: biber2006

i5 in ısı değerlerini de istiyoruz

Makinaya çok yüklenince ısı oluyo ve ısıya bağlı olarak fan hızı artıyor.Isı ve fan olayı aşırıya kaçmadı.Normal kullanımda Fan sesi duyulmuyor.Yani bi problem yok.
  • quote:

quote:

@tolgagun

Fn tuşuyla F3 F4 ten ses açılıp kapatılıyor.Bu makina Makyajsız kadın gibi sade bi güzelliği var.Bu fiyata sony bu kadar özellik koymuş.Benim tam aradığım gibi bi modeldi aldım ve memnunum.Ama karar tabiki sana ait.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabbar12345

evet yok ama asıl problem o deil usta

bazı serilerde bataryanın kendiliğinden deşarj olma sorunu varmış benim laptopta da var galiba aynısı

%77 falan olan batarya yı kapatıp açıyorum %65-64 falan oluyo

aynı problem olan arkadaşlar varsa buraya yazarlarsa sevinirim

belki de normaldir anlayalım hep beraber

Batarya tam performansını belli bir şarj deşarj olayından sonra gösterir.Yeni bir batarya tam performans vermez.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.