Şimdi Ara

Sony VPC-YA1V9E/B (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bu ürünü kullananlara birşey sormak istiyorum. Pili laptopta takılı ike azıcık oynuyor mu_? Biraz önce aldım ürünü fakat pili azıcık sallanıyor gibi, yani oynuyor azıcık. Nedersiniz iade etsem mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selfesteem -- 27 Haziran 2011; 22:55:51 >
  • Arkadaslar, uzun zamandir takip ettigim netbooktu bu. Özellikleri uzun sure beni idare edecek gibi. Tek sorun sony'e yakisir ekran olmamasi herhalde. Bugun ve yarin vatanbilgisayar'da 1275 liraya inmis vaziyette. nette yok ama magazada buldum. Sikintim tek kalan urun olmasi. Teshir urunu gibi. Ne dersiniz, kacirilmamali mi yoksa baska bir alternatif olabilir mi? Yorumlariniz ve fikirleriniz benim icin onemli. Simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @hmetce

Arkadaslar, uzun zamandir takip ettigim netbooktu bu. Özellikleri uzun sure beni idare edecek gibi. Tek sorun sony'e yakisir ekran olmamasi herhalde. Bugun ve yarin vatanbilgisayar'da 1275 liraya inmis vaziyette. nette yok ama magazada buldum. Sikintim tek kalan urun olmasi. Teshir urunu gibi. Ne dersiniz, kacirilmamali mi yoksa baska bir alternatif olabilir mi? Yorumlariniz ve fikirleriniz benim icin onemli. Simdiden tesekkurler

Arkadaşlar, söz konusu olan Sony modeli halen belirsiz bir süre için Vatan'larda kampanyada: 1.359 TL (Vatancard sahibi olup da Worldcard 5 taksitle alabilecek olanlara) Dün akşam Topkapı mağazasında 6 adet kapalı ambalajlısı mevcuttu. Bilginize!

• bende bu modelden aldım 3 gün önce.
    toshiba t210-110 modelini aldım fan sesinde dolayı aynı gün iade ettim.
    sony ninde fanı sürekli dönüyor ama sessiz sayılır.
    yanlız bataryası tanıtımlarda 6 saat yazdığı halde ben ancak dengeli modda ve hiç kullanım yapmadan
    2 saat 30 dk yı anca gördüm
  • taoshiba t 210 ile sony ya1v9e modeli arasında kaldım.
    kesin ikisinden birini alcam ama ne zaman ve hangisini?
  • vatan PC de nakit 1359 tl
    (world kart varsa 5 e bölüyorlar.)
    sipariş verdim. çarşambaya elimde olur umarım.
  • Selam, benim pilde tek tarafından azıcık oynuyor ama sorun yaratmadı..
  • Arkadaşlar bende bu modeli almayı düşünüyorum.
    Bende şimdi VPCF11s1e modeli var.
    Bu modeil i7 işlemcili 16.4 ekran full hd ama fan sesinden muzdaribim.Nerdesyse evdeki vantilatör kadar ses çıkarıyo.
    Alan arkadaşlara sorum fan sesi nasıl rahatsız edici düzeyde mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efehan_utku -- 5 Eylül 2011; 21:15:11 >
  • Pil ömrü ile ilgili bir gelişme varmı ? cihazda HDMI varmı ?
  • ben geçen vatanın %25 indiriminden aldım. Pazartesi ye elime ulaşacak. İlk etapta SSD takmayı düşünüyorum. Pili de ortalama 4-4.5 saat gibi gidiyor sanırım.
  • BİLEN VAR MI? : BU İKİ SONY ARASINDA KALDIM. Öncesinde ben atom işlemcili küçük taşınabilir notebok almaya karar verdim ilk başta. DAha sonra bu iki ürün arasında karasız kaldım, yoksa n570 ve 2 gb ramli li 600 tl atom netbok mu alsam, bu iki sony şunlar: VPCYB2M1E (1050 tl), diğeri VPCYA1V9E (1400 tl). FArklar aşağıda linkte:,
    http://www.sony.com.tr/product/vn-y-series/tab/models

cevap verirseniz sevinirim, teşekkürler.
  • Merhabalar
    Bu makineyi almayı düşünüyorum sadece ms Office kullanacağım tavsiye edermisiniz.
  • office için daha hesaplı bir cihaz da bakabilirsiniz. Fakat bu cihazı da tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boylum

ben geçen vatanın %25 indiriminden aldım. Pazartesi ye elime ulaşacak. İlk etapta SSD takmayı düşünüyorum. Pili de ortalama 4-4.5 saat gibi gidiyor sanırım.

Merhaba;
    SSD taktırabildinizmi?

ben RAM lerini değiştirdim.
    Sony nin sitesinde ddr3 800 mhz (pc3-6400) yazıyordu açtığımda içinden 2x 2gb pc3-10600 (yani ddr3 1333mhz) ram çıktı.
    2x4gb DDR3 ile değiştirdiöm.Performans çok arttı.
    5-6 gb lik 1080p filmi takilmadan oynatıyor
    10-12 gb lik 1080p filmi de çok hafif zorlanıyor ara ara takılıyor.
  • Pil sorunu sadece bende var sanıyordum.Yukarıda 2 arkadaş daha 3 saati geçememiş.Sony'e mesaj attım.Bilgilendirme bekliyorum,geldiğinde paylaşırım.
  • Merhaba arkadaşlar,
    bu bilgisayarı yeni aldım. i3 işlemciden daha iyi performans bekliyordum sanırım ama zaman zaman zorlanmalar yaşıyorum. bir program çalışırken diğerinin performansı düşüyor. zaman zaman da pencereler arasında geçişler zor olabiliyor. acaba işletim sistemi kendinden yüklendiği için performansı düşük olabilir mi? elimdeki window 7 cdsi ile format atmamı tavsiye eder misiniz? performans artar mı sizce?

teşekkürler,
  • Merhaba ,
    aynı bilgisayar sizde de var sanırım
    bu bilgisayarı yeni aldım. i3 işlemciden daha iyi performans bekliyordum sanırım ama zaman zaman zorlanmalar yaşıyorum. bir program çalışırken diğerinin performansı düşüyor. zaman zaman da pencereler arasında geçişler zor olabiliyor. acaba işletim sistemi kendinden yüklendiği için performansı düşük olabilir mi? elimdeki window 7 cdsi ile format atmamı tavsiye eder misiniz? performans artar mı sizce?

teşekkürler,
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.