yol - su - elektrik derken ne demek istediğini anlayamadım. Ama şöyle bir sıkıntı varki sitede online bulunan bir sürü kişi varken kimsenin bilgilerini aktarmaması açılan konuya yorum yazılmaması bende kendin çal kendin oyna şeklinde zuhur etti :)
quote:
Orijinalden alıntı: jay jay justified
endrcvz, o monologlar sana yol-su-elektrik olarak geri dönmesin Şimdi gördüm de, komikmiş cidden
dell xps 1645 modelinin tasarımı çok hoşuma gidiyor yane niyetim dell almak yönünde. sony f serilerinde ses sorunları olduğu ortada.
quote:
Orijinalden alıntı: GeCCCe
anladığım kadarıyla bütçe bakımından bi problemin yok..o zaman tabikide 16.4 lük bi vaio alman çok daha mantıklı olacaktır..konfigürasyon bakımındanda mutlaka kafana göre bi modelini bulursun.bende çok niyetlendim sonylere ama malesef fiyatları beni aşıyor..
Forum amacı dışına çıkıyorsa yane yardımlaşma paylaşma vs görülmediği zaman bende kendin çal kendin oyna mevzusu zuhur etti :)
quote:
Orijinalden alıntı: maazsalman
Bu da bir metod galiba bir kaç saniyedir okumaya çalışıyorum, yazan ve cevap veren aynı. acaba ben mi çok mantıksız biriyim?
süper olmuş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme