Bildirim
sony walkman nw-e015 mp nasıl atılır?_?_?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
SonicStage programını kullanmak zorundasın. -
hayır sonic stage programını kullanmaya mecbur değilsin arkidişim . sen bana mail at ben sana gönderirim edevatını . -
Arkadaşlar çok çok acil yardıma ihtiyacım var. Ben sonic stage i de kurdum. programı açıp yüklemeye çalışıyorum şarkıları ama disconnect diyor ve program hata veriyor kapanıyor. nasıl kullanıcam ben bu prıogramı :( -
ya ayni sorun bana da oluyo bi yardim edin lutfen....:(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silinebilir -- 5 Kasım 2007; 18:54:54 > -
Sony destek e mail yolladım mp3 playerınızı resetleyin yine olmazsa teknik servis e götürün dedi. henüz denemedim şimdi deneyeceğim. ama bugün aldığım yere götürdüm adam biraz uğraşınca yükleyebildi. ama ede olmuyor kafayı yicem inşallah bu kez olur -
ok haberlerini bekliyorum yazarsan sevinirim .tsk -
dostum ben kafayi yemek uzeriyim neyseki sunu buldum bak bunla muzik atabiliyosun %100 calisiyo ben su anda dinliyorum :P su linkden indir sonra indirdigin seyi kur sonra bi muzik i tutu ustune birak mp3 unu yukuyo sonra dinliyosun. buyur link.
http://www.vaio-link.com/Vaiopocket/downloads/downloads.asp?l=en&f=VMTU
ama ben yinede bu urunu servise vrcem ee sen ne yaptin muzik atabilmismiydin. -
Sorun player da değil, sonic stage in kendisindeymiş. Sanırım 4.3 de bir sorun var. Ben 3.4 ü yükledim, 30-40 şarkıyı bir anda atmazsan hata vermiyor :) link burda, indirip yükle olur sanırım:
http://www.atraclife.com/2006/02/01/sonicstage-34-debuts-with-stunning-new-functionality/ -
bende gidip arkadasta yukedim bi 2 gb lik sarki :P tsk.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- dıt dırı dıt dıt dırı dı dıd dıd yabancı
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- media markt ödeme reddedildi
- bluetooth kulaklık ayrı ayrı bağlanıyor
- jbl kulaklık bataryası
- oyuncu kulaklığı önerisi
- anker sleep a20
- ipod touch 8. nesil
- jbl 570bt ne zaman çıktı
- airpods orjinallik sorgulama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X