Şimdi Ara

sony walkman nw-e015 mp nasıl atılır?_?_?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mp3 Player A nasıl Müzik Atacagımı Bilmiyorum İçinde Sadece .oma ve data uzantılı dosyalar var .mp3 uzantılı hiç bir şey yoq nasıl mp3 atabilirim acaba??? şimdiden thx

• SonicStage programını kullanmak zorundasın.
  • hayır sonic stage programını kullanmaya mecbur değilsin arkidişim . sen bana mail at ben sana gönderirim edevatını .
  • Arkadaşlar çok çok acil yardıma ihtiyacım var. Ben sonic stage i de kurdum. programı açıp yüklemeye çalışıyorum şarkıları ama disconnect diyor ve program hata veriyor kapanıyor. nasıl kullanıcam ben bu prıogramı :(
  • ya ayni sorun bana da oluyo bi yardim edin lutfen....:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silinebilir -- 5 Kasım 2007; 18:54:54 >
  • Sony destek e mail yolladım mp3 playerınızı resetleyin yine olmazsa teknik servis e götürün dedi. henüz denemedim şimdi deneyeceğim. ama bugün aldığım yere götürdüm adam biraz uğraşınca yükleyebildi. ama ede olmuyor kafayı yicem inşallah bu kez olur
  • ok haberlerini bekliyorum yazarsan sevinirim .tsk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Walkman (Music) Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dostum ben kafayi yemek uzeriyim neyseki sunu buldum bak bunla muzik atabiliyosun %100 calisiyo ben su anda dinliyorum :P su linkden indir sonra indirdigin seyi kur sonra bi muzik i tutu ustune birak mp3 unu yukuyo sonra dinliyosun. buyur link.
    http://www.vaio-link.com/Vaiopocket/downloads/downloads.asp?l=en&f=VMTU
    ama ben yinede bu urunu servise vrcem ee sen ne yaptin muzik atabilmismiydin.
  • Sorun player da değil, sonic stage in kendisindeymiş. Sanırım 4.3 de bir sorun var. Ben 3.4 ü yükledim, 30-40 şarkıyı bir anda atmazsan hata vermiyor :) link burda, indirip yükle olur sanırım:

http://www.atraclife.com/2006/02/01/sonicstage-34-debuts-with-stunning-new-functionality/
  • bende gidip arkadasta yukedim bi 2 gb lik sarki :P tsk.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.