Bildirim
Sony Walkman NWD-B103
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yani bilgisayarım walkman iconunu önceden tanımlarken şimdi ise sadce bir normal usb bellek gibi tanımlıyor.icon walkmanın içinde var.fotoğraf galerisi ile açıyorum.bu resmi desteklemiyor yazıyor.önceden resmi açıyordu. neden böyle oldu acaba... -
bende bunun 2gb radyolu modeli var 105 f.
alalı yaklaşık 2.5 hafta oldu ikonu tanımamakta bir problem olmadı.mp3 te başka bir sorun yoksa takma kafaya bence. -
arkadaslar bisey sorcam bende de bu cihazdan var acılmıodu bende bicimlendirdim ve "boot error shutting down" hatası verio icindeki gerekli olan dosyalarıda sildim :( nasıl halledebilirim -
quote:
Orjinalden alıntı: burock0655
arkadaslar bisey sorcam bende de bu cihazdan var acılmıodu bende bicimlendirdim ve "boot error shutting down" hatası verio icindeki gerekli olan dosyalarıda sildim :( nasıl halledebilirim
Aynı modelden kullanan birisi upload etsin senin için.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X