Şimdi Ara

Sony WF-1000XM5 kulaklıkların çıkış tarihi açıklandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hızlı kullanma kılavuzunu okudum da göremedim teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar sizce Samsung Galaxy S23 Ultra ile beraber kullanmak için Sennheiser Momentum True Wireless 4 mu yoksa Sony WF-1000XM5 mi? İkisini de kullanmış olan var mı? İlk önceliğim ses kalitesi. Aslında Galaxy Buds 3 Pro istiyordum fakat kulağıma şekli uymadı.

• wholelottared W kullanıcısına yanıt

İki kulaklık da bende var. Sony alın. Ldac codec kullanıyor samsung telefonla güzel olur. Sennheiser da aptx var sadece. Ses karakterleri aynı sayılır ikisi de. Sony de köpük uçlar var ayrıca daha kaliteli. Tw4 içinden çıkan silikon uçlar çok kalitesiz. Kulağın içinden takıp çıkartırken katlanıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kptozan -- 13 Ekim 2024; 17:36:52 >
  • Çok teşekkürler. Yorumlar arasında uçurum oluyor çok kafam karıştı cidden, bazı kişiler Sennheiser'ın ses kalitesi ve tuning'i Sony'e göre kat kat iyi diyor, bazıları aynı veya daha kötü diyor. Genel ve nesnel bir sonuç yok nedense. Örneğin iki kulaklığın da AirPods Pro 2'den iyi olduğu genel olarak doğru herkes aynı şeyi diyor, ama Sony ve Sennheiser arasında aynısı geçerli değil ve herkes farklı bir şey söylüyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholelottared -- 14 Ekim 2024; 0:18:12 >
  • wholelottared W kullanıcısına yanıt

Airpods pro 2 de var bende hocam. Kulaklık ses karakteri vs göreceli bir kavram. Ne amaçla kullanacaksınız o da etkiliyor. Mesele Anc olayında airpods pro 2 tws4 ve sony den de iyi. Apple cihazlarda kusursuz çalışıyor özellikle. Apple da advanced audio codec ve apple music de alac denilen kendi kayıpsız codeclerini kullanıyorlar. Telefonunuz iphone olsaydı güzel olurdu. Bende bu söylediğiniz üç kulaklık da var. Ben olsam Sony alırım. Sizde android telefon var çünkü. Bluetooth kulaklık sonuçta codec türü önemli. Sony de ldac var. Tws4 de yok dediğim gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kptozan -- 15 Ekim 2024; 12:29:41 >
  • Kptozan kullanıcısına yanıt

Iphone için de ses kalitesi olarak Sony mi öneriyorsunuz hocam? 9k bütçelerde kulaklık bakıyorum, 1-2 ay kadar sonra iphone geçeceğim. Önceliğim güzel müzik dinlemek. Ne önerirsiniz acaba?

• mmuhendisimben M kullanıcısına yanıt

Yukarıda söylediğim üç kulaklık da bende mevcut. Üç kulaklık da güzel. Android ile Sony daha iyi olur kullandığı ldac codec dolaysıyla. Ama Apple cihazlarda da bu üç kulaklık da fark etmiyor müzik kaltiesi olarak. Apple codec türü farklı çünkü. Bütçe yetiyorsa telefonunuz da iphone olacaksa airpods pro 2 tavsiye ederim. Anc özelliği vs aynı apple ekosistem cihazı ikisi de,bu yüzden kusursuz çalışıyor. Sony’i android cihazlar için tavsiye ettim yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kptozan -- 21 Ekim 2024; 19:1:31 >
  • Bugün 1000xm5 satın aldım ses şiddeti çok düşük geldi, müzik dinlemek için kullandığım LG v30 telefonumla 1000 TL lik bir kulaklik+ v30 ,anfisini devreye sokmak için ohm yukseltici ile müzik dinlerdim.Gun içi kullandigim Vivo v30 telefon ile artık kablosuz bağlantıya geçmeyi istedim ve ilk Bluetoothlu kulaklığım ile v30+1000 TL lik kulaklıktan kötü ses deneyimi yaşatıyor.

Ses netliği güzel, vokal+tiz+baş yetersiz kalıyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.