Şimdi Ara

Sony WH-1000XM6 gürültü önleyici kulaklıklar, FCC sertifikası aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony WH-1000XM6 gürültü önleyici kulaklıklar, FCC sertifikası aldı
    Sony'nin popüler gürültü önleyici kulaklık serisi WH-1000XM ailesine yeni bir üye geliyor. Üç yılın ardından teknoloji dünyasının merakla beklediği Sony WH-1000XM6, yakın zamanda FCC onayından geçerek tüketicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Ayrıca Bkz.Powerbeats Pro 2 Geliyor: İşte Apple'ın yeni spor kulaklığı

İşte Sony WH-1000XM6'nın beklenen özellikleri:

Sony'nin başarılı gürültü önleyici kulaklık serisinin en yeni üyesi olan WH-1000XM6, bir dizi yenilikle geliyor. Yeniden tasarlanmış menteşe mekanizması ve çıkarılabilir kulak yastıkları, bu modelin öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor. Bu tasarım değişikliği, kulaklıkların dayanıklılığını artırırken kullanıcılara daha fazla kişiselleştirme seçeneği sunuyor. 

Sony WH-1000XM6 gürültü önleyici kulaklıklar, FCC sertifikası aldı
    Teknik özellikler açısından WH-1000XM6, Bluetooth 5.3 desteğiyle geliyor. MediaTek tarafından üretildiği tahmin edilen işlemci, cihaza güç sağlarken hızlı şarj özelliği de kullanıcılara kolaylık sağlayacak. Cihazın FCC gizlilik penceresinin 22 Temmuz 2025'te sona ermesi, resmi duyurunun yakın zamanda gelebileceğini gösteriyor. Önceki modellerdeki başarılı lansman stratejisine benzer şekilde, WH-1000XM6'nın da en erken Nisan ayında tanıtılması muhtemel.

Kaynak:https://thewalkmanblog.blogspot.com/2025/01/sony-wh-1000xm6-yy2984-hits-fcc.html

• Sağolsun uygulamasının berbatlığı, gürültü engellemede yaptıkları çakallıktan sonra Sony kulaklıklardan vazgeçtim.

• raxetul kullanıcısına yanıt
    Uygulama kesinlikle berbat 1000xm4-1000xm5 sahibi olarak katılıyotum.
    çakallıktan haberim yoktu. ne yapmışlar?

• Dünya para verdik pahalı kafaüstü bt kulaklık aldık ama kulaklarımda basınç oluşuyor ve uzun süre kullanamıyorum. ne yaptıysam olmadı. Demem o ki yarım saat falan tecrübe etmeden ezbere kulaklık almayın

• sierratr1 kullanıcısına yanıt
    Sonradan düzelttiler.

XM5'te gürültü engellemeyi kapatınca önceden sadece bir mod var idi, bu da gürültü engellemeyi kapatıyor ve etraftan gelen sesleri yükselterek(mikrofondan alıp hoparlöre veriyordu) kulağa veriyordu. Kullananlar da gürültü sesi farkını olduğundan çok daha fazla algılayıp "Gürültü engellemesi piyasanın en iyisi" diyordu.

Sonra saf mod eklendi, yani gürültü engelleme kapatıldığında ekstra güçlendirme yapmayan. Ben yine de gürültü engellemesini çok yetersiz buluyorum, müzik açmayınca yetersizliği çok belli oluyor.

• gidi G kullanıcısına yanıt
    Kulaklığım QCY H3, müzik ve filmlerde derin bas kalitesinden çok memnunum. Kulak üstü kulaklıklarda bas, tiz kaliteleri kulak içi olanlara göre bence daha iyi, fakat kulak üstü kulaklıkların genelinde şöyle bir sorun var; çok uzun süreli müzik dinleniyorsa ya da film seyrediyorsam yarım saatte bir kulaklığı çıkarıp kulağıma hava aldırıyorum, bunu yapmazsam kulak içinde sıcaklık arttığı için rahatsız oluyorum, kaşıntı yapıyor, üstelik uzun süreli kullanımlarda mola vermezseniz sıcaklık artışından dolayı enfeksiyon olma riski de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 26 Ocak 2025; 13:09:46 >
  • kayamtky K kullanıcısına yanıt

Gürültü önlemeye destek olsun diye böyle tasarlıyorlar ama bende vakum etkisi yapıyor. Arkadaşıma denettim sorun yaşamadı. Benim anladığım herkeste olan bir durum değil. Kulaklığı kuzene verdim hayatından memnun. Böyle bir sorunum olduğunu bilseydim o kadar para vermezdim. Kısacası denemeden almayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony WH-1000XM3 SATILMIŞTIR.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Benim vakum etkisi sorunum yok ama bir müddet sonra sıcaklık basması sorunu yaşıyorum.
    Bence tam kapalı olmayan, hava alabilen, gürültü önleme özelliğinden feragat edilebilen kulak üstü kulaklıklar da tasarlanmalı. En azından evde kullanırım.

• kayamtky K kullanıcısına yanıt

Tarif ettğin tarzda rahatsız etmeyen modeller var zaten sonynin şu ucuz kafa üstü modelini kullanıyorum. Çalışmasında problem yok ama yastıkların suni derisi 4 5 ayda tamamen soyuldu. Süngerler kendini saldı, bantın plastikler dökülme başladı. Dışarıda ani hareketlerde kulaklık yerinden oynuyor kafadaki pozisyonunu düzeltmen gerekiyor. Malzeme kalitesi leş yani. Bir de gece yüksek sesi dışarıya verme problemi oluyor. Mecburen silikonlara geçiyorum. Kulaküstünün konforu kulakiçinde yok maalesef. Ankerin sonynin bendeki ucuz modeline benzer anc modeli var ama deneme şansım olmadı. Deneyebilirsem ve rahatsız etmezse alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Evde kullanıyorsanız open back alabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.