Şimdi Ara

sony wpc-ee3e1e/wi hakkında tavsiye istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • notebook almayı düşünüyorum. sony wpc-ee3e1e/wi model notebook gördüm. ancak bazı konular var kafama takılan. hp nx6125 model bilgisayarım var. 3 senelik bilgisayar. amd, 1gb ram, paylaşımlı ekran kartı var. buna rağmen dreamweaver, flash, fireworks ve autocad ve birkaç firefox sekmesini aynı anda çalıştırıyor. ses kalitesi de iyi. sony modeldeki özelliklere bakınca her açıdan daha iyi görünüyor. ram olsun, işlemci olsun. merak ettiğim konu ,
    bu model sony, hp ile aynı (aşağı yukarı aynı) performansı verir mi? ve bir de ses kalitesi nedir ?

• Bugün Teknosa'dan vpc-ee3m1e/bq modelini aldım. vpc-ee3e1e/wi sanırım beyaz olandı. Renk konusunda çok gittim geldim ama neticede siyahta karar kıldım. (Arada da 100 TL fiyat farkı vardı). Bilgisayardan çok anlamam ama cihazın ses kalitesi çok güzel..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChemtraiLs -- 19 Şubat 2011; 13:34:40 >
  • bu model de güzelmiş. hoşuma gitti. fiyatı da daha iyi. öncekinden vazgeçtim.
    güle güle kullan.
    bir de, biraz kullandıktan sonra yüksek güç isteyen bir kaç programı aynı anda çalıştırıp performansı hakkında bilgi verebilir misin? oyun oynamıyorum ama yazılım programlarını birlikte açıyorum.
  • Dostum, 2009'dan beri kullandığım Toshiba da AMD işlemcili Athlonx2 1.9 Ghz, 2 GB Ram. Açıkçası benim ihtiyaçlarım sadece internete girmek, office programlarıyla uğraşmak, müzik ve film olayı olduğu için beklentilerimi karşıladı. Ancak biliyorsun ses, ısınma olayı ve pil performansının düşüklüğü AMD işlemcili aletlerin dezavantajı. Ben bir daha AMD almam diyordum ama fiyat/performans açısından uygun olduğunu düşündüğüm için aldım.

Şuanki kullandığım PC'den çok aman aman farklı olacağını düşünmüyorum performansının, 4 GB Ram ve İşlemci hızı fazla.. Yazılım programlar derken hangilerini kast ediyorsun bilmiyorum ama Netcad, Autocad gibi çizim programları baya bir zorlar gibime geliyor aleti : )) Biraz kullanma imkanı bulunca performans açısından bilgi veririm..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.